Zvjezdan Misimović

panties
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la panties » 20 nov 2011, 23:23

bilo bi fino da zaigra u milanu
...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2011, 23:25

Kada su u pitanju transferi Milana nista nije nemoguce,pa ni ovo da Miske zaigra kod njih.Ljudi vole iskusne nogmetase,a Miske bgm ponovno poceo da rastura :)
Bilo bi prelijepo kada bi on zaigrao za Milan ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 22 nov 2011, 23:49

Ne znam, bila bi to velika stvar za Misketa al' ne izgleda mi to logicno uopste.
Kad nije iz Njemacke otisao u veci klub, mislim da nece ni sada. Ako igdje i ode, bice to nazad u Njemacku u neki prosjecan klub.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 15:21

i on otpocetka
sopcast 79509
...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2011, 15:51

Adi_Zepce je napisao/la:Kada su u pitanju transferi Milana nista nije nemoguce,pa ni ovo da Miske zaigra kod njih.Ljudi vole iskusne nogmetase,a Miske bgm ponovno poceo da rastura :)
Bilo bi prelijepo kada bi on zaigrao za Milan ;)
bilo bi odlično, njima i treba takav jedan paker...italijanska liga bi mu pasala.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 nov 2011, 15:59

Akhenaten je napisao/la:Ne znam, bila bi to velika stvar za Misketa al' ne izgleda mi to logicno uopste.
Kad nije iz Njemacke otisao u veci klub, mislim da nece ni sada. Ako igdje i ode, bice to nazad u Njemacku u neki prosjecan klub.
Ma tad je bilo povuci-potegni. Prvo su ovi iz Wolfsburga trazili puno para, a onda je interes splasnuo, jer su se mnogi klubovi vec snasli...

Sad mu je pala cijena, a zna se da je dobar igrac. Samo ovo sa Milanom je vjerovatno obicna patka i sanse su po meni 5%.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 dec 2011, 19:38

Raja, ima li šta novo kod Misketa !? ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 dec 2011, 23:20

Jos jedna u nizu gluposti kad su u pitanju nasi novinari, portali i fudbaleri. Misketa izuzetno gotivim kao igraca ali realno nema sanse da moze igrat u Milanu ni u filmovima. Pogledajte ko je sve u Milanu igrao njegovu poziciju (10-tku) u zadnjih 15-20 godina i sve ce vam bit jasno. Miske je nas i nama najbolji ali nije on taj nivo-nazalost. Njemu je neki klub iz zlatne sredine bundeslige najbolja i najrealnija opcija a i po onome sto moze plafon.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2011, 23:52

badboy je napisao/la:Jos jedna u nizu gluposti kad su u pitanju nasi novinari, portali i fudbaleri. Misketa izuzetno gotivim kao igraca ali realno nema sanse da moze igrat u Milanu ni u filmovima. Pogledajte ko je sve u Milanu igrao njegovu poziciju (10-tku) u zadnjih 15-20 godina i sve ce vam bit jasno. Miske je nas i nama najbolji ali nije on taj nivo-nazalost. Njemu je neki klub iz zlatne sredine bundeslige najbolja i najrealnija opcija a i po onome sto moze plafon.
Sto nam je dusa spustiti nasim reprezentavcima.Tudje gofno vazda draze ili sta.
Cuj ko je sve igrao u Milanu igrao prije sad vise nisu ni blizu toga.
A plus sto je Miske omladinac to jest mlado meso za Milano,taman im pase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 dec 2011, 23:55

badboy je napisao/la:Jos jedna u nizu gluposti kad su u pitanju nasi novinari, portali i fudbaleri. Misketa izuzetno gotivim kao igraca ali realno nema sanse da moze igrat u Milanu ni u filmovima. Pogledajte ko je sve u Milanu igrao njegovu poziciju (10-tku) u zadnjih 15-20 godina i sve ce vam bit jasno. Miske je nas i nama najbolji ali nije on taj nivo-nazalost. Njemu je neki klub iz zlatne sredine bundeslige najbolja i najrealnija opcija a i po onome sto moze plafon.
Ja samo znam da je Miske jos junior ,da bi igro za penzionerski Milan.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 30 dec 2011, 00:00

Pasodzigera je napisao/la:
Ja samo znam da je Miske jos junior ,da bi igro za penzionerski Milan.
miske je bolji od sve i jednog vznog milana(osim klarensa mozda)
Bosna <3

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 dec 2011, 00:30

pluton je napisao/la:miske je bolji od sve i jednog vznog milana(osim klarensa mozda)
Ma i klarens je mala maca Milanu trebaju bolji skauti a cini mi se na ovom forumu bi mogli pronaci kojeg...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2011, 00:52

Misimovic mi je najdrazi igrac u reprezentaciji zajedno sa Pjanicem, ali on ima sanse da zaigra u Milanu isto kao i ja. A ja sam propali talenat vec dugi niz godina. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2011, 01:22

Cartman je napisao/la:Misimovic mi je najdrazi igrac u reprezentaciji zajedno sa Pjanicem, ali on ima sanse da zaigra u Milanu isto kao i ja. A ja sam propali talenat vec dugi niz godina. :D
Jest tako se i o Lulicu prdilo kako ovaj nece imati neku posebnu minutazu.A ovaj postao nezamjenjiv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2011, 01:29

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Misimovic mi je najdrazi igrac u reprezentaciji zajedno sa Pjanicem, ali on ima sanse da zaigra u Milanu isto kao i ja. A ja sam propali talenat vec dugi niz godina. :D
Jest tako se i o Lulicu prdilo kako ovaj nece imati neku posebnu minutazu.A ovaj postao nezamjenjiv.
Lazio i Milan nebo i zemlja. A Lulic je uz to mladji i jeftiniji bio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2011, 02:42

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Lazio i Milan nebo i zemlja. A Lulic je uz to mladji i jeftiniji bio.
Bilo nekad,sad vala Milan ni blizu kao sto je bio prije.Valjda poceli dovoditi mladjariju pa ofalili.
P.S Nece ni Miske nesto plaho vise kostati a godine za Milan nikad nisu bile problem.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2011, 09:40

Nadam se, da ce se nesto dogoditi u zimskom prelaznom roku. Pitanje je isto koliko novca Rusi zele za Misketa. Na drugu stranu, ni njegova placa tamo sigurno nije jeftina i ako razmisljaju da ga drze na klupi, bolje im je uzeti opciju prodaje. Ja se jos uvjek nadam da ce ga neko iz Bundeslige vratiti nazad (najbolje tata Magath :D ).
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jan 2012, 18:51

Bojim se da za njega najvjerovatnije nece biti mjesta u prvoj postavi Dynama u nastavku sezone.
Zapravo,nije bilo ni do sada,a oni se pojacavaju i pokusavaju dovesti bas igrace koji su slican tip igraca Misimovicu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jan 2012, 19:00

Dylan Dog je napisao/la:Bojim se da za njega najvjerovatnije nece biti mjesta u prvoj postavi Dynama u nastavku sezone.
Zapravo,nije bilo ni do sada,a oni se pojacavaju i pokusavaju dovesti bas igrace koji su slican tip igraca Misimovicu.
Da se on hoce vratiti u Bundesligu preporodio bi se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2012, 20:00

Misimović je napravio sličnu grešku kao i Džeko , poletio za parama u ni manje ni više nego Galatasaray :roll: ukratko sa konja na magarca.Sad je završio u Rusiji gdje ne igra nego sjedi na tribinama , bez dovoljno utakmica i sa lošom fizičkom spremom teško može očekivati povratak u Njemačku gdje je proveo najbolje trenutke karijere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.