Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tevezito
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la tevezito » 10 jan 2012, 14:19

Nego unitedovci imam jedno pitanje pa ako bi mi ko mogao odgovoriti bio bih mu zahvalan.Naime Scholes je prosle godine u polufinalu F.A. cupa dobio crveni karton pa me zanima da li je on dobio kakvu kaznu za taj crveni i da li je istu odradio u prvenstvu ako je uopste dobio kakvu kaznu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 jan 2012, 14:28

lindegard je napisao/la:Onaj gol Neymara bolji od ovog " onclick="window.open(this.href);return false; :D :D :D
Morao je Pele pogurati Neymara, smijesan izbor skroz
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 jan 2012, 14:37

tevezito je napisao/la:Nego unitedovci imam jedno pitanje pa ako bi mi ko mogao odgovoriti bio bih mu zahvalan.Naime Scholes je prosle godine u polufinalu F.A. cupa dobio crveni karton pa me zanima da li je on dobio kakvu kaznu za taj crveni i da li je istu odradio u prvenstvu ako je uopste dobio kakvu kaznu.
Nisam siguran 100%, to je onaj start na Zabaleti?
Mislim da je dobio 3 meca suspenzije koja je odradio u takmicenjima pod okriljem FA-a. Arsenal je propustio, ako se dobro sjecam, zbog tog crvenog.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 jan 2012, 16:18

The Football Association have rejected Manchester City's appeal against Vincent Kompany's red card in the derby defeat to United on Sunday. The City skipper is banned for four games - three for the dismissal in the FA Cup and a further match because it was his second sending off of the campaign. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 10 jan 2012, 17:49

[youtube][/youtube]

RESPECT 8-)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jan 2012, 21:42

Patrice_Evra_3 je napisao/la:The Football Association have rejected Manchester City's appeal against Vincent Kompany's red card in the derby defeat to United on Sunday. The City skipper is banned for four games - three for the dismissal in the FA Cup and a further match because it was his second sending off of the campaign. :mrgreen:
Ispravna odluka. Samo steta sto ce 2 od te utakmice bit u Liga kupu, jer bez njega im je odbrana puno slabija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 jan 2012, 22:16

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/can ... uske/72028" onclick="window.open(this.href);return false;

KING :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 11 jan 2012, 00:18

tevezito je napisao/la:Nego unitedovci imam jedno pitanje pa ako bi mi ko mogao odgovoriti bio bih mu zahvalan.Naime Scholes je prosle godine u polufinalu F.A. cupa dobio crveni karton pa me zanima da li je on dobio kakvu kaznu za taj crveni i da li je istu odradio u prvenstvu ako je uopste dobio kakvu kaznu.
u engleskoj se kazne odrade na slijedecim utakmicama, nebitno o natjecanju.

tako ce sada Kompany svoje 4 utakmice kazne zbog crvenog u FA kupu sluziti u prvenstvu i liga kupu (po dvije)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2012, 00:19

Uh jest ga lijepo onda i slozio Scholes. 8-) Ne bi se Keane postidio.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 jan 2012, 00:40

eric_cantona je napisao/la:
u engleskoj se kazne odrade na slijedecim utakmicama, nebitno o natjecanju.

tako ce sada Kompany svoje 4 utakmice kazne zbog crvenog u FA kupu sluziti u prvenstvu i liga kupu (po dvije)
Znam ja za to pravilo nego mi nekako nije ostalo u sjecanju to kad je on odradio kaznu.A ovo jest dobro zato sto ce Kompany svoje odradit u kupu.Valjda City Wigana moze dobit i bez njega malo ce bit teze sa Spursima ali vidit cemo kako ce bit.Uglavnom mislim da se do zadnjeg kola nece znati ko ce biti novi ili ipak stari prvak Engleske.Nadam se da ova ostala kola prodju bez sudijskih gresaka i da vise pisemo o ovoj prelijepoj igri a manje o ljudima u crnom.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 jan 2012, 12:48

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mes ... jeta/71954

Samo da udarim pecat raspravi sa Sir Mattom. Sve sto sam napisao potvrdjeno je ovim izborom. Runi je indirektno proglasen najboljim napadacem svijeta, ako se uzme u obzir da Mesi i Ronaldo nisu klasicni napadaci.

