FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 23:28

o tome ti pricam...a vala smo i Norvezane izbacili hehe ..sta ce Albanci ,makedonci i zimbabve..sve bi ih oderali lagano hehe ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 11 jan 2012, 23:54

A po cemu se to boduje uopste nije mi jasno.Nije moguce da nema nikakvog napretka iz godine u godinu pa nije amatereska liga u 3 pm.Cudi me da nema Engleske 3 ispred nas.A jos neke gluposti liga Hong Konga 93. mjesto,onda Gruzija 35 i Estonija 57.Ma glupost !
svoj ti pos'o !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jan 2012, 00:06

ta tabela je relevantna ko nas izbor auta godine ili nasa evrovizija ili kad pitari broje trofeje :mrgreen: ,cirkus uglavnom :lol: :lol:

ja svratim na kondicione pripreme 3-4 sata pred tekmu u obliznji birc i ko da mi igraju barca-real kad tekma pocne,nikakve razlike :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

nego ima li sta novo kod nas?potpisa li niema?daj bar bacite kakvu bombu da se smijemo.
ne znam kako vama,al duga brate ova pauza,bas se pozeli covjek,pa makar i da nam kozara dodje ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 jan 2012, 00:14

Spominje se i Maribor, ljudi su puno uradili u zadnje vrijeme. Šta je ključan faktor u njihovom uspjehu, a glavna je razlika između njih i naših klubova? Legende su došle u klub. Sportski direktor je Zlatko Zahović, a treneri u omladinskom pogonu Amir Karić i Muamer Vugdalić, ta tri čovjeka imaju skoro 200 nastupa za reprezentaciju Slovenije. Koji klub kod nas ima takvo "blago"? A kod nas je to socijalna kategorija, kad se ne zna šta uraditi s nekim, ma hajde, kaže, neka trenira djecu (čast izuzecima).
Kad dođu Bolić i Hibić u Čelik, Hadžibegić u Sarajevo, Bajević u Velež, e onda možda i ti klubovi uđu u grupnu fazu. "Uređenost" države i lige je najveći razlog zašto se ti ljudi ne vraćaju, ali krivi smo i mi navijači što ponekad podržavamo likove tipa Blekić.

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 jan 2012, 00:25

gollum je napisao/la:Spominje se i Maribor, ljudi su puno uradili u zadnje vrijeme. Šta je ključan faktor u njihovom uspjehu, a glavna je razlika između njih i naših klubova? Legende su došle u klub. Sportski direktor je Zlatko Zahović, a treneri u omladinskom pogonu Amir Karić i Muamer Vugdalić, ta tri čovjeka imaju skoro 200 nastupa za reprezentaciju Slovenije. Koji klub kod nas ima takvo "blago"? A kod nas je to socijalna kategorija, kad se ne zna šta uraditi s nekim, ma hajde, kaže, neka trenira djecu (čast izuzecima).
Kad dođu Bolić i Hibić u Čelik, Hadžibegić u Sarajevo, Bajević u Velež, e onda možda i ti klubovi uđu u grupnu fazu. "Uređenost" države i lige je najveći razlog zašto se ti ljudi ne vraćaju, ali krivi smo i mi navijači što ponekad podržavamo likove tipa Blekić.

Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
Amar Osim - bivši igrač, menadžer kluba,
Rusmir Cviko - bivši igrač, tim menadžer,
Dželo Muharemović - bivši igrač, najbolji strijelac u historiji kluba, direktor,
Bulend Bišćević - bivši igrač, jedan od najboljih igrača poslije rata, direktor marketinga,
Branislav Berjan, Admir Adžem, Haris Alihodžić, Samir Mekić, Branislav Jelušić, Edis Mulalić, Adin Mulaosmanović - bivši igrači, treneri u omladinskim selekcijama.
Josip Bukal - sekretar omladisnkog pogona

Treba li još?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 jan 2012, 00:36

