bosnas_ je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Jbte vama ne valja nijedan igrac, samo je Dzeko dobar. De malo realnosti ljudi.

igrac koji jednom Totenhemu zabije 4 gola ito na njihovom terenu je IGRACINA! to je najrealniji komentar na tvoju glupost...
A sta je tebi konkretno zasmetalo u komentaru BIHfana? Sta je pogresno napisao?
Vjerujem da i BIHfan smatra Dzeku IGRACINOM, jer je momak to pokazao u nastupima za Volfsburg, BiH i ponekad Siti. Niko ne spori da je Dzeko IGRACINA, spore se komentari koji podcjenjuju ostale igrace Sitija i Mancinija.
Ljudi su prvi na tabeli. Kako mogu biti slabi jbt

!? Kako Mancini moze biti slab trener ako je uspjeo za kratak vremenski period posloziti toliko novih igraca!?
Mene su prijatno iznenadili, ocekivao sam da ce u ovom dijelu sezone zaostajati makar 7-8 bodova iza MU. A vidi, oni prvi na tabeli!? Prilicno sam siguran da ove godine nece osvojiti titulu, ali i drugo mjesto ce biti veliki uspjeh. Kako god, vec sada je jasno da su napravili dobar iskorak. Nista ne ide preko noci, i Celziju je trebalo dosta vremena da poslozi nove igrace i pocne osvajati trofeje.
Sto se tice Dzeke,. Mancini raspolaze sa tri izuzetno kvalitetna napadaca. U njegove takticke zamisli najbolje se uklapaju Aguero i Baloteli. Ima li trener pravo na takav stav

!? Da li rezultati pokazuju da grijesi!? Dzeko je opet kao treca opcija kod Mancinija imao dosta prilike da se dokaze,. Ima je puno vise prilike nego Berbatov i Tores koji imaju bolji renome od Dzeke. I? Ne vidim da neko kritikuje Fergija i Boasa sto ova dva igraca dobijaju prilike na kapaljkama. Trener ima pravo donijeti bilo kakvu odluku dok iza njega stoje rezultati. Uostalom, Aguero i Baloteli igraju dosta dobro.
Vise bi Mancini volio da je ta 4 gola rasporedio na 4 utakmice

. Da je rasporedio mozda bi sada igrao u prvoj postavi

!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.