cikac je napisao/la:ma pusti šuplju aco, kakav skaut, kakvi bakrači. ko ima malo soli u glavi, zna šta je u pitanju.
legendu odbacujemo ko da je opanak. što je najtužnije, ja shvatam da je uprava možda i morala to uraditi ako se nema para. ne znamo mi to, teške su to odluke. šta da su ga ostavili, a da ga ne mogu platiti? opet bi bila katastrofa. nije to samo reći "eto dobar si, volimo te, ostani."
Ali da ga navijači popljuju, e to je sramota. Valjda su navijači trebali reći koju lijepu o čovjeku kojem smo 1000 puta aplaudirali, pa da ode sa ponosom i puna srca, a ne sa knedlom u grlu, popljuvan ko zadnji cigan da bi se uzdigao i odbranio neki tamo koje do juče ni ime nismo znali. to mi je grozno.
ajde reci sta je u pitanju ,iako si vec sam sebe pobio u daljnjem tjeku svog posta ..
gdje si ti vidjeo to da ga je ijedan navijac popljuvao...al sta sad treba pljuvati po desetorici ljudi jer nije prihvatio ono sto u ovom trenutku taj klub moze da mu pruzi...ponavljam ,za mene je bolje te pare dati trojici momaka koji tek dolaze i od kojih ce sarajevo imati koristi..sarajevo nije "ispuni mi zelju"..nazalost al tako je..
a Hadzija je bio i ostace nas al ,situacija je takva..treba uvijek misliti na boljitak kluba a ne pojedinaca..

@aca mozda gagac nije u Francuskoj (nesto tako si cini mi se napisao),vec na HAVAJIMA ..

I NEK IDE JOVICU I 50 POSTO AKO NAPRAVI REZULTAT S IGRACIMA...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.