ja opet imam osjećaj da bolje igramo bez Suarez nego sa njim, ne znam što. Vjerovatno je do njegove sebičnosti i želje za golom. Nemoj zaboraviti da je Big Andy postigao najviše golova upravo protiv vas (6), nadam se da će postići i večeras gol poslije utakmice s Oldhamomtevezito je napisao/la:Iz tvojih usta u Bozje usi.Da sam sad siguran da je tako slavio bi veceras vase golove.Carlo je napisao/la:onako kako smo se dogovorili... vama liga, nama kuptevezito je napisao/la:Veceras mec u carling cupu protiv Liverpoola.Bit ce zanimljivo pogledati kako ce igraci reagovat nakon ne zasluzenog ispadanja u F.A. cupu.Problemi sa povredama i suspenzijama nikad veci medjutim u ovakvim situacijama se pokazuje karakter ekipe.Po meni mislim da bi sledeci sastav mogao izaci veceras na teren.Pantilimon-Micah-Savic-Lescott-Clichy-De Jong-Hargreaves-Milner-Johnson-Nasri-Kun.Ali sa Mancinijem se nikad ne zna.Dobra vijest za sve one koji se ne vole patiti streamovima je da njemacki program Sport 1 bivsi DSF prenosi ovu utakmicu.![]()
.Mislim da Liverpool ima velike sanse ako sad ne prodje ovako desetkovan City ne znam kad bi mogao.Jos kad vidim veceras odbranu Lescott-Savic hoce nesto da mi bude ali ko zna mozda me pozitivno iznenade.Sreca samo da nema Suareza a valjda zaustave onog vaseg diva.

Sretno vama u ligi, ali vi nama ostavite kup