Uploaded with ImageShack.us

ps. 1994 ... jos 6 postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hodža je napisao/la:
zašto odbrojavaš
HZ odbrojava iz razloga koji ja ne znamalacious je napisao/la:hodža je napisao/la:
zašto odbrojavaš
Molim ostale forumase da ne napisu razlog da bi nas drug HZ_ilidzaa morao da odgovori na ovaj post!![]()
Hodza,halali,al' strpi se da HZ odgovori![]()
![]()
Pro Evolution Soccer 3LudLo 4 je napisao/la:Imal neko da preporuci neku dobru PC igru ?
Prekuco ga,aj daljeSenaid L.F.C je napisao/la:Pro Evolution Soccer 3LudLo 4 je napisao/la:Imal neko da preporuci neku dobru PC igru ?
Imao bi srca mene stavit na ignore ,nema sanselegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la: Ti ces mi zabranit da ti se ne obracam,jel tako boli istina.Znam ba da odavno zelis funkciju moderatora,zato si odjednom se okrenuo protiv mene,emira itd..
i poceo se moderatorima uvlaciti
![]()
Ti dobar sa svakim necemo se lagati
Ja te od sad stavljam na ignore neću s papkom da pričamistina me ne boli,jer nije istina
![]()
Ja ne želim funkciju moderatorato je nebitna funkcija
![]()
Ti i Emir ste se okrenuli protiv mene ,jer ste ljubomorni ,jbg ljudi shvataju forum za ozbiljno![]()
Nikom se ja ne uvlačim![]()
Ja sam s moje strane dobar sa svakim i ne volim da ulazim u konflikte ,za ostalo me nije briga![]()
Bio sam dobar i s tobom dok te nije ljubomora savladalai Emir je priznao da ste sve izmislili zbog ljuomore i da se kajete
![]()
harry_90 je napisao/la:Sta se ovo u Sarajevu 14 januara poziva na spaljivanje Kur'ana ispred bbi centra ??![]()
Sad procitao na ekskluziva . ba ! navodno preko neko fb stranice (barenjem muslimanki surama iz Kur'ana)..zalosnokakavdanakneiskustvu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta se ovo u Sarajevu 14 januara poziva na spaljivanje Kur'ana ispred bbi centra ??![]()
otkud ti to?
Dylan Dog je napisao/la:Sreca pa se legenda posvetio spamanju teme o rukometnoj reprezentaciji,ono klasicni kvazi-strucnjak,tacno se moze slobodno disati punim plucima bez njeg na ovoj temi
joj kraljSarajlijc@ je napisao/la:Evo opet se kesla nesto![]()
e jest jestDylan Dog je napisao/la:I meni to bas zapalo za oko,imal gdje pogledat treci dnevnik,prica kako je covjek postavio oruzje na mjesto sastanka slavlja dana republike srpske i smije se
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, JackW, kraljttbvb, L-Train i 17 gostiju.