hvala mu dosada,nek mu je sa srecom al isto moram naglasit da nas je kostao par bodova ove polusezone(travnik i zenica)kad je igrao od pocetkaellaxaz je napisao/la:Upravo tako,boccaccio je napisao/la:Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
ni nama neće biti problem bez njega, a ni njemu da nađe novi angažman.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Mozda je bilo,ali da pitam jel istina da Zajko Zeba prelazi u Partizan ?? Citam na blicsportu u komentarima se spominje da bi on mogao pojacat crno-bijele u ovom prelaznom roku.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Harry notorne gluposti... Zeba produzuje ugovor 100000000000%...harry_90 je napisao/la:Mozda je bilo,ali da pitam jel istina da Zajko Zeba prelazi u Partizan ?? Citam na blicsportu u komentarima se spominje da bi on mogao pojacat crno-bijele u ovom prelaznom roku.
A i ako bude isao gdje ici ce u Rusiju ili na istok da uzme grdne pare koje mu u ovom trenutku ni Partizan a ni Zeljo ne mogu dati... Sta ce dr. raditi novinari nego pisati bedastoce....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Pa ako istresu milion eura,moze da ide i na mars sto se mene ticeharry_90 je napisao/la:Mozda je bilo,ali da pitam jel istina da Zajko Zeba prelazi u Partizan ?? Citam na blicsportu u komentarima se spominje da bi on mogao pojacat crno-bijele u ovom prelaznom roku.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- SarajlijaTM
kako god zao mi je savica,jer je bolji igrac od svrake i jamaka,a bezze je trunuo na klupi,mozda mu je ovo i najbolje.problem bi mogao nastati,ako ode u drugi klub premier lige,pa nam bude pravio probleme kad bude igrao protiv nas.nije savic tako los,samo kod nas nije imao pravu prilikuellaxaz je napisao/la:Upravo tako,boccaccio je napisao/la:Mozda ga Jovic pozeli kod pitaradiego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
ni nama neće biti problem bez njega, a ni njemu da nađe novi angažman.
Kako mislis da nam Savic moze praviti probleme ako bude igrao protiv nas ?
-
- Kontakt:
A kako mislis "bolji od Svrake i Jamaka?" U cemu? Sto ima precizniji sut od njih? Pa ljudi trce duplo vise i brze od njega,a to je njegov glavni zadatak,a ne sutanje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SarajlijaTM
pa vidi,ne mislim probleme ko probleme,nego jednostavno,savic je dobar igrac,ima jbn sut,osjecaj za go,al kod nas nije igrao na poziciji u kojoj bi bio u cescoj prilici da suta,e sad ako ode u neki dr klub,mnogo je vjerovatno da ce se naloziti kad bude igrao protiv nas,uostalom kao i svi koji su nekad igrali ovdje,izuzev mesanovicaboccaccio je napisao/la:Kako mislis da nam Savic moze praviti probleme ako bude igrao protiv nas ?

i ne mora biti tako,al eto,nikad ne znas
- SarajlijaTM
stoji da oni trce,to niko ne osporava,al jedini svrakin pametan potez je ass zebi za go adilovica borcu,ja se iskreno ne sjecam nicega slicnog.jamaka sto se tice,popravio se,osim sto trci i razmislja,ali da perica recimo trci pola kao on,mi bi tek onda mljeli sve pred sobom.neroazzuro je napisao/la:A kako mislis "bolji od Svrake i Jamaka?" U cemu? Sto ima precizniji sut od njih? Pa ljudi trce duplo vise i brze od njega,a to je njegov glavni zadatak,a ne sutanje.
mada s jamakom smo dobro dobili na prenosu lopte i brzini u igri
od kako je jamak starter nemamo poraza valjda to samo sve govoriSarajlijaTM je napisao/la:stoji da oni trce,to niko ne osporava,al jedini svrakin pametan potez je ass zebi za go adilovica borcu,ja se iskreno ne sjecam nicega slicnog.jamaka sto se tice,popravio se,osim sto trci i razmislja,ali da perica recimo trci pola kao on,mi bi tek onda mljeli sve pred sobom.neroazzuro je napisao/la:A kako mislis "bolji od Svrake i Jamaka?" U cemu? Sto ima precizniji sut od njih? Pa ljudi trce duplo vise i brze od njega,a to je njegov glavni zadatak,a ne sutanje.
mada s jamakom smo dobro dobili na prenosu lopte i brzini u igri

