Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

CrvenIspod
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la CrvenIspod » 11 jan 2012, 22:57

Han!$;Lfc je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Nije baš zaslužena, al' nema veze. :mrgreen:
šza nije zaslužena....odigrali smo momački - taktički i tehnički...kraljevi...KK je odlično postavio igru u 2. poluvremenu....SG znači pola LFC-a makar i sjedio samo na terenu...sad slušam komentare na AlJazeeri Sport...Macca komentator...kažu maestralno postavljena igra i maestralno odigrano.... Stevie G is from some another Universe

Volim vas sveeeeeeeee YNWA!!!!!!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 jan 2012, 23:02

Dosadna tekma. Drago mi je da je Liverpool pobjedio. Iako istina, volio bih da je pobjedio 2-1 , a da je Edin dao gol, no nema veze. Dobro je i ovako. :)

Stivi je majstor. 8-) Andy je takodje odigrao lavovski. On ,ako i ne postiže golove, bori se ko lav. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jan 2012, 23:05

Arnelinho je napisao/la:Dosadna tekma. Drago mi je da je Liverpool pobjedio. Iako istina, volio bih da je pobjedio 2-1 , a da je Edin dao gol, no nema veze. Dobro je i ovako. :)

Stivi je majstor. 8-) Andy je takodje odigrao lavovski. On ,ako i ne postiže golove, bori se ko lav. :mrgreen:
8-)

City nije mogao probiti bunker oko gola Reini (kojeg ovog puta moram pohvaliti), nisu imali ideje u nikako. Odlična defanziva, posebno mi se sviđa što smo u zadnjih dvadesetak minuta igrali formaciju 6-3-1, štoperi su bili Carra, Dagger, Škrtel i Glen, dok su Enrique i Kelly (koji je imao par grešaka) bili na bekovima. Nema se šta više reći, osim da City nije zaslužio poraz, ali eto moramo i mi nekad pobjediti, a da ne dominiramo. Pohvalio bih sve igrače i posebno Kinga, Keena i Clarkea koji su glavni krivci za poraz Cityja.
Igrač utakmice - Glen Johnson!

COME ON YOU MIGHTY REDS! YNWA
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 11 jan 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 jan 2012, 23:06

Dobro se na kraju sve završilo, ipak bi ono mi vama ligu vi nama kup. Škot kada te potapša po ramenu i još te zovne na pivu, znaj da ima neki tajni plan :mrgreen:
Večeras je bilo greški sa naše strane ali svi su odradili svoj dio posla lavovski. Hvala Mancinju što kupi Savića, bez premca igrač utakmice :D
E sad samo hladne glave misliti o Stoku, do nove utakmice ima još mnogo vremena. Treba napokon pobjediti i u utakmici koju sudi Howard Web ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 jan 2012, 23:11

Henderson je napisao/la:Dobro se na kraju sve završilo, ipak bi ono mi vama ligu vi nama kup. Škot kada te potapša po ramenu i još te zovne na pivu, znaj da ima neki tajni plan :mrgreen:
Večeras je bilo greški sa naše strane ali svi su odradili svoj dio posla lavovski. Hvala Mancinju što kupi Savića, bez premca igrač utakmice :D
E sad samo hladne glave misliti o Stoku, do nove utakmice ima još mnogo vremena. Treba napokon pobjediti i u utakmici koju sudi Howard Web ;)
Sudi webb u subotu? :evil:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 jan 2012, 23:16

Da moj Carlo, ne znaš me ali naučićeš da imam provjerene informacije ;)
Odlična izjava noćas Kinga poslije utakmice, izjava za historiju. Kenny: "Six defenders? Did I confuse the fans too? Good, then it worked." :lol:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 11 jan 2012, 23:20

Henderson je napisao/la:Da moj Carlo, ne znaš me ali naučićeš da imam provjerene informacije ;)
Odlična izjava noćas Kinga poslije utakmice, izjava za historiju. Kenny: "Six defenders? Did I confuse the fans too? Good, then it worked." :lol:
ma Kenny je Tito...k'o da je bio šibicar na željezničkoj u sarajvu ... hik al sam ga mahno noćas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 jan 2012, 23:45

Igrač utakmice Pepe Reina, sa većinom komentara se slažem da ne duplam. :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jan 2012, 23:56

Fino bome,fino. :mrgreen:

