Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 12 jan 2012, 12:10

avlami97 je napisao/la:
twostepsfromhell je napisao/la:Gledam sada na goal.com glasanje navijaca za igraca utakmice, jel moguce da je dobro odigrao, ili su se to ovi nasi seljaci navalili na goal.com pa svi glasali za Dzeku :lol:

Nisam gledao tekmu :arrow:
Svi su loše odigrali osim Hearta koji ih je u prvih destak minuta spasio da ne prime bar 2-3 gola. Kakvi su bili sinoć, prije svega Savić, De Yong, Baloteli, Aguero, Kolarov za njih je Džeko bio gigant.
a i nasi seljaci su se navalili na goal.com i svi glasali za dzeku :D
...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 12 jan 2012, 14:14

panties je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
twostepsfromhell je napisao/la:Gledam sada na goal.com glasanje navijaca za igraca utakmice, jel moguce da je dobro odigrao, ili su se to ovi nasi seljaci navalili na goal.com pa svi glasali za Dzeku :lol:

Nisam gledao tekmu :arrow:
Svi su loše odigrali osim Hearta koji ih je u prvih destak minuta spasio da ne prime bar 2-3 gola. Kakvi su bili sinoć, prije svega Savić, De Yong, Baloteli, Aguero, Kolarov za njih je Džeko bio gigant.
a i nasi seljaci su se navalili na goal.com i svi glasali za dzeku :D
joj jest to meni smiješno a kada goal.com da lošu ocjenu Džeki onda ne valja portal :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 17:11

Meni je najsmjesnije kao i najcudnije da iko normalan prati goal.com :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2012, 18:37

Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 jan 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 12 jan 2012, 18:37

harishp je napisao/la:Meni je najsmjesnije kao i najcudnije da iko normalan prati goal.com :roll:
Bas :|
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 12 jan 2012, 18:52

Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Gdje si ti, gdje je Dzeko? Hajmo malo tako razmisljati. Isto pitanje mogu postaviti i za sebe, nemoj misliti da te nesto provociram. Momak je zaradio vise nego mi mozemo i izgovoriti, tako da prica kako je propao ne pije vodu... Volio bih vidjeti igrača koji u ovakvoj igri i sa ovakvim trenerom briljira, ni jedan u ovakvom sistemu ne moze odrzati formu. Nece on propasti, samo je pitanje koliko brzo seici shvatiti da je Mancini problem i zahvaliti mu se na proslogodisnjoj tituli kupa, jer, izvjesno je, ove godine tesko da ce ista osvojiti.
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2012, 19:50

twingi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Džeko je opet pao u sivilo def je van forme i nije se uspio adaptirati na EPL ne pamtim kad je dao zadnji gol vjerovatno tamo negdje u Novembru.Napravio je veliku grešku prelaskom u City sad mu propada karijera zbog svoje gluposti.
Gdje si ti, gdje je Dzeko? Hajmo malo tako razmisljati. Isto pitanje mogu postaviti i za sebe, nemoj misliti da te nesto provociram. Momak je zaradio vise nego mi mozemo i izgovoriti, tako da prica kako je propao ne pije vodu... Volio bih vidjeti igrača koji u ovakvoj igri i sa ovakvim trenerom briljira, ni jedan u ovakvom sistemu ne moze odrzati formu. Nece on propasti, samo je pitanje koliko brzo seici shvatiti da je Mancini problem i zahvaliti mu se na proslogodisnjoj tituli kupa, jer, izvjesno je, ove godine tesko da ce ista osvojiti.
Nisam rekao da je propao zbog manjka nula na računu mislio sam igrački.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 jan 2012, 19:55

Totalno si upravu. Isto su tako prosli Robinho, propada u Milanu. Boateng propada u Bayernu. Belamy u Liverpoolu. I Adebayor propao u Realu i sad propada u Spursima sa 9 golova i 6 asistencija....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2012, 20:07

soko je napisao/la:
Totalno si upravu. Isto su tako prosli Robinho, propada u Milanu. Boateng propada u Bayernu. Belamy u Liverpoolu. I Adebayor propao u Realu i sad propada u Spursima sa 9 golova i 6 asistencija....
Robinho je bio flop još dok je igrao za Real , tako da za njega ne važi pravilo adaptacije gdje god igrao flop ostaje flop.

Boateng je kvalitetnog igrao u Cityu samo što nije dobijao više šanse , prelaskom u Bayern je napravio sjajan potez.

Bellamy je igrač osrednjeg kvaliteta u prevodu igrač za male timove , jednostavno ne može biti bolji ili lošiji nego što jest.

Za Adebayora vrijedi isto kao i za Bellamya.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 jan 2012, 20:17

Saurman je napisao/la:
soko je napisao/la:
Robinho je bio flop još dok je igrao za Real , tako da za njega ne važi pravilo adaptacije gdje god igrao flop ostaje flop.

Boateng je kvalitetnog igrao u Cityu samo što nije dobijao više šanse , prelaskom u Bayern je napravio sjajan potez.