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Shvatam sta zelis da kazes...ma nemam pojma,mozda ga ja previse potcjenjujem kao igraca,a mozda ga i ti malo precjenjujes...recimo da je to neka zlatna sredina otprilike...on generalno nije los igrac,mada ja mislim da je imao svoj period u Zelji,imao je dosta sanse za igru,imao je finu minutazu.U dosta utakmica kada je igrao,i kada je Zeljo imao losije izdanje ,ja sam u njemu vidio jednog od glavnih krivaca,to je naravno samo moje misljenje.Mislim na utakmice na grbavici,protiv Sirokog ili onaj poraz protiv Slobode i ima jos dosta slicnih tekmi,gdje su raja gledala u Zebu,a osnova igre bila je da nas vezni red bude bolji od veznog reda protivnika,pa to nismo uspjevali jer je Zeba prakticno morao sve sam,dok mu Savic i kompanija nije pomogla,cak sta vise,pa je Zeba ispadao glavni krivac,mnogi su ovde govorili kao neka loptu nosi kuci,hoce sve sam itd...zapravo Savic nije dobro funkcionisao u tim utakmicama...dao je neke vazne golove i to stoji...nisam misljenja da bi puno izgubili ako ga nas klub pusti,a ne vjerujem ni da nas nesto moze ugroziti ako ode u drugi tim iz nase lige...ja mu zelim svu srecu i nadam se da ce biti najbolji igrac ekipe u kojoj se bude nalazio.Ali ja definitivno ne placem za njim..Nijema je tu,Stanceski je tu,a i mali Zolotic bi mogao bljesnuti dobijajuci vise sansi odlaskom Savica,sto bi bilo dobro za klub,naravno Svraku i Jamaka vec podrazumijevam pod igracima koji igraju standardno u prvoj postavi.Cinjenica je i to da smo dobili 9 utakmica zaredom otkad Savica nema u ekipi.Mozda je do mene,nemam pojma,hvala mu za sve sto je uradio za nas.SarajlijaTM je napisao/la:pa vidi,ne mislim probleme ko probleme,nego jednostavno,savic je dobar igrac,ima jbn sut,osjecaj za go,al kod nas nije igrao na poziciji u kojoj bi bio u cescoj prilici da suta,e sad ako ode u neki dr klub,mnogo je vjerovatno da ce se naloziti kad bude igrao protiv nas,uostalom kao i svi koji su nekad igrali ovdje,izuzev mesanovicaboccaccio je napisao/la:Kako mislis da nam Savic moze praviti probleme ako bude igrao protiv nas ?
i ne mora biti tako,al eto,nikad ne znas
- SarajlijaTM
@bocaccio-jbg,zakomplikova ga ja,al u sustini je isto misljenje,mozda malo drugacije prikazano,ko sto neko rece,nase najvece pojacanje su nase pripreme.koga nema bez njega se moze 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nemojte mi dizati Jamaka u visine, matere vam! 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Zna brat!Bianconeri1988 je napisao/la:Nemojte mi dizati Jamaka u visine, matere vam!

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jao razvezali ovdje pricu o Savicu ko da je ne znam ti sta ...jednostavno ne moze se protiv Amara nikako
znali se gdje ide savic jel ceska u pitanju 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
"Karvina" druga liga.astra1922 je napisao/la:znali se gdje ide savic jel ceska u pitanju
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- alan ford 26
- Kontakt:
Meni je licno zao sto odlazi al et ako nije vec u prvom planu nek ide gdje ce igrati, ja mu zelim srecu, imao je on finih partija kod nas, sasvim solidan igrac. Uglavnom, nek mu je sa srecom i hvala mu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- slavko njegus
- Kontakt:
Eh...ovako je to trebalo izgledati prije nekoliko godina.. samo ideja.

-
- Kontakt:
Balim!!!
Kakva bi ovdje atmosfera bila...
Kakva bi ovdje atmosfera bila...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.