FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 22:05

Doslo vrijeme da se igraci vise ne smiju otpustati iz klubova.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 jan 2012, 22:06

Dirk je napisao/la:Sad svi placu za Kojasevicem, a bio je poslije Comora drugi na tapeti kojem se nejvise psovalo :roll:

Mozda je i on legenda, trebalo mu se objezbjediti kakvog posla.
Izvini jarane,ali gdje si ti nasao to da "placu" za Kojasevicem? A to da je bio na tapeti,slazem se.
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 12 jan 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 22:09

dzenan01 je napisao/la:Ko laže: direktor ili Hadžija ?
Direktor :mrgreen: ..rekao je da je to nekorektno od njiih sto mu nisu na pocetku rekli,al ne znam sta je ovdje problem stvarno...pa Hadzija nije imao ugovor..nije od koristi bio klubu ..i to je to..
rekli su da ce mu ispaliti plate koje mu duguju(valjda ce)...sta je problem...
btw sta Hadzija ima pricat ko ima kakav ugovor...svaka budala zna koliku je on imao platu u Sarajevu..a sve fol zelim da se zna istina u vezi mene a prica kako Irfanovi igraci kao imaju vecu platu... :? :? kakve to veze ima s njegovim trenutnim stanjem..svak vidi da je ovaj intervju dao da bi napakostio nekome..sebi pomogao nije sigurno.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 22:16

Svi mi koji mislimo da je Makumic legenda, i da mu treba objezbjediti posao od kluba :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jan 2012, 22:30

pa nekaze se djabe a ko si pravi navijac SARAJEVA nemozes dozivjeti 30 god a da ne poludis,a sta nam rade smanjit ce se granica i na 20god.al eto ja sam nekako optimista i pored svih ovih sranja oko kluba mislim bas zato sto su nas svi otpisali da cemo u inat odigrati dobru polusezonu.najopasnismo kad nas podcjenjuju i ismijavaju

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 jan 2012, 22:31

Kakav linc na FKS :lol:

Meni npr. ne smeta ono o Hadziji ali mi smeta ovo sa Skorom, kako ga nije sramota pa bolan nije tebe uprava zavlacila godinu dana nego ti nas.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 jan 2012, 22:33

Ko je ovaj A. Kerić :lol:

a jeste g.ovna g.ovna . ba
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 jan 2012, 22:35

Piše: A. Kerić
Četvrtak, 12.01.12. 22:25.
Alen Škoro, koji je bio velika želja navijača Sarajeva, u razgovoru za naš portal rekao je razlog zbog čega se nije vratio u svoj voljeni klub, te je potpisao za austrijskog trećeligaša, Klagenfurt.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Škoro je rekao da Upravi Sarajeva nije bio potreban kao igrač, već kako bi oni njegovim dovođenjem prikrili neke stvari, tj. smirili nezadovoljne navijače, koji već duže vrijeme čekaju titulu.

"Dužan sam da se oglasim samo zbog istinskih navijača Sarajeva. Nisam došao u najdraži klub, jer kada sam vidio kako se radi i kako klub funkcioniše, nisam bio spreman na to", rekao je Škoro za SportSport.ba.

"Sadašnjoj Upravi ja nisam bio potreban kao igrač, već da samo time smire nezadovoljne navijače, te kada se situacija smiri da se poslije loptica prebaci na mene", dodao je iskusni napadač.

"Svi znamo koliko im je vremena trebalo da izaberu novog trenera. Tu se spominjalo i moje ime, kao da nisam bio za određene trenere, a to me najviše pogodilo. Kada sam vidio s kim imam posla, odlučio sam potražiti novi klub", rekao je novi član austrijskog Klagenfurta.

"Tjeraju provjerene igrače, Pehlić, Maksumić i Hadžić, koji su dali klubu više nego svi oni zajedno. Hadžić je klubu svojim golovima i nastupima donio najmanje milion. Otišao sam u treću ligu Austrije, jer hoću mir, a ne pritisak koji je Uprava nametnula", dodao je Škoro za kraj razgovora.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 22:35

Dirk je napisao/la:Kakav linc na FKS :lol:

Meni npr. ne smeta ono o Hadziji ali mi smeta ovo sa Skorom, kako ga nije sramota pa bolan nije tebe uprava zavlacila godinu dana nego ti nas.
ajde ba,pusti ih da odrade svoje...samo ne znam koga ovaj sto hoce jos veci nemir u FKS..moze pogoditi svojom amaterskom pricom ahhaha....normalno da su htjeli smiriti igrace..al ti si ispao **** ..cuj pritisak ti smeta ,neka tebe s hotom u 3 ligi..Maksa i Pehla i Hadzic ..kao sto sam rekao nisu odigrali 5 utakmica ukupno prosle polusezone tako da nema govore o njima vise kao o provjerenim igracima nego jednostavno kao viskovima koji imaju debele plate ..
aj vozdra huskaci.. :P :P
FK SARAJEVO.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 12 jan 2012, 22:35

