Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hvala Bogu, kako je ovaj Hart krenuo, sva sreca pa je penal iskoristen 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Steta sto cuvena igracina Adam ne igra pa da i ovaj zapuca u golmana.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobar Liverpool. Ma šta dobar, odličan.
Hart najbolji u redovima Cityja, a Steve pokazuje o kakvom se majstoru radi. Btw, malo je nedostajalo da Carroll sam sebi slomi nogu.

Hart najbolji u redovima Cityja, a Steve pokazuje o kakvom se majstoru radi. Btw, malo je nedostajalo da Carroll sam sebi slomi nogu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Neću ništa da pišem da ih ne ureknem.
Nego jeli u Carling cupu vazi ono pravilo gol u gostima ili se samo obracuna rezultat. ??

Nad nama nebo ima da gori!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobro je. Kraj I ,iskreno prepala me ova prilika ,odnosno slobodan udarac na kraju.
Sta reci ? Koju sesedz mendati
?
Iskreno,ja sam zadovoljan. Ocigledno je koliko su nasi motivisani,na svaki start idu maximalno ,ali ako City bude nastavio napadati ovako u II ,nece na dobro. Moramo ponovo igrat kao na samom pocetku,otvoreno,hrabro .. "Napad je najbolja odbrana " ,al mislim da ovo pravilo vazi samo za Barcu
Hart,opet izvlaci City.. Dvije strasne intervencije
Gerrard,bolje da ne trosim rijeci o legendi.. I na kraju, jako,jako mi je zao Spearinga.. Da li neko zna sta je u pitanju ?? Zadnja loza ??
Idemo zabit jos jedan,i onda smo rahat na Anfieldu
Sta reci ? Koju sesedz mendati

Iskreno,ja sam zadovoljan. Ocigledno je koliko su nasi motivisani,na svaki start idu maximalno ,ali ako City bude nastavio napadati ovako u II ,nece na dobro. Moramo ponovo igrat kao na samom pocetku,otvoreno,hrabro .. "Napad je najbolja odbrana " ,al mislim da ovo pravilo vazi samo za Barcu

Hart,opet izvlaci City.. Dvije strasne intervencije

Gerrard,bolje da ne trosim rijeci o legendi.. I na kraju, jako,jako mi je zao Spearinga.. Da li neko zna sta je u pitanju ?? Zadnja loza ??
Idemo zabit jos jedan,i onda smo rahat na Anfieldu

ZZ
hajmo Adame daj ga da slavim veceras 

- Paraglajder
- Kontakt:
Nema gola u gostima.Rolex312 je napisao/la:Neću ništa da pišem da ih ne ureknem.Nego jeli u Carling cupu vazi ono pravilo gol u gostima ili se samo obracuna rezultat. ??
YNWA
- elninho_resTO
- Kontakt:
tj to pravilo vazi samo u produzetcima ali ne i u regularnom toku , tako je bar komentator rekao..Paraglajder je napisao/la:Nema gola u gostima.Rolex312 je napisao/la:Neću ništa da pišem da ih ne ureknem.Nego jeli u Carling cupu vazi ono pravilo gol u gostima ili se samo obracuna rezultat. ??
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bože ,zašto Spearinga ? Šta ti je on sad skrivio ,majke ti ?
Ako bude na duže ,onda ga je*aji.Bez Spearinga i Lucasa nemam pojma kako ćemo.Odigrali smo bez njega jako dobro ovaj ostatak 1.poluvremena ,ali ...
Je*ote,dobro je pa bi penal ,ja mislim da bi 50 udaraca u okvir gola onaj Hart odbranio.A i Carrol umjesto da potkopa loptu ,Hart već leg'o ,on puca po zemlji
Johnson ne može igrati na lijevoj strani ,pobogu.Kad se samo sjetim kako nas je zeznuo protiv Villareala u polufinalu EL.Taj gol nas je koštao finala tog takmičenja,a Johnson je krivac.
Kako ga samo Richards prođe.
Uopšte ne izgledamo loše ,ali nismo se trebali povući nakon prvog gola.Trebali smo nastaviti napadati ,uvaliti još jedan i onda polahko.
Ni remi od 1:1 ipak nije loš.
Samo ,može li mi neko reći ,ja mislim da u ovom takmičenju ne važi gol u gostima ,to se ne gleda ,nego ukupni rezultat ako se ne varam ? Znači ovdje 1:1 ,tam 2:2 i produžeci ,iako bi City trebao proći zbog više datih golova u gostima.Ja mislim da je u ovom takmičenju to glupo pravilo da se ne gledaju golovi u gostima.

