Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2012, 22:49

eric_cantona je napisao/la:osim samih nastupa na terenu, veliki dio odluke o tome ko je najbolji na svijetu dolazi i iz rezultata koje je klub napravio, a ne znam da li ste vec zaboravili, al United je osvojio prvenstvo prosle godine, i igrao finale lige prvaka. Ne znam sta su jos mogli napraviti. A najbolji igraci uniteda su Vidic i Rooney, a ja bih dodao i Van der Sara. Logicno je bilo da se njih stavi negdje u idealnu postavu

V.Persie je veci dio sezone bio ozlijedjen, a proigrao je tek unazad dva-tri mjeseca, i jos uvijek nema ni jedan trofej osvojen
Izvini jarane, ali Persie je u formi vec duze vrijeme. Od januara do februara je dao 10 golova (rekord) i u cijeloj godini je dao 35 golova, samo jedan gol iza rekorda Shearera. Rooney ne moze bit bolji od tog igraca po bilo kojoj kriteriji, ali upravo si to da UEFA gleda samo kako je ekipa igrala u evropskim takmicenjima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2012, 01:16

eric_cantona je napisao/la:osim samih nastupa na terenu, veliki dio odluke o tome ko je najbolji na svijetu dolazi i iz rezultata koje je klub napravio, a ne znam da li ste vec zaboravili, al United je osvojio prvenstvo prosle godine, i igrao finale lige prvaka. Ne znam sta su jos mogli napraviti. A najbolji igraci uniteda su Vidic i Rooney, a ja bih dodao i Van der Sara. Logicno je bilo da se njih stavi negdje u idealnu postavu

V.Persie je veci dio sezone bio ozlijedjen, a proigrao je tek unazad dva-tri mjeseca, i jos uvijek nema ni jedan trofej osvojen
Kako onda da je strp'o skoro 40 golova ako je igrao samo 2-3 meseca. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 01:32

Gibson izgleda ide u Everton...

A Ravel opet pravi probleme oko ugovora. Neki tvrde da mu ugovor istice u junu, a neki da istice tek u 2014. godini. U glavnom, on i Pogba su rano poceli srat oko ugovora. Rooney je barem pricekao dok nije nesto pokazao na terenu.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 12 jan 2012, 01:50

Devil je napisao/la:

Kako onda da je strp'o skoro 40 golova ako je igrao samo 2-3 meseca. :roll:

OK, moja greška, jer ne pratim toliko Arsenal, ali svejedno, VP je bio ozlijeđen prvi dio prošle sezone, i svoj je prvi gol prošle sezone dao tek u 1.mjesecu. prošle godine su dva prva strijelca lige bili Berbatov i Tevez sa po 20, van Persie je bio iza, sa 18 golova i 7 asistencija, (Rooney je dao 11 uz 11 asistencija i osvojio je naslov prvaka, a VP nije osvojio ništa) a ovaj sada izbor nije o tome tko je najbolji u sezoni 2011/2012 jer je ona tek na pola. Al sve i da je o tome, Rooney je opet u borbi za naslov i dao je samo 4 gola manje ove sezone nego "čarobni" v.persie koji se sa svojim klubom utrkuje sa Chelseaom za 4.poziciju.

Sumnjam da bi neki igrač iz recimo Seville bio smatran za najboljeg u Španjolskoj čak i da da 50 golova, ako je njegov klub 4.

A to je i s razlogom tako. Protiv Rooneya i Uniteda su svi puno više napaljeni nego protiv Arsenala, zbog toga se doprinos u osvajanju naslova više cijeni nego zabijanje golova za ekipu koja nije ni blizu 1.mjesta

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 12 jan 2012, 01:53

naravno, bez namjere da vrijedjam nekoga, meni je Arsenal drag klub, puno drazi od ovih umjetnih rusko-arapskih tvorevina, a i V.Persie je super igrac. Al za nesto vise od toga, trebaju mu naslovi prvaka

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 12 jan 2012, 02:41

eric_cantona je napisao/la:naravno, bez namjere da vrijedjam nekoga, meni je Arsenal drag klub, puno drazi od ovih puno drazi od ovih umjetnih rusko-arapskih tvorevina, a i V.Persie je super igrac. Al za nesto vise od toga, trebaju mu naslovi prvaka
Slobodno reci Chelsea i Man.City. :D
Samo mi reci sta je to umjetni klub?Zar postoji takav klub,kojeg mozes nazvati umjetnim svi oni imaju neku Historiju,nisu oni nastali preko noci. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 12 jan 2012, 08:01

el_ninho_torres je napisao/la:
eric_cantona je napisao/la:naravno, bez namjere da vrijedjam nekoga, meni je Arsenal drag klub, puno drazi od ovih puno drazi od ovih umjetnih rusko-arapskih tvorevina, a i V.Persie je super igrac. Al za nesto vise od toga, trebaju mu naslovi prvaka
Slobodno reci Chelsea i Man.City. :D
Samo mi reci sta je to umjetni klub?Zar postoji takav klub,kojeg mozes nazvati umjetnim svi oni imaju neku Historiju,nisu oni nastali preko noci. ;)
Prije dolaska Ambramovicha, eto konkretno Chelsea, kakve je uspjehe do tada Chelsea imao? Imao je broj titula u rangu Sunderlanda a ako se Sunderland smatra velikim klubom onda je to i Chelsea, ali opet Chelsea je imao nekih legendi i neku historiju za razliku od City-a Football League First Division ako se ne varam danasnje EPL :? i to je bilo nedaleke 1936-1937 i 1967-1968, zatim par trofeja Fa cupa i to je to.Dok npr. jedna Aston Villa je osvajala Ligu Prvaka :o 7 puta prvak drzave, 7 FA cup,5 Carling cup... Ona ima historiju ali se ne smatra velikim klubom jer nema igrace koji su poznati u svijetu. Chelsea i Man City se smatraju velikim klubovima zbog novca koje imaju i igraca koje posjeduju, doduše budimo realni Chelsea ne u tolikoj mjeri kao City zbog vec navedenih razloga...City ima vrhunske igrace,novac pa sad i jesu veliki klub. Prije 10 godina da je neko rekao da je City veliki klub odmah bi ga upucali :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 jan 2012, 10:42

