MaGiCa je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Ja se debilisem? Pa vidis li ti sta pises? "U nekoj drugoj eri"

Vjerovatno si mislio na ono vrijeme prije open ere, kad nisu ni znali sta je to sljaka, il' u vrijeme Kuertena i drustva gdje bi ga opet razbili, ili mozda neko buduce vrijeme, ne znam sta si mislio uopce
Pa i Ferrer je bolji igrac od njeg na sljaci.
Sigurno je Ferrer bolji odnjega na sljaci.
Zato je osvojio 0 Mastersa i igrao 0 Slam polufinala i finala na sljaci, a do 24 godine (koliko ih ima sada Djokovic) je veliki D.Ferrer osvojio samo ultramegagiga turnir u Bukurestu i izgubio 3 finala turnira u toj ligi (Umag, Sopot i Valencia).
To sto ti ne vidis Djokoviceve kvalitete na sljaci - to je tvoj problem. Ne znaci da on nije strasan sljakas.
3 titule na Mastersima, 2 finala, 4 polufinala, dve pobede nad Nadalom i jedna nad Federerom, 3X polufinala na RGu i 2x cetvrtfinale. Kad tome dodamo i 7 sljakaskih titula i 3 finala do 24. rodjendana, vidimo tvoje razumevanje teniske igre.

Eno odma' statistika, pogledaj malo medjusobne meceve njih dvojice, pa ces vidjet o cemo pricam, druga stvar je to sto je Djokovic all around bolji od Ferrera, pa ovaj na tim kvaziturnirima gubi od nekih levata, dok oni Djokovicu ne predstavljaju problem, a sve sto je uradio, uradio je to u sezoni iz snova, sva 3 mastersa, polufinale na RG itd. Sto se tice pimplanja i dugih poena, to je Ferrer izmislio za Djokovica, a to je najcesce na sljaci...
@Kuko, kakve sad ima veze Roger sa ovim stvarima? To kao hoces da mi ukazes da i najveci izgubio od Melzera na sljaci
@Kuko po drugi put, normalno da je Nadal bolji od Rogera na sljaci, a na sljaci su odigrali najveci broj meceva i zato Nadal ima puno veci omjer, al' ne igra se tenis samo na sljaci.