1. Mesi
2. Ronaldo
3. Cavi
4. Iniesta
5. Runi

Najbolji igraci danasnjice. To je to :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 11 jan 2012, 13:00

[youtube][/youtube]

evo šta legenda kaže na tvoje tvrdnje :D :D :D
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 jan 2012, 13:18

A member of Demba Ba's representatives has claimed that Manchester United are interested in signing the Senegalese striker.

The 26-year-old has been in sparkling Barclays Premier League form in the past 12 months, almost keeping West Ham in the top flight after joining in January '11 and hitting 15 goals in 19 matches after switching to Newcastle United on a free transfer in the summer.

It's form that led Spurs boss Harry Redknapp to admit interest in the player, claiming a minimum fee release clause of less than £7 million made Ba an attractive proposition. It also appears to have got Red Devils chief Sir Alex Ferguson interested.
To ti je ovako nekako ako nam neko lekciju ocita,ubrzo je nas igrac :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2012, 13:19

I ovaj Macheda stvarno nema srece, prosle sezone ode u Sampdoriju i vrlo brzo trener koji ga je doveo dobije otkaz i novi mu ne daje puno prilika. Sad dodje u QPR, i nakon par dana Warnock dobije otkaz, i dodje Hughes. Nadam se da ce dobit dosta vremena na terenu, ali mislim da ce dovest novog napadaca sad...

A Demba Ba nam uopste ne treba.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 jan 2012, 14:08

Slazem se,dobar je napadac,ali imamo napadaca i to dosta njih,welbeck,rooney,chicharito,berbatov,tako da sumnjam da ce doci Demba Ba.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 11 jan 2012, 18:34

Confirmed: Liverpool vs Man United is Saturday 28 January, 12:45 GMT.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 jan 2012, 19:22

Valencia je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mes ... jeta/71954

Samo da udarim pecat raspravi sa Sir Mattom. Sve sto sam napisao potvrdjeno je ovim izborom. Runi je indirektno proglasen najboljim napadacem svijeta, ako se uzme u obzir da Mesi i Ronaldo nisu klasicni napadaci.

1. Mesi
2. Ronaldo
3. Cavi
4. Iniesta
5. Runi

Najbolji igraci danasnjice. To je to :D .
Odi do pošte i probaj ga udrit na ovo ..... jer , taj ti je valjda nešto sj*ban . slika

...... a da ne bi zaplivao i s tim , osiguraj si leđa , isprobaj ovdje prije nego odeš na pošalji .

slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2012, 20:05

Rooney je na toj listi na osnovu svog imena i nista drugo, isto sto je bio u ekipi godine ispred van Persia, Cavania itd. Cista glupost. Kad ponovo uspije povezat barem 10 dobrih utakmica onda se moze spominjat u istoj recenici kao Messi, Ronaldo, Xavi i ostali. Ne bi skodilo ni da prestane konzumirat alkohol kad mu se god ukaze prilika (pa cak i na utakmicama Uniteda) i da izgubi 5-6 kila.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 jan 2012, 20:17

Rooney je , a.s.M.p u timu godine zaradi golova protiv Chelsea , Schalkea i Barce . A da je odigrao wc sezonu i da je bio na svom nekadašnjem levelu , nope . Barem smatram da ljudi na to ne bi trebali gledati kao njegov level jer ovaj od Persike je poredeći ga sa tim sa nekog šizoplaneta .
Mislim , naravno da je lijepo vidjeti njega i Vidića u idealnih 11 , sa svim tim igračima iz Barce koji imaju svoju avliju na Merkuru valjda , no opet ...... ma tepat ću mu sa smeće dok bude igrao konvencialno dobro . U slučaju da pogleda svoju igru protiv Citya i teži ka tome u narednom periodu , ovaj Rooney bi neke svoje karakteristike mogao ubrzo ukrasti od Rooneya8 i nuditi se za izbor među najboljima .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 11 jan 2012, 21:43

osim samih nastupa na terenu, veliki dio odluke o tome ko je najbolji na svijetu dolazi i iz rezultata koje je klub napravio, a ne znam da li ste vec zaboravili, al United je osvojio prvenstvo prosle godine, i igrao finale lige prvaka. Ne znam sta su jos mogli napraviti. A najbolji igraci uniteda su Vidic i Rooney, a ja bih dodao i Van der Sara. Logicno je bilo da se njih stavi negdje u idealnu postavu

V.Persie je veci dio sezone bio ozlijedjen, a proigrao je tek unazad dva-tri mjeseca, i jos uvijek nema ni jedan trofej osvojen

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.