Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
neka činborazo u ekvadoru... nisam bas siguran u naziv ako se nekom da nek provjeri...Donnie Darko je napisao/la:Koja planina je najbliza mjesecu?
nije majevica već njen najveći vrh golo brdoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Majevica![]()
Izvini, morao sam
G25 ako se ne varam,G2 oznacava temperaturu od priblizno 5500 stepeni,a 5 da je to glavna zvezda ili tako nesta.Feudalac je napisao/la:Kojeg spektralnog tipa je Sunce ?
Devil je napisao/la:G25 ako se ne varam,G2 oznacava temperaturu od priblizno 5500 stepeni,a 5 da je to glavna zvezda ili tako nesta.Feudalac je napisao/la:Kojeg spektralnog tipa je Sunce ?
tacnofera je napisao/la:neka činborazo u ekvadoru... nisam bas siguran u naziv ako se nekom da nek provjeri...Donnie Darko je napisao/la:Koja planina je najbliza mjesecu?
Ni blizu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:La manš
mislim da je Finskoj negdje ako se nevaramDevil je napisao/la:U kome gradu se nalazi najduzi tunel na svetu ?
Ima jos jedan duzi od Paijanea.silenT je napisao/la:mislim da je Finskoj negdje ako se nevaramDevil je napisao/la:U kome gradu se nalazi najduzi tunel na svetu ?neznam grad
hmmm možda onda onaj kroz Alpe što ide ??? jbga neznam grad ponovoDevil je napisao/la:Ima jos jedan duzi od Paijanea.silenT je napisao/la:mislim da je Finskoj negdje ako se nevaramDevil je napisao/la:U kome gradu se nalazi najduzi tunel na svetu ?neznam grad
Koji kroz Alpe ?silenT je napisao/la:hmmm možda onda onaj kroz Alpe što ide ??? jbga neznam grad ponovoDevil je napisao/la:Ima jos jedan duzi od Paijanea.silenT je napisao/la:
mislim da je Finskoj negdje ako se nevaramneznam grad
Velika Britanija ?Sheyi je napisao/la:Koja zemlja ima najstariju zastavu?
To je historija!Sheyi je napisao/la:Koja zemlja ima najstariju zastavu?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 156 gostiju.