Kviz (historija)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Kviz (historija)
Zlato i?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Zlato i?

Edit:Ja odo u krpe,a posto vidim da niko ne odg druga stvar je bila besplatna zemlja

Najkraci rat u historiji je ?
Rat između V. Britanije i Zanzibara, trajao odprilike koliko i jedan školski čas.Sheyi je napisao/la:Najkraci rat u historiji je ?
Ako samo tačno odgovorio evo slijedeće pitanje :
Kome je podnijeta regenta tzv. Adresa za stvaranje Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Austrougraskoj monarhiji ili kako su je drukcije zvali Habzburskoj monarhijiLjumanM95 je napisao/la:Kome je podnijeta regenta tzv. Adresa za stvaranje Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca?

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne. O Kraljevini je riječ, dakle podnijeta je regenta jednom čovjeku koji bi trebao preuzeti vlast u cijeloj zemlji, a njegovo ime je ?Bundesliga je napisao/la:Austrougraskoj monarhiji ili kako su je drukcije zvali Habzburskoj monarhijiLjumanM95 je napisao/la:Kome je podnijeta regenta tzv. Adresa za stvaranje Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
Aleksandar Karađorđević ?
Jeste. Pucaj dalje.toxic_alien je napisao/la:Aleksandar Karađorđević ?

-
- Kontakt:
Thomas Woodrow Wilson je donio koliko
tačaka poslje prvog svj. rata i koja tačka je bila važna za države u Austro-Ugarskoj tj. šta je u njoj pisalo ?

Zadnja izmjena: toxic_alien, dana/u 11 jan 2012, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
14toxic_alien je napisao/la:Thomas Woodrow Wilson je donio kolikotačaka poslje prvog svj. rata i koja tačka je bila važna za države na Balkanu tj. šta je u njoj pisalo ?
Bosna <3
Netko je već rekao 14.toxic_alien je napisao/la:Thomas Woodrow Wilson je donio kolikotačaka poslje prvog svj. rata i koja tačka je bila važna za države u Austro-Ugarskoj tj. šta je u njoj pisalo ?
pravo na samoodređenje i slobodu slavenskih naroda. (al što su se i usrećili

Tko je ubio Stjepana Radića u skupštini Kraljevine SHS?!
bez srčanja po netu...thank you.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ime sam zaboravio, al' znam da je neki Crnogorac i to pištoljom. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Racic je ubio Radica tacnije ranio ga je ovaj kasnije umro,a ubio jos 2 i ranio nekoliko.
Pre toga prepirka dostojna danasnje skupstine Srbije.

Pre toga prepirka dostojna danasnje skupstine Srbije.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- the scouser
- Kontakt:
Haj' @Devile postavljaj dalje 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Osim Roz De Boarne ili ti Zozefine,Napoleon je imao jos jednu veliku ljubav.Kako se ona zvala ?
- the scouser
- Kontakt:
Kada je saznao da ga je Žozefin prevarila, i on je imao aferu (vjerovatno iz osvete) sa ženom jednog oficira dok je još bio u Egiptu, te je ona dobila nadimak Kleopatra, jer je veza zbog toga što se odigrala u Egiptu podsjećala na onu Marka Antonija i Kleopatre. Također je bio u braku sa Marie Louise, ali ovo je bilo zbog toga da njegov nasljednik upadne u liniju za njemački tron. također je pred smrt na Saint Heleni imao kratku aferu sa kćerkom jednog Britanca koji je tu bio na otoku na dužnosti, ali nije mu bila neka velika ljubav.
Sve tri žene su bile u nekoj vezi sa njim, ali ne znam je li ijedna bila njegova ljubav.
Sve tri žene su bile u nekoj vezi sa njim, ali ne znam je li ijedna bila njegova ljubav.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Nista od toga,sa ovom je imao i dete ako se ne varam.Poljskog je porekla.
mislim da se zove Marija, a prezimena se nesjecam
neka poljska plemkinja je bila u pitanju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.