Ako bude na duže ,onda ga je*aji.Bez Spearinga i Lucasa nemam pojma kako ćemo.Odigrali smo bez njega jako dobro ovaj ostatak 1.poluvremena ,ali ...
Je*ote,dobro je pa bi penal ,ja mislim da bi 50 udaraca u okvir gola onaj Hart odbranio.A i Carrol umjesto da potkopa loptu ,Hart već leg'o ,on puca po zemlji

Johnson ne može igrati na lijevoj strani ,pobogu.Kad se samo sjetim kako nas je zeznuo protiv Villareala u polufinalu EL.Taj gol nas je koštao finala tog takmičenja,a Johnson je krivac.
Kako ga samo Richards prođe.
Uopšte ne izgledamo loše ,ali nismo se trebali povući nakon prvog gola.Trebali smo nastaviti napadati ,uvaliti još jedan i onda polahko.
Ni remi od 1:1 ipak nije loš.
Samo ,može li mi neko reći ,ja mislim da u ovom takmičenju ne važi gol u gostima ,to se ne gleda ,nego ukupni rezultat ako se ne varam ? Znači ovdje 1:1 ,tam 2:2 i produžeci ,iako bi City trebao proći zbog više datih golova u gostima.Ja mislim da je u ovom takmičenju to glupo pravilo da se ne gledaju golovi u gostima.
You'll never walk alone.
- peppo_owen
- Kontakt:
Agera u napad,jbt covo ko Falcao igra
Dobar rezultat,samo se ne treba povlacit,igrat opet napadacki.Steta za Spearinga,taman se oslobodio.Jbt onaj sudija samo svira citiju,nama slabo nesh
Uglavnom zadovoljan sam 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Haj se usaglasite.. Ili ima ili nema..elninho_resTO je napisao/la:tj to pravilo vazi samo u produzetcima ali ne i u regularnom toku , tako je bar komentator rekao..Paraglajder je napisao/la:Nema gola u gostima.Rolex312 je napisao/la:Neću ništa da pišem da ih ne ureknem.Nego jeli u Carling cupu vazi ono pravilo gol u gostima ili se samo obracuna rezultat. ??

Nad nama nebo ima da gori!
Potpuna dominacija i zasluženo vodstvo.
Prvo poluvrijeme je završeno. Prvih 25 minuta smo odlično odradili posao u napadu, a u drugom dijelu prvog poluvremena do izražaja je došla odlična odbrana. Vjerujem da je to zbog izlaska Spearinga koji je odlično kontrolisao sredinu. Imali smo tri odlične prilike u prvih 15 minuta. Najprije preko Carrolla koji je šutirao pravo u Harta (koji odlično brani), te onda 'odbica' preko Aggera, te zadnja je bila preko Gerrarda, hirurški precizan udarac, ali nedovoljno jak, Hart je još jednom pokazao o kakvom se golmanu radi.
Povreda Spearinga, nadam se da neće dugo biti 'out' jer je u odličnoj formi, odlična zamjena za Lucasa.
Kapiten je odigrao kapitenski, svaka mu čast, nedostajao nam je. Odbrana na vrhu zadatka kao i obično, kao što sam i najavio Johnson nije neki odbrambeni igrač, ali se dobro držao. Uskoro počinje drugo poluvrijeme, nadam se dominaciji kao i u prvih 25 minuta prvog dijela meča.
COME ON YOU MIGHTY REDS! YNWA
Prvo poluvrijeme je završeno. Prvih 25 minuta smo odlično odradili posao u napadu, a u drugom dijelu prvog poluvremena do izražaja je došla odlična odbrana. Vjerujem da je to zbog izlaska Spearinga koji je odlično kontrolisao sredinu. Imali smo tri odlične prilike u prvih 15 minuta. Najprije preko Carrolla koji je šutirao pravo u Harta (koji odlično brani), te onda 'odbica' preko Aggera, te zadnja je bila preko Gerrarda, hirurški precizan udarac, ali nedovoljno jak, Hart je još jednom pokazao o kakvom se golmanu radi.
Povreda Spearinga, nadam se da neće dugo biti 'out' jer je u odličnoj formi, odlična zamjena za Lucasa.
Kapiten je odigrao kapitenski, svaka mu čast, nedostajao nam je. Odbrana na vrhu zadatka kao i obično, kao što sam i najavio Johnson nije neki odbrambeni igrač, ali se dobro držao. Uskoro počinje drugo poluvrijeme, nadam se dominaciji kao i u prvih 25 minuta prvog dijela meča.
COME ON YOU MIGHTY REDS! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Paraglajder
- Kontakt:
Krivo mi samo što makar onaj šut glavom ne uđe Kerolu, al' šta je tu je, idemo dalje, prezadovoljan sam i ako ovako ostane. 

YNWA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nadam se da u drugom ide vise golova.. Dosadno mi ovo.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Lucas Leiva
Assistindo o jogo do Liverpool / Watching the game..

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Lucas Leiva
Vidi ga jest nasmijan, mene ubi nervoza

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '