Stvarno Marotta nema pametnijeg posla trenutno.

Gledao sam par puta Boakyea,visok,snažan napadač iz Gane,ali eto,mogao je dati nekog drugog mladog igrača jer je Immobile eksplodirao ove sezone,trenutno 13 golova iz 19 mečeva ima.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bit će teško poznavajući naš odnos prema kupu u posljednjih 17 godina,ako dobijemo opet idemo na milan najvjerovatnije,ali tu je Conte koji je već uspio promijeniti i odnos prema igri i način razmišljanja pa ćemo vidjeti.BigBen je napisao/la:U sledecoj rundi Coppa Italia za protivnika cemo imati Romu, taman prilika da dođemo do titule preko druge ekipe po osvojenim trofejima...
Ako budemo igrali ozbiljno sa zeljom da osvojimo trofej, imamo velike sanse da dodjemo do finala. Kvalitetniji smo i koliko se sjecam Conte ocekuje da pokusamo osvojiti ovaj trofej. Slag nek bude biti duel sa Milanom...Oxygen je napisao/la:Bit će teško poznavajući naš odnos prema kupu u posljednjih 17 godina,ako dobijemo opet idemo na milan najvjerovatnije,BigBen je napisao/la:U sledecoj rundi Coppa Italia za protivnika cemo imati Romu, taman prilika da dođemo do titule preko druge ekipe po osvojenim trofejima...
@Bianconero izvori ti loši,Caceres igra od prve minute za Sevillu.
Jest da igramo LP u tom slucaju ne bih ni ciljao cup, ali ovako moramo pokusati doci do trofeja. Odavno nismo nesto osvojli, ovo bi puno znacilo navijacim i naravno ekipi. Realnije sanse su nam u kupu nego u prvenstvu, mada prizeljkujem iznenadjenje u seria aSoni je napisao/la:Najbolje je da kup igra druga ekipa, pa dokle doguraju
Sve je to super, al' liga mora biti prioritet. Ne treba nam da se igraci izmore u kupu pa da kiksaju u ligi. Ne znam sto svi govore da se potajno nadaju osvajanju skudeta, kad navijamo za tim koji ima nula (brojem - 0) poraza u tekucoj sezoni.BigBen je napisao/la:Jest da igramo LP u tom slucaju ne bih ni ciljao cup, ali ovako moramo pokusati doci do trofeja. Odavno nismo nesto osvojli, ovo bi puno znacilo navijacim i naravno ekipi. Realnije sanse su nam u kupu nego u prvenstvu, mada prizeljkujem iznenadjenje u seria aSoni je napisao/la:Najbolje je da kup igra druga ekipa, pa dokle doguraju
Bilo bi idelano da bude 30 u junu ove godine i 10 u kupu![]()
Pobjediti sve utakmice do Milana i protiv njih igrati bar X.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih sad potpisao za drugo mjesto i sigurnu Ligu šampiona sljedeće sezone, jer svako zna da nam je to prioritet.
Ali opet ništa nije nemoguće, na početku sezone mi smo bili ekipa za 5. ili 6. mjesto, a Milan, inter mega favoriti za Scudetto pa smo ih preslušali...![]()
Do utakmice sa Milanom imamo relativno 6 lahkih utakmica, ukoliko nakon utakmice protiv Milana budemo ispred njih ili poravnati na tabeli, u šta ne sumnjam s obzirom na naše dosadašnje predstave, tek ćemo onda pričati o Scudettu.
I ja se nadam, ali tesko.harebianconero je napisao/la:Motta blizu prelaska u Sporting Gijon.![]()
![]()
I ja ocekujem da dobijemo sve utakmice do Milana, a ocekujem da ce biti malo teze utakmice protiv Atalante, Palerma i Udinesea.![]()
Sta ocekujete, hocel zaigrati Borriello protiv Cagliaria ?![]()
Ja se nadam da hoce.
Liga prvaka je bila prioritet ali sada su okolnosti drugačijeBigBen je napisao/la:Jest da igramo LP u tom slucaju ne bih ni ciljao cup, ali ovako moramo pokusati doci do trofeja. Odavno nismo nesto osvojli, ovo bi puno znacilo navijacim i naravno ekipi. Realnije sanse su nam u kupu nego u prvenstvu, mada prizeljkujem iznenadjenje u seria aSoni je napisao/la:Najbolje je da kup igra druga ekipa, pa dokle doguraju
Bilo bi idelano da bude 30 u junu ove godine i 10 u kupu![]()
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 0 gostiju.