Halilovic sve dogovorio sa Zvijezdom.
Malkic najavio tuzbu protiv kluba.
Divkovic sam kupuje svoje papire.
Uz ovu cetvoricu skoro svi ostali igraci vagaju ponude drugih klubova, iskreno mislim kakvo cemo proljece ima da cemo mi proteklu jesen sanjat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jesclassic je napisao/la:Mladi fudbaler tuzlanske Slobode Semir Musić dobio je poziv od Manchester Citya da dođe u njihov kamp za mlade igrače.
Mene samo zanima jel ovo onaj Riletov maliSin poznatog Kalesiskog poduzetnika
![]()
![]()
Mene zanima da li iko od nasih igraca ne pregovara sa nekim drugim klubovima..izgleda da svi imaju ponude i odlaze iz Slobode :O..Izgleda de ce samo ova djeca nam ostat..harry_90 je napisao/la:Pitanje je dal cemo imati igraca za prvih 11 u 16 kolu kada nam u goste dolazi Sarajevo ja mislimako se sta ne popravi do pocetka proljetnog dijela tesko cemo moci uradit nesto protiv Sarajeva i ostalih ekipa koje dolaze na Tusanj.
Više bi para dobio u Krajišniku, al eto, valjda je ovo pokušaj da se probije na "premijerligašku scenu". Nije loš Albert, proći će on tu probu, samo je pitanje hoće li imati s kim igrati.NeRi_K je napisao/la:Dolazi vam Alber Račić na probu kad se Mešan vrati iz Bihaćaradi se o igracu Krajisnika, a prije Krajisnika igrao je u Sloveniji i branio boje Krajine iz Cazina. Koliko ja pratim Prvu ligu FBiH mogu reci da je zasigurno jedan od najboljih veznih igraca u ligi i uz dobre pripreme sigurno ce biti od velike pomoci Slobodi. Trebao je doci u Jedinstvo iz Bihaca, ali se to nazalost nece dogoditi zbog stvari koje nemaju veze sa nogometom.
pa neznam sta je tu cudno,ti koji sad odlaze mogli su i prije otic al su ostali iz ljubavi prema slobodi nakon sto im nije isplacena vecina zaradenih para logicno je da idu negdje gdje ce moci normalno zivjeti od svog rada.joge halil stana jahic mujkic slomic su vam donijeli super poziciju na tabeli kako nisu imali platasolar je napisao/la:Mene zanima da li iko od nasih igraca ne pregovara sa nekim drugim klubovima..izgleda da svi imaju ponude i odlaze iz Slobode :O..Izgleda de ce samo ova djeca nam ostat..harry_90 je napisao/la:Pitanje je dal cemo imati igraca za prvih 11 u 16 kolu kada nam u goste dolazi Sarajevo ja mislimako se sta ne popravi do pocetka proljetnog dijela tesko cemo moci uradit nesto protiv Sarajeva i ostalih ekipa koje dolaze na Tusanj.
Cudno je to sto nasa uprava ne pokusava nista da zadrzi te igrace...e to je cudno..a to opet sumnjam da ce svi ti navedeni igraci otici, ostace njih dosta opetastra1922 je napisao/la:pa neznam sta je tu cudno,ti koji sad odlaze mogli su i prije otic al su ostali iz ljubavi prema slobodi nakon sto im nije isplacena vecina zaradenih para logicno je da idu negdje gdje ce moci normalno zivjeti od svog rada.joge halil stana jahic mujkic slomic su vam donijeli super poziciju na tabeli kako nisu imali platasolar je napisao/la:Mene zanima da li iko od nasih igraca ne pregovara sa nekim drugim klubovima..izgleda da svi imaju ponude i odlaze iz Slobode :O..Izgleda de ce samo ova djeca nam ostat..harry_90 je napisao/la:Pitanje je dal cemo imati igraca za prvih 11 u 16 kolu kada nam u goste dolazi Sarajevo ja mislimako se sta ne popravi do pocetka proljetnog dijela tesko cemo moci uradit nesto protiv Sarajeva i ostalih ekipa koje dolaze na Tusanj.
u Slobodi vec dugo godina nista nije fer..tako da me nista ne iznenadjuje.astra1922 je napisao/la:ma garant nema para nemaju sta ponudit a znaju da su te iste igrace jednom zeznuli mozda nece da ih opet izrade mislim ne bi ni bio fer
rodjaci prvi.universum je napisao/la:jesu li almir bekic i amer bekic braca ili u nekakvom srodstvu???
Druze i mene boli sto za Jedinstvo ne igraju igraci iz Bihaća, ali vjeruj mi sto se tice Alberta Racica da je to veliko pojacanje.classic je napisao/la:Pa kome treba j.eba.t mater da bi ovo vodstvo kluba pocelo radit![]()
![]()
![]()
Halo ba Zvjezda Gradacac nama uzima igrace, j.ebo ga ljeb i drzava i grad i sve.
Dovode neke talente iz pizdica da mi ovde glume neke fudbalere. Prvo su nam doveli neke Cukle Milutinovice i Filipovice da mi j.ebu znanje, da se radi njih nerviram sad su opet poceli sa neki Racicima, dok Halil Stana Malka i slicni moraju trazit druge klubove.
A i ti Jasmine si jedna velika supcina![]()
Ti ako mislim izbore dobit tako sto ces pola godine pred iste pocet pomagat Slobodi, eeeeee moj glas dobit neces![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.