Ma moj post je bio poređenje "Maribor vs bh. fudbal generalno", a naravno da je Željo po ovom najbliži Mariboru, zato je i vidljiv napredak, i naravno da ovo nisu ljudi vrste Blekić. :) Ovo je, po meni, ključan faktor, druge bitne razlike su u infrastrukturi, marketingu, uređenosti lige, i toj sreći, ništa bez nje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 jan 2012, 00:38

gollum je napisao/la:Ma moj post je bio poređenje "Maribor vs bh. fudbal generalno", a naravno da je Željo po ovom najbliži Mariboru, zato je i vidljiv napredak, i naravno da ovo nisu ljudi vrste Blekić. :) Ovo je, po meni, ključan faktor, druge bitne razlike su u infrastrukturi, marketingu, uređenosti lige, i toj sreći, ništa bez nje.
Aha, nisam se vraćao na postove iza već sam samo tvoj vidio pa rekoh nije zgoreg napomenuti. U Želji su stvarno sve sami bivši igrači, neke od najvećih legendi kluba su tu još uvijek.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 jan 2012, 08:57

partibrejker1921 je napisao/la:Branislav Berjan, Admir Adžem, Haris Alihodžić, Samir Mekić, Branislav Jelušić, Edis Mulalić, Adin Mulaosmanović - bivši igrači, treneri u omladinskim selekcijama.
Branimir (ne Branislav) Jelušić nema nikakvu funkciju u klubu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 jan 2012, 09:10

IFFHS je jako nerealan,prema UEFI mi smo na solidnoj 32 poziciji,napredak se vidi i ako ovako nastavimo za 2,3 godine mogli bi uci u prvih 25 liga evrope,sto je po meni uspjeh....

UEFINA tabela: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jan 2012, 09:50

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/na ... -s-osjekom" onclick="window.open(this.href);return false;

Radno je :)

ovo su gluposti pretjerali su cuj 100 liga, a ispred nas neki anonimusi ..gluposti!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 jan 2012, 10:44

UEFIN RANKING JE ZVANIČAN I JEDINO RELEVANTAN

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2012, 13:59

ipetm je napisao/la:IFFHS je jako nerealan,prema UEFI mi smo na solidnoj 32 poziciji,napredak se vidi i ako ovako nastavimo za 2,3 godine mogli bi uci u prvih 25 liga evrope,sto je po meni uspjeh....

UEFINA tabela: http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
S tim sto se IFFHS i UEFA rankingi ne mogu porediti ni po jednom osnovu jer se apsolutno ne bave istim stvarima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 12 jan 2012, 14:34

E ljudi znal iko mozel se naci na netu PDF izdanje knjige "Plava krv"

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 12 jan 2012, 15:46

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 jan 2012, 15:51

diego_TM je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sr ... id-ugovora
Sto se mene tice ko god ne zeli vise igrati neka ide. Djaba ga placamo a i kad dobije priliku samo ce nas unazadit
Mozda ga Jovic pozeli kod pitara :D ...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jan 2012, 16:34

Hoce li kod nas biti nekih pojacanja ? Ako neko ima konkretnu informaciju. :|

Ili ce stedit na parama, jer imamo relativno dobru ekipu da izguramo do titule i Kup-a.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2012, 16:42

boccaccio je napisao/la:
Mozda ga Jovic pozeli kod pitara :D ...ionako nam je guzva u sredini,a ja za ovim igracem nikada ne bih zaplakao...ipak,ako se klub odluci da ga pusti,zahvalan sam Savicu na vremenu provedenom u Zelji i na nekim dobrim utakmicama i vaznim golovima koje je postigao...i zelim mu srecu u nastavku karijere za koju se nadam da ce biti uspjesna u nekoj drugoj fudbalskoj sredini...
Ja sam cuo da je Savic u pregovorima sa Slavijom jos dok je trajalo prvenstvo,a da se prica opet aktuelizirala kada je Slavija dobila novo rukovodstvo. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 jan 2012, 16:45

Devil je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Ja sam cuo da je Savic u pregovorima sa Slavijom jos dok je trajalo prvenstvo,a da se prica opet aktuelizirala kada je Slavija dobila novo rukovodstvo. ;)
bolje mu je nek igra termine, nego za slaviju da igra, realno, slavija je sve, samo vise nije ozbiljan fudbalski klub
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 jan 2012, 16:48

boccaccio je napisao/la:
Upravo tako,
ni nama neće biti problem bez njega, a ni njemu da nađe novi angažman.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 jan 2012, 16:58

Češki drugoligaš Karvin bi trebao biti nova destinacija S. Savića. U tom klubu će od Zimus igrati i Admir Vladavić i Ajdin Maksumić.

Koliko sam ja razumio Savić je podnio zahtjev za raskid ugovora. To ne mora značiti i da će ga naši pustiti. Ako već postoji inters, mogla bi se i koja pinka uzeti i svima dobro.

Da li će tako zaista i biti sve zavisi od Amara i njegove procjene, ali čisto sumnjam da će ga htjeti pustiti za badava. Što @ Gavran reče u jednom postu: euro po marka zapad.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.