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko je ovaj A. Kerić :lol:

a jeste ****
ne znam sta ste se uhvatili za portal i novinare ljudi rade svoj posao i svaka im cast na tome pa makar se i o zelji radilo,ne pise on iz svoje glave nego je intervju a to sto vama smeta vas je problem sto se ne znate s tim pomirit
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 22:37

Mir ,mir,mir niko nije kriv :lol: :lol:
sta vam je ljudi ba ,nek i ovi viskovi kao i pobjegulje kazu sta imaju pa da i to zavrsimo hahhaha
FK SARAJEVO.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 jan 2012, 22:38

Sad ozbiljno. Hadžija je mogao napomenuti da je primao jednu od najvećih plata u klubu sve vrijeme dok je bio povrijeđen, dakle više od godine. Ali, nema veze, za mene će ostati jedan od najdražih igrača koje sam gledao u dresu Sarajeva i nadam se da će uspjeti otići negdje vani i obezbjediti egzistenciju .

Ovo boldovano je problem naseg fudbala. Zamisli kako razmisljaju hostapleri iz bh. klubova kad ti ovo spominjes. Pa nije se Hadzija na koridi povrijedio, normalno da ce primati platu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 22:40

Najbitnije da vi ovo stanje riješite prije priprema, možda je i dobra stvar kad se ovo dešava sad na pauzi, a ne tokom sezone...

I očekivano je da svaka strana ima svoju priču, to je danas sasvim normalno, ali to ne znači da je ss.ba nostrojen protiv sarajeva, možda su ljudi pokušali kontaktirati i Redžepagića da im on nešto kaže o svemu ovome...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 jan 2012, 22:41

Maksa,Limun,Hadzija provjereni igraci :lol: :oops:

Škoro :lol: :evil:

Daleko Vama provjerenima kuca od nase bila...

Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva !!!
NON MOLLARE MAI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jan 2012, 22:43

dzenan01 je napisao/la:Sad ozbiljno. Hadžija je mogao napomenuti da je primao jednu od najvećih plata u klubu sve vrijeme dok je bio povrijeđen, dakle više od godine. Ali, nema veze, za mene će ostati jedan od najdražih igrača koje sam gledao u dresu Sarajeva i nadam se da će uspjeti otići negdje vani i obezbjediti egzistenciju .
imao je Hadzija itekako za kirije heheh sve se nema a kutija AURE LAJT na dan ode hehehe
znate onu staru ..Hadzija ozbiljno shvatio pripreme ..presao sa extre na lajt aahahha
I ja mu zelim sve najbolje u karijeri...dobar je igrac a i covjek..i ja bi bio ljut da sam na njegovom mjestu ,al i on mora shvatiti da je vaznija zajednica od pojedinca... ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 jan 2012, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 jan 2012, 22:45

Evo da ne bude da samo blatimo brata Kerića, neka kontaktira Redžepagića i Dinu da čujemo i drugu stranu priče . ;)

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 12 jan 2012, 22:46

dzenan01 je napisao/la:Evo da ne bude da samo blatimo brata Kerića, neka kontaktira Redžepagića i Dinu da čujemo i drugu stranu priče . ;)
laku noc svima odoh oovo nece zavrsit prije zore
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 jan 2012, 22:49

dzenan01 je napisao/la:Evo da ne bude da samo blatimo brata Kerića, neka kontaktira Redžepagića i Dinu da čujemo i drugu stranu priče . ;)

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/seli ... ovor/72062" onclick="window.open(this.href);return false;

Zar si mislio da nema druge strane. Bas ne vjerujes ovom portalu. Selimovic rekao svoje, ovaj svoje, profesionalizam na nivou.
Da, ali šta je sa Redžepagićem kojeg Hadžija direktno proziva?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 22:51

zeljo1 je napisao/la:
laku noc svima odoh oovo nece zavrsit prije zore
Gde ces pa ti svejedno nocis na ovoj temi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 jan 2012, 22:52

MOLIO BIH one koji se ovdje predstavljaju da znaju nešto lijepo što se iza brda valja da to podijele i sa nama. ili barem neka nam potvrde da ima nešto, da se malo smirimo.

ono što ja vidim je da igrači odlaze, gubimo pola ekipe, a niko novi ne dolazi. i dalje igrači kukaju kako nisu plaćeni, sponzore su nam najavljivali, od sanele jenkins do hastora, i otjerasmo ljude iz telekoma i pošte da za njih otvorimo mjesto. sad se ni to više ne spominje. nosili smo NIKE kad je bilo najgore stanje, sad smo sa nekim kinezima. i ove sezone daj bože da izborimo evropu, o tituli se više i ne govori, a sarajevu samo dupla kruna mora biti cilj. samo pričate kako je ovo super i treba gurati u istom pravcu, a ja ne vidim taj napredak.

dajte malo optimizma nam ulijte vi koji znate neke insajderske informacije. ja više ne znam šta bih drugo rekao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, HyperOS i 29 gostiju.