Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
cisto sumnjam, jedino da se zuckenbergu obratisTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
Otvoriš konverzaciju osobe sa kojom si se dopisivao, i onda u desnom gornjem uglu ti pišeTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Otvoriš konverzaciju osobe sa kojom si se dopisivao, i onda u desnom gornjem uglu ti pišeTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
"Actions"
Klikneš na to i DELETE MESSAGES, -> DELETE ALL, -> DELETE CONVERSATION..
___
Detaljnije na ; http://www.facebook.com/help/?faq=19263 ... te+all+mes" onclick="window.open(this.href);return false;
Odavno uradio, i rijesio se nekih glupih stranica. Uzivanje za oci.don_burza je napisao/la:Evo napravio sam malu rekonstrukciju FB
sve nejmare , ronalde , arogantne kraljice , male kobre i crne macke sam poslo na block listu
evo kako to trenutno izgleda
preporuka svima
manje gluposti citate
Puno raja desnicu koristila.Pa se roditelji zalili da im djeca imaju problema sa zglobovimaCartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Pa izaslo u Avazu jbt,plus podignut svaki moguci administrator za Balkan kako bi stranica bila ukinuta.Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Cuj prihvatio, meni nisu dali opciju izbora, odma mi dali.el_ninho_torres je napisao/la:Jarane al' sam se zajebo sto sam prihvatio TIME-LINE,nema nikakvu sigurnost.
Evo glava da je neko sa ovog foruma bio umjesan u rad glamoura.Devil je napisao/la:Pa izaslo u Avazu jbt,plus podignut svaki moguci administrator za Balkan kako bi stranica bila ukinuta.Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.![]()
Kaze FUP ce pokusati krivicno da goni ne koga.Da,da i ja mislim.![]()
Luda stranica pravo bila,bila su 2 Sarajevska glamura,od jednog je admin neka iz osnovne skole,8 razred,taj je imao vise clanova,a ovaj drugi ne zna se admin,a ovaj drugi je izasao u avazu..Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Tacno tako burza i ja sam klik na pocetnu i samo neki glup status vidim odmah brisem iz prijaltelja u 2 dana pobriso oko 50don_burza je napisao/la:Evo napravio sam malu rekonstrukciju FB
sve nejmare , ronalde , arogantne kraljice , male kobre i crne macke sam poslo na block listu
evo kako to trenutno izgleda
preporuka svima
manje gluposti citate
I ja sam poceo da brisem, samo vidim znam li ga, ako ne znam, odma delete.badblueboylivno je napisao/la:Ma nemate ih što brisati. Samo klik na "unsubscribe" i nema više njihovih minutnih statusa. Da brišem, ostalo bi mi na 7-8 ljudi.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, enobarca i 88 gostiju.