Ma sitan si mi ti na okoOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja 203cm, 90 kila. Još mi 5-6 treba i mjera.. Ali i ovo se slabo primjeti, gadno je kada si velik'

Sheyi Dylan je najači momak iz Kalesije

Molim vas ne citirajte papka iz Tuzle

hodžiću nek je sretan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma sitan si mi ti na okoOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja 203cm, 90 kila. Još mi 5-6 treba i mjera.. Ali i ovo se slabo primjeti, gadno je kada si velik'
Što mi ne napisa ovo na faceu,ovako nešta mi treba za statusHenry je napisao/la:Pravi muskarac, nikada ne pogleda u zenu, nego pazljivo slusa, dok ne postane vrijedna pogleda.
Ma više mislim na to da je gadno dobiti kile i slično.Sheyi je napisao/la:zasto je gadno ? volim sto sam 198 ,nego ovi sto su po 160,170
Šuti omlatio sam ga ko beba zvečkuDevil je napisao/la:Ima li @Edina da igramo ?![]()
LBJ MVP je napisao/la:Mahnula i meni njegova trebaalacious je napisao/la:Mahno vam je HZ_ilidzaa![]()
koristi pp pizda jedna,snasla se![]()
StefanRSB.legenda reala je napisao/la:Šuti omlatio sam ga ko beba zvečkuDevil je napisao/la:Ima li @Edina da igramo ?![]()
![]()
![]()
Haj jel ti Stefan i sad nik
da te nađem
da i tebe mlatnem
Sto nisi pitaoLBJ MVP je napisao/la:Što mi ne napisa ovo na faceu,ovako nešta mi treba za statusHenry je napisao/la:Pravi muskarac, nikada ne pogleda u zenu, nego pazljivo slusa, dok ne postane vrijedna pogleda.
Mora da mu je neko opet ubacio drogu u kokain.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo lagano, vremenom to ide ko halva.![]()
_____
Na čemu li je ovaj Lukas?
Ležala ona pored menealacious je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Mahnula i meni njegova trebaalacious je napisao/la:Mahno vam je HZ_ilidzaa![]()
koristi pp pizda jedna,snasla se![]()
Opet isto citiram,al pit'o te je HZ sta je bilo kad si se probudio?
OTNYS_YNWA je napisao/la: BTW : Sretan rođendan našem dragom @hodži, puno lijepih trenutaka u životu mu želim.
Postao/la legenda reala dana 13 jan 2012, 01:47
hodžiću nek je sretan
Postao/la Bianconeri1988 dana 13 jan 2012, 02:04
@Hodža, kućo stara sve najljepše
Hvala...imate munaru od meneSheyi je napisao/la:hodza Sretan rodjendan od Medzlis IZ Kalesija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.