Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 22:38

:lol:

Za Gibsona izgleda sve dogovoreno, i ide u Everton. Konacno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 01:02

Izgleda Ravel napusta klub. Mnogo spekulacija da je uradio nesto "preko granice" i da je klubu dosta. Jos nisam nigdje vidio da je neko napisao tacno sta je to, jer izgleda da je ozbiljno i niko nece da njihovo ime stoji pored toga ako se pokaze da nije istina. Ako saznate, javite ovdje, ne zna Ravel bosanski. :D

Eto Monolog, mozda vam dodje najveci talenat Engleske, ali bojim se da ce ga arapi uzet...

EDIT: Nekad se isplati imat account i na redcafeu, lik je krao iz svlacionice. I to vise puta. Koji kreten. Mislim da nema povratka nakon ovoga. Uz to, mogao bi i u zatvor jer je prosli put dobio uslovnu presudu koja traje do februara. A ako je twitter saznao za to, onda ce brzo i policija. MORON.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 01:29

Evo me kao pravi spammer, ali izgleda da je ukrao sat Ferdinanda. :o Koji lik majko mila. Ma da je Maradona, takvi likovi nam ne trebaju. Dno dna.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jan 2012, 09:16

Ma glup je on,jedan od prvih postova mi je bio da on nece uspjet u manchestera,takvi likovi ne zasluzuju igrati u Unitedu..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jan 2012, 09:21

jbt kad on krade a igra u Manchester Unitedu i prima platu pa sta bi ja onda trebao raditi :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 jan 2012, 10:55

Cartman je napisao/la:Evo me kao pravi spammer, ali izgleda da je ukrao sat Ferdinanda. :o Koji lik majko mila. Ma da je Maradona, takvi likovi nam ne trebaju. Dno dna.

A hajvana

Sta je s Pogbom?? Hoce li on potpisati ugovor ili ce krenuti za Morisonom???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jan 2012, 11:09

Šta je on?
Winona Ryder? :lol: Nisam znao da je kleptoman, a kad je već takav nek' sreću potraži u plavom dijelu Manchestera. Tamo će barem imati više izbora za krađu (Edinova jakna, Aguerov sat, Silvin šal, itd). :mrgreen: Mada, Pardew i ostali ne misle tako. Kako stvari stoje, ponuda sada iznosi 1 milion funti, pa ćemo vidjeti šta će se desiti od svega ovoga. Negdje sam naletio da bi mogao otići i u Molde. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 13 jan 2012, 11:34

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ima i ova :P
slika
3 poljupca ili 18 poljubaca (8 + 10) = uoči razliku :D
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jan 2012, 11:49

RavelMorrison49 Ravel Ryan Morrison
@rioferdy5 I ever taken your watch:/ because a lot of silly immature people with no life with a lot of time on theRe hands seem to think so?

Newcastle £500k offer was Rejected

An offer closer to £1m is thought to be enough to convince Ferguson to sell a player considered to be the most outstanding natural talent generated by the club since Ryan Giggs and Paul Scholes.

Rio nemoj me molim te udarati platit cu ti samo nemoj ti :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jan 2012, 12:24

Darron Gibson i zvanično u Evertonu :mrgreen: Eto dočekali ste da ode naš najbolji igrač, abd da nam se vrati :lol:

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jan 2012, 12:55

Ma nek ide i Pogba ako mu se ide,kad Ferguson nije molio igrace kao sto su Ronaldo i ostala kompanija da ostanu,vala nece sigurno ni ovu djecu sto su tek iz pelena izasli a vec misle da su najbolji..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 13:02

Martex je napisao/la:Darron Gibson i zvanično u Evertonu :mrgreen: Eto dočekali ste da ode naš najbolji igrač, abd da nam se vrati :lol:
Sretno mu. Neka se oni sto imaju sezonske karte iza golova dobro paze. :D

Fergusonova pres konferencija pomjerena iz nekog razloga. Radi Ravela?

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jan 2012, 13:05

Cartman je napisao/la:
Martex je napisao/la:Darron Gibson i zvanično u Evertonu :mrgreen: Eto dočekali ste da ode naš najbolji igrač, abd da nam se vrati :lol:
Sretno mu. Neka se oni sto imaju sezonske karte iza golova dobro paze. :D

Fergusonova pres konferencija pomjerena iz nekog razloga. Radi Ravela?
Pa eto Ravel na twitteru kaze da nije tacna prica da je ukrao sat Ferdinandu, ali i bez toga pravi previse s.ranja i gluposti koje nemaju veze sa fudbalom, trebao bi on malo kod Giggsa i Scholesa na casove :)

Tuzla - Grad koji volim!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2012, 13:20

Sir Alex Ferguson confirms #MUFC have rejected #NUFC offer for Ravel Morison. "His contract demands are unrealistic." Refused new contract.
SAF says there are doubts over Smalling & Jones ahead of tomorrows game with Bolton. Ando also took a knock in training too. :( :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 13 jan 2012, 13:23

‎"His agent has been working hard to get him another club. We've offered him terms which he has refused" SAF on Ravel Morrison

:?

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 13:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:Sir Alex Ferguson confirms #MUFC have rejected #NUFC offer for Ravel Morison. "His contract demands are unrealistic." Refused new contract.
SAF says there are doubts over Smalling & Jones ahead of tomorrows game with Bolton. Ando also took a knock in training too. :( :roll:
Boze sacuvaj. I za jedno i drugo. A ove povrede ce nas ukopat kad-tad. Ne znam kad je zadnji put bilo manje od 5 igraca povrijedjeno. A Cityu tek sad malo pocele povrede, i nesto kukaju.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jan 2012, 13:26

Otisao Gibson,mozda ce otici Morrison,otisao Macheda na posudbu..
Sta je sa onim dioufom,trazi li njega ko? :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jan 2012, 13:29

Sir Alex Ferguson is hoping Phil Jones, Chris Smalling and Anderson all recover from minor injuries in time for Saturday's battle with Bolton Wanderers at Old Trafford.

The United boss said all three suffered knocks in the last five days - Jones and Smalling in last Sunday's draining FA Cup win over Manchester City, while Anderson acquired his problem in training.

"We've got one or two doubts for tomorrow," said Sir Alex at his pre-match press conference.

"Smalling and Jones picked up knocks in the derby. We'll see what they're like tomorrow. Anderson got a knock in training, but hopefully he'll be okay.

"So we've got a reasonable squad for tomorrow. And we need a good performance against a team that will battle for everything. Any team near the bottom of the table will do that, as we experienced at home to Blackburn.

"We have to address Bolton's challenge properly. It's a local derby too, which adds something to it."
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 13:30

Narin je napisao/la:Otisao Gibson,mozda ce otici Morrison,otisao Macheda na posudbu..
Sta je sa onim dioufom,trazi li njega ko? :D
Vrbanjusa. :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 jan 2012, 13:40

Ma nebi ga ni Vrbanjusa uzela.. :D
Da nam je prodati jos njega,da ga ne gledam vise,ali sumnjam da ce zaigrati do kraja sezone,mozda u Evropa Ligi jedino.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.