Definitivno je vrijeme da uzmemo jedan trofej.
Fantastično smo ovo odigrali.Ovako se igra protiv ovakvih ekipa.
Dati gol i povući se ,vrebati svoju priliku iz neke greške ili kontre.
Reina je bio odličan danas.Sjajno je odbranio Nasriju onaj udarac.Nije ni imao baš nekog prevelikog posla ,ali dobar.
Odbrana je bila na visini zadatka.Jedino zamjerim Johnsonu ,ali ne može čovjek kad to nije njegova pozicija.Doduše ,imao je tek nekoliko propusta ostalo je bilo odlično.Kelly kakva greška.Ono se ne smije dešavati.Sreća pa to Aguero nije iskoristio...Sredina je bila odlična.Kritičari Adama ? Dečko je fantastičan i on uz Bellamya je naše najbolje pojačanje.Vjerujte kad je Downing izlazio stari me upitao : "Baš je ovaj igr'o ?"

.Stvarno je bio neprimjetan ,ali može mu se progledati kroz prste.Henderson fantastična utakmica.Steven onakav kakav se i očekuje.Ovakav Gerrard nam treba svaku utakmicu.Carrol je dao sve od sebe.Trčao je ,borio se ,izborio nekoliko faulova ali teško je njemu samim u napadu.Ja sam prezadovoljan kako je odigrao,još samo da je upotrijebio mozak kod one sto postotne šanse ...
Istina da trenutno moramo ovako igrati protiv većih ekipa ,ovako smo igrali i protiv Chelsea ,ali mislim da ovaj bunker u drugom poluvremenu ne smije da dolikuje najvećem engleskom klubu.Jednostavno ,moramo napadati i kada damo gol ,ali trenutno shvatam Kennya.Međutim ,u budućnosti ovako se neće smjeti.Mislim ,pobijedili smo,sve je super ,ali stidim se pomalo one igre u drugom poluvremenu mada protiv Citya teško da drugačije može da se igra.
YNWA
You'll never walk alone.