Bila je to 2009. godina,kada smo zelju dobili na krmetnjaku i tada se i napravio acc.. al' haj sad to je nebitno.
Prije svega, zamolio bih moderatore/administratore da obrate paznju na male plave,jer je ocigledno da zele nekim svojim komentarima unijeti na neki nacin nemir,ako nista na forumu,a masa raje to cita.
Sto se tice sadasnje garniture uprave,u potpunosti ih podrzavam,kao i svaki pravi navijac FKS.

Mnogo se dugova i lakrdija prethodne uprave napravile,tako da ce trebati odredjeni period da sve dodje na svoje,pa se zato i prodaju 2-3 igraca.
Kao sto znate,akcenat je na MLADIM igracima i na tome ce se vjerovatno u buducnosti samo i raditi,jer titule ne dolaze preko noci - treba to sve sistematski raditi,da i poslije svega postoji nesto.
Priznajem, zeljo je u sezoni 09/10 bukvalno "preko noci" osvojio titulu, al' zato zeljo i dan danas zavisi sve od Amara,a mi ne zelimo na taj nacin da funkcionisemo,poslujemo i sl.
Dalje, sto se tice "legendi" naseg kluba tipa Hadzije, molim Vas ko je rekao da je Hadzija legenda kluba ???
Decko je imao ogromnu podrsku navijaca nakon promasaja u Cluju i nista vise...
Sto se tice Alena Škore, mogao je postati velika legenda kluba, mislim da je ta prica u ova 2-3 dana vise puta prepricana,tako da za njega vrijedi parola - Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva!
Strpljenja ljudi, znam da je tesko, i meni je, nema pehara jos od 2007. godine, al' polako, mogu komotno reci da smo 70 % posla uradili, glavno je bilo otjerati zlonamjernike kluba - koji su samo uzimali od Sarajeva,a nista nisu davali.
Biti srcem vezan, u tome lezi snaga !