Početak utakmice je obećavao al' moram priznati da sam se bojao da se opet ne desi slična stvar kao u prošlom meču.Carroll propustio dobru šansu,Liverpool imao loptu u svom posjedu.Gotovo identična stvar kao prije par dana.Hart je opet branio fantastično al' nisam sumnjao u kapitena,ako ništa bar sada imaju nepogriješivog izvođača penala.Liverpool je rutinski držao loptu poslije toga,bez prevelike želje da se dotuče protivnik.U nastavu vidjelo se da je Kenny defanzivno postavio ekipu.Kasnije su još ušli i Enrique i Carra tako da je napravljen pravi bedem ispred gola Reine.Btw.kad smo već kod Reine mislim da bi bio red da se spomenu njegove odlične reakcije večeras.Prvo kada je spriječio Aguera da zabije gol,a zatim je imao još par finih intervencija.Samo nek' ovako nastavi.

Odbrana je dobro odradila pos'o.Bilo je tu par grešaka,prvenstveno ona Kellya al' eto kao što već spomenuh Reina je odlično reagovao.Ostatak je manje više bio dosta dobar.Vezni red je također dobro izvršio svoje zadatke.Bez bespotrebnog srljanja u napadu,smireno al' to je ponajviše zahvaljujući kapitenu.Možete pričati šta hoćete al' po meni ovaj Liverpool je neuporedivo bolji kada je Steven tu.Iako često ulazi bojažljivo u duele (pa možda i opravdano) al' zato u fazi napada je od neprocjenjive važnosti.Kakav elegancija i prefinjenost u igri,taj pas uh... :oops: Samo se nadam da se Spearing nije ozbiljnije ozlijedio,e to bi tek bio peh. :( Napad tj. Carroll not bad ! Bio je usamljen,nije mogao sam ništa.Imao je 2 dobre šanse (onu sa početka meča kada je šutirao pravo u Harta te onaj šut glavom pored gola) i standardno dosta se trudio. :mrgreen: Ne znam za vas al' po meni sasvim korektno je odradio svoj posao.I dalje sam poprilično siguran da može biti od koristi za Liverpool.

Revaš će biti sigurno dosta otvoreniji (sa Cityeve strane sigurno,a nadam se i Liverpoolove :( ).Već sam to napisao nakon prošle tekme sa njima da su itekako ranjivi,a Savić jednostavno ne može se nositi sa Carrollom.Kiks igrač u ovom trenutku i to treba iskoristiti.Dakle,nadam se da će Kenny krenuti po pobjedu na Anfiledu i ovjerenje prolaska u finale odmah.Naravno ne treba srljati,samo lagano i strpljivo igrati. 8-)
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jan 2012, 00:01

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16522660.stm" onclick="window.open(this.href);return false;

Mudar odgovor na zadnje pitanje 8-)

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 12 jan 2012, 00:15

Sve je ok:) Solidna tekma mada moram reci da je ovo nazovimo ga losije izdanje lpoola,skoro pola prvog i citavo drugo se nismo sastavili sa igrom ali eto taktika na nivou jel,mada je 6 mozda i previse.Carroll me ponovo razocarao,kontam upast ce u jednom trenutku.
"You'll Never Walk Alone"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jan 2012, 00:36

Fascinantno:
Exeter-Liverpool 1:3
Brighton-Liverpool 1:2
Stoke-Liverpool 1:2
Chelsea-Liverpool 0:2
City-Liverpool 0:1

Na korak do finala bez utakmice kući :shock: Zaista rijetkost.
Najžaliviji je trenutak kada je Carrol promašio priliku, jer mu je Downing asistirao. Bilo bi to dvije muhe jednim udarcem :mrgreen:
Spearing nije ozbiljno povrijeđen, odmaraće sedam do deset dana, ali svakako nam nije potreban u narednoj utakmici. Veza Adam, Hendo i Gerard djeluju impresivno.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 jan 2012, 00:39

Henderson je napisao/la:Fascinantno:
Exeter-Liverpool 1:3
Brighton-Liverpool 1:2
Stoke-Liverpool 1:2
Chelsea-Liverpool 0:2
City-Liverpool 0:1

Na korak do finala bez utakmice kući :shock: Zaista rijetkost.
To je pokazatelj koliko je ekipa sazrila pod Kennyem.Roy nije mogao ni da sanja ovakvu igru u gostima, a ni Rafa u onoj posljednjoj sezoni.

