Saurman je napisao/la:soko je napisao/la:
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi.

Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool.
Br.2 - Da i veliki timovi naprave grešku u procjeni igrača ako nisi znao , pa tako imaš situaciju da Bellamy ili npr Carroll igraju za giganta kao što je Liverpool ili npr Robihno u Milanu.Idemo u smjeru koji nema veze sa temom tako da...
Bellamy i Adebayor su igraci za mali timova

.
A ako nisi znao, Adebayor 9 golova i 6 asistencija postigao za Spurse. Bellamy je solidan igrac al to nije tema..
Poenta ovoga je sto si ti rekao da je Dzeko napravio gresku prelaskom u City, sto je po meni glupost. Ja sam ti naveo ove igrace koji su presli u dobre klubove poslije ManCity-a, sto i sigurno naseg Edina ceka poslije City-a.
Greska bi bila da je ostao u Wolfsburgu da se gura tamo po dnu BL. Ostali timovi nisu imali love da ga dovedu.
Znaci prvo Dzeko je sebi obezbjedio novac prelaskom u City, drugo on moze otici na posudbu u neki dobar klub. I onda ce biti prodan u tim tipa Milana ili sta ja znam.