Bellamy je igrač osrednjeg kvaliteta u prevodu igrač za male timove , jednostavno ne može biti bolji ili lošiji nego što jest.

Za Adebayora vrijedi isto kao i za Bellamya.
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.
I da Liverpool, Real i Spursi su mali timovi. :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jan 2012, 22:06

soko je napisao/la:
Za to ova dva odsrednja igraca i ovaj flop trenutno igraju u timovima koje vecina igraca samo mogu sanjati.
Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool. :roll:

Br.2 - Da i veliki timovi naprave grešku u procjeni igrača ako nisi znao , pa tako imaš situaciju da Bellamy ili npr Carroll igraju za giganta kao što je Liverpool ili npr Robihno u Milanu.Idemo u smjeru koji nema veze sa temom tako da...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 12 jan 2012, 22:11

Saurman je napisao/la:
soko je napisao/la:
Br.1 - Ne kontam po kojem si aršinu stavio u isti koš Tottenham , Real , Liverpool. :roll:

Br.2 - Da i veliki timovi naprave grešku u procjeni igrača ako nisi znao , pa tako imaš situaciju da Bellamy ili npr Carroll igraju za giganta kao što je Liverpool ili npr Robihno u Milanu.Idemo u smjeru koji nema veze sa temom tako da...
Off topic, al' hajde mi, ako boga znas, objasni kako je Craig Bellamy osrednji igrac?? :roll: :roll: Pa taj covjek ubija protivnicke ekipe po bokovima i skoro svi napadi idu preko njega.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 jan 2012, 22:40

Saurman je napisao/la:
soko je napisao/la:
Bellamy i Adebayor su igraci za mali timova :arrow:.
A ako nisi znao, Adebayor 9 golova i 6 asistencija postigao za Spurse. Bellamy je solidan igrac al to nije tema..
Poenta ovoga je sto si ti rekao da je Dzeko napravio gresku prelaskom u City, sto je po meni glupost. Ja sam ti naveo ove igrace koji su presli u dobre klubove poslije ManCity-a, sto i sigurno naseg Edina ceka poslije City-a.
Greska bi bila da je ostao u Wolfsburgu da se gura tamo po dnu BL. Ostali timovi nisu imali love da ga dovedu.
Znaci prvo Dzeko je sebi obezbjedio novac prelaskom u City, drugo on moze otici na posudbu u neki dobar klub. I onda ce biti prodan u tim tipa Milana ili sta ja znam.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2012, 22:45

Dodje kiseli covjek i poslije toga nema sanse da skontas da je ovo tema o Dzeki. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 13 jan 2012, 14:23

Elber je odlicno opisao Dzekinu situaciju u klubu.
Izdržati, to je temelj vrline!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 jan 2012, 14:27

Kako bi samo dzeko u bajernu dominirao to bi bilo strasno nadam se da ce se to desit pa makar na ljetnom prelaznom roku , i ovaj lik sto je napiso da je adebajor igrac osrednje kvalitete neka se pokrije dekom i ponese mali prenosni televizor i ne izlazi ispod nje...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jan 2012, 14:39

ja bih rado dzeko vidio u bayernu :) ipak je bayern puno veci klub od shitty-a :mrgreen: ( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 13 jan 2012, 15:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih rado dzeko vidio u bayernu :) ipak je bayern puno veci klub od shitty-a :mrgreen: ( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska ;)
Kome nece vise goditi, igranje u Bundesligi je neuporedivo lakse u odnosu na Premiership. Ne znam da je potrebna ikakva rasprava povodom toga.
P.S. Cuj ovo, sada je jaci u duelu (nego prije), a treninzi su bili jaci u BL... kako to ba?! Problem je u tome sto je EPL toliko zahtjevnija od BL (fizicki, prvenstveno), pa Edin nije vise toliko superioran u odnosu na ostale igrace, kao sto je to bio slucaj igrajuci za Wolfsburg u BL. Ako su tamo treninzi kvalitetniji (ili jaci, kako ti kazes), sto to iz BL nema nijednog kluba (sem Bayerna) koji imalo moze parirati prvih 6 klubova (najmanje) u Premiershipu?!
Izdržati, to je temelj vrline!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2012, 15:18

Zar nije Gomez u fantasticnoj formi vec duze vrijeme? Cisto sumnjam da je Bayern zainteresovan. Nisu oni nikad bacali pare, a sigurno da bi morali platit preko 20 miliona eura za Dzeku, a on ili Gomez bi morali na klupu u trenutnoj formaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2012, 15:57

Upravo tako, Cartman. Ne vjerujem da ima bilo cega oko njegovog angazmana u Bayern. Elber, bivsi skaut Bayerna za brazilsko trziste, je uvijek rado vidjen gost u Münchenu. Novinari ga "salijecaju" i on je samo iznio svoje misljenje.

Kada ga nisu doveli u onom periodu (Mario bio u nemilosti kod LvG-a, a i nesto ga slabije islo), gdje su se braca Hoeneß mogli lako dogovoriti, sada je to mnogo teze i nelogicnije.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hrammm1921 i 16 gostiju.