LONG LIVE KING KENNY!YNWA!!!
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 12 jan 2012, 00:52

Svaka cast igracima, ali ovo je Kenijeva pobjeda veceras. Ako mu mozemo pripisati i poraz i neuspijeh, mozemo i ovu pobjedu. Svaka cast jos jednom, svima. Stiven nam je trebao. To je to.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jan 2012, 03:37

http://www.sportyhub.com/carling-cup/li ... 5cfbb.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Highlights

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 12 jan 2012, 05:53

[youtube][/youtube]
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 12 jan 2012, 09:21

E dragi Boze ko sve sudi u Engleskoj,pa to je smijesno :D Onako sudjenje se unistit cari koje nosi Engleska liga i kupovi.A sto se tice utakmice,rezultatom sam zadovoljan,a igru bi sto prije zaboravio,pa jbt bilo je ko kad igra Tenerife i Barcelona,ovi se brane a ovi napadaju.KK je dobro takticki postavio igru,ali ja nisam neki ljubitellj onakve igre.Stvarno nezz sta je sa Downingom,momak se nikako snaso nije(msm da se prepao Richardsa ,koji je ko lokomotiva kad krene,ko se postavi na*ebao je).Sad ovaj rezultat treba odbranit na Anfildu,sto ce biti veoma tesko,jer ruku na srce City je vcrs bio oslabljen ne igranjem nekih kljucnih igraca,i kad se oni vrate bice gusto.Msm da bi ova utakmica mogla imati negativan efekat(umor igraca),koji bi se mogo odraziti u subotu,jer nemamo mi neku veliku klupu pa da se mogu igraci rotirat(zapravo nezz dal i imamo neku kvalitetnu klupu,Kuyt,Maxi).
Sve u svemu,msm da ovu priliku treba iskoristiti,jedna utakmica nas dijeli od finala,nek KK nabrije momke i to je rijesena stvar.Jedan trofej bi nam itekako dobro dosao,onako malo radi samopouzdanja.
Pojacanja su prijeko potrebna,sinoc se najbolje vidjelo,da se jos neko povrijedio KK nebi imo koga uvesti,potreban je kakav pokretljiv napadac(mada jos vjerujem u Carola,al niko da mu nabaci loptu kako treba),krilo nek bude prioritet ove zime,jer nema nikog ko moze probit po strani,neko ko smije povuc loptu jedan na jedan,oslobodit se igraca,a ne ko Downing krene pa stane,pa se vrati pa lopta nazad,i po mogucnosti jedan veznjak i ja zadovoljan.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jan 2012, 09:51

IgorBL je napisao/la:Svaka cast igracima, ali ovo je Kenijeva pobjeda veceras. Ako mu mozemo pripisati i poraz i neuspijeh, mozemo i ovu pobjedu. Svaka cast jos jednom, svima. Stiven nam je trebao. To je to.
bas tako... a tebi svaka cast jer si jedan od rijetkih koji se sjeti trenera i kad se pobjeđuje a ne kao oni provokatori i pljuvaci sto samo kinga spomenu kada nesto pogrijesi...
dok su tu Dalglish i Gerrard niko nece gaziti po Liverpoolu :D

bas sam htio staviti ovaj klip sa nasrijem al me preduhitrio navijac chelsea :D
ismijao sam se ovim budalama sto iznervirase nasrija.

sto se tice kupa jos nista nije rijeseno mada obavili smo dobar posao sinoc.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jan 2012, 10:32

Mene je sinoc onaj Skrtel odusevio :!: Odlican rezultat, super odradjeno, jos revans bez nervoze izgurat i onda u finale po trofej :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 jan 2012, 13:42

reds_forever je napisao/la:Mene je sinoc onaj Skrtel odusevio :!: Odlican rezultat, super odradjeno, jos revans bez nervoze izgurat i onda u finale po trofej :D
I Agger je odigrao dosta dobro,jedina zamjerka ( sa moje strane ) jeste kod njihovog kornera-kada ga je bukvalno raznio Richards :lol: i tom prilikom je lopta "napucala" Reinu,imali smo dosta srece .

A ko igra u drugom polufinalu ?? Neki iz Championshipa ?
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, StevieG8 i 6 gostiju.