Nema tu diskusije,City je znaci trenutno velik klub,i ova generacija ce da im pise istoriju,za razliku od klubova dje je
istorija ispisana puno prije.Al sta je tu je,imaju novce,jaku ekipu,i vjerujem da nece stati na ovom,dok ne bude vise od pola sastava zvjezda...O tradiciji i poredjenu sa Liverpoolom i Manchester Utd.je smjesno pricat...Nazalost danas je tako u fudbalu,klubovi nastaju preko noci,bez obzira sto imaju bilo kakvu tradiciju..Npr.u Spaniji jedan Getafe sa nidje veze ekipom se drzi dobro,i ak se nevaram u gornjem djelu tabele,vec dvi sezone,i dodje neki tata-mata,ulozi u Malagu novac,i ovi sada ekipa,a ovi drugi krv pisaju....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 jan 2012, 13:21

Martex je napisao/la: Prije dolaska Ambramovicha, eto konkretno Chelsea, kakve je uspjehe do tada Chelsea imao? Imao je broj titula u rangu Sunderlanda a ako se Sunderland smatra velikim klubom onda je to i Chelsea, ali opet Chelsea je imao nekih legendi i neku historiju za razliku od City-a Football League First Division ako se ne varam danasnje EPL
Ispravka...Sunderland i dan danas ima vise titula od Chelseaja, a samim tim i od Citya :mrgreen: toliko o historiji tih klubova.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jan 2012, 13:36

Čitam da postoji mogućnost prelaska Morrisona na St. James Park. Jesam li jedini koji je naletio na ovu informaciju ili postoji još neko? :mrgreen: Navodno bi imao klauzulu po kojoj bi se za određenu sumu mogao vratiti u United.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 jan 2012, 13:53

Chelsea are rivalling Manchester United for talented young Argentine winger Lucas Ocampos, with the highly rated 17-year-old worth £8m. (Daily Mail)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 12 jan 2012, 13:55

Shanks je napisao/la:
Martex je napisao/la: Prije dolaska Ambramovicha, eto konkretno Chelsea, kakve je uspjehe do tada Chelsea imao? Imao je broj titula u rangu Sunderlanda a ako se Sunderland smatra velikim klubom onda je to i Chelsea, ali opet Chelsea je imao nekih legendi i neku historiju za razliku od City-a Football League First Division ako se ne varam danasnje EPL
Ispravka...Sunderland i dan danas ima vise titula od Chelseaja, a samim tim i od Citya :mrgreen: toliko o historiji tih klubova.
Ma htio sam i to spomenuti al' kontam pretjerat cu :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jan 2012, 14:20

Monolog je napisao/la:Čitam da postoji mogućnost prelaska Morrisona na St. James Park. Jesam li jedini koji je naletio na ovu informaciju ili postoji još neko? :mrgreen: Navodno bi imao klauzulu po kojoj bi se za određenu sumu mogao vratiti u United.
Tako kaze Daily Telegraph. :D
Ali nisam cuo za neku klauzu o otkupu kao sto je bila prica za Rossija. Ravel je talenat definitivno ali ja sam misljenja da ga nikada nece iskoristiti do kraja niti da ce postati upola igrac kakvim mu predvidjaju pojedini. Nacin njegovog zivota koji ne zeli da mijenja i cinjenica, ako su ovi navodi tacni, da pokusava sa svojih 18 godina da upravlja pojedinih odlukama kluba.

Navodno je Newcastle vec ponudio 500.000 funti ali je to United odbio, hocemo jos! :mrgreen:
Sta ce biti u slucaju Ravel vidjet` cemo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 14:21

Monolog je napisao/la:Čitam da postoji mogućnost prelaska Morrisona na St. James Park. Jesam li jedini koji je naletio na ovu informaciju ili postoji još neko? :mrgreen: Navodno bi imao klauzulu po kojoj bi se za određenu sumu mogao vratiti u United.
Procitao sam i ja. Evo link: http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -sale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sumnjam da je ovo istina, ali je ocito da nesto nije u redu izmedju Ravela i kluba. Lik je jednostavno razvaljivao u FA Youth Cupu prosle sezone, i bila bi ogromna steta da izgubimo takvog talenta. Meni je dosta bolji i od Pogbe.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 12 jan 2012, 14:47

Za ove balavce što stalno seru po sudijama i Unitedu, nek se nađe i ovaj link :

http://www.debatabledecisions.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 15:02

Rooney sa 10 godina postize gol na anfieldu:

[youtube][/youtube]

PS: Nije u dresu FC Liverpoola, nego je igrao za neki skolski tim grada Liverpoola.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 12 jan 2012, 18:17

Cartman je napisao/la:Rooney sa 10 godina postize gol na anfieldu:

[youtube][/youtube]

PS: Nije u dresu FC Liverpoola, nego je igrao za neki skolski tim grada Liverpoola.
Isti stil ima i danas :D
LUHG!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2012, 21:17

slika
:lol: :mrgreen:

slika
:D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 jan 2012, 21:24

ima i ova :P
slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2012, 21:37

slika 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.