Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Carlo
-
Kontakt:
tevezito je napisao/la:Carlo je napisao/la:tevezito je napisao/la:Veceras mec u carling cupu protiv Liverpoola.Bit ce zanimljivo pogledati kako ce igraci reagovat nakon ne zasluzenog ispadanja u F.A. cupu.Problemi sa povredama i suspenzijama nikad veci medjutim u ovakvim situacijama se pokazuje karakter ekipe.Po meni mislim da bi sledeci sastav mogao izaci veceras na teren.Pantilimon-Micah-Savic-Lescott-Clichy-De Jong-Hargreaves-Milner-Johnson-Nasri-Kun.Ali sa Mancinijem se nikad ne zna.Dobra vijest za sve one koji se ne vole patiti streamovima je da njemacki program Sport 1 bivsi DSF prenosi ovu utakmicu.
onako kako smo se dogovorili... vama liga, nama kup

Iz tvojih usta u Bozje usi.Da sam sad siguran da je tako slavio bi veceras vase golove.

.Mislim da Liverpool ima velike sanse ako sad ne prodje ovako desetkovan City ne znam kad bi mogao.Jos kad vidim veceras odbranu Lescott-Savic hoce nesto da mi bude ali ko zna mozda me pozitivno iznenade.Sreca samo da nema Suareza a valjda zaustave onog vaseg diva.
ja opet imam osjećaj da bolje igramo bez Suarez nego sa njim, ne znam što. Vjerovatno je do njegove sebičnosti i želje za golom. Nemoj zaboraviti da je Big Andy postigao najviše golova upravo protiv vas (6), nadam se da će postići i večeras gol poslije utakmice s Oldhamom
Sretno vama u ligi, ali vi nama ostavite kup

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
el_ninho_torres
-
Kontakt:
Postao/la el_ninho_torres » 11 jan 2012, 18:00
Carlo je napisao/la:tevezito je napisao/la:Veceras mec u carling cupu protiv Liverpoola.Bit ce zanimljivo pogledati kako ce igraci reagovat nakon ne zasluzenog ispadanja u F.A. cupu.Problemi sa povredama i suspenzijama nikad veci medjutim u ovakvim situacijama se pokazuje karakter ekipe.Po meni mislim da bi sledeci sastav mogao izaci veceras na teren.Pantilimon-Micah-Savic-Lescott-Clichy-De Jong-Hargreaves-Milner-Johnson-Nasri-Kun.Ali sa Mancinijem se nikad ne zna.Dobra vijest za sve one koji se ne vole patiti streamovima je da njemacki program Sport 1 bivsi DSF prenosi ovu utakmicu.
onako kako smo se dogovorili... vama liga, nama kup

Dokle je doslo...
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
-
tevezito
-
Kontakt:
Hart, Richards, Savic, Lescott, Clichy, Barry, de Jong, A. Johnson, Milner, Balotelli, Aguero
Zaista nisam ocekivao da ce ovako ozbiljno shvatiti Carling Cup Mancini.Ali sada je jasno da se ide na ovaj trofej.Raduje povratak Super Marija.Usput pogodio sam 8 od 11 startera.

.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
tevezito
-
Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:sanse da udje dzeko su?
oko 15 % s obzirom da jos nije bas fit.
-
Thunderstruck
-
Kontakt:
Postao/la Thunderstruck » 11 jan 2012, 20:51
Cityju definitivno treba veći stadion. Ovaj je stvarno pretrpan, stradat će raja.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
tevezito
-
Kontakt:
Thunderstruck je napisao/la:Cityju definitivno treba veći stadion. Ovaj je stvarno pretrpan, stradat će raja.

Ovo je stadion za gospodu u gradu.I ovo sto vidis to ti je finih i kulturnih ljudi u gradu.Ovi ostali sa izbjeglicama iz drugih gradova posjecuju Old Cevljanovice.
-
Thunderstruck
-
Kontakt:
Postao/la Thunderstruck » 11 jan 2012, 20:55
tevezito je napisao/la:Thunderstruck je napisao/la:Cityju definitivno treba veći stadion. Ovaj je stvarno pretrpan, stradat će raja.

Ovo je stadion za gospodu u gradu.I ovo sto vidis to ti je finih i kulturnih ljudi u gradu.Ovi ostali sa izbjeglicama iz drugih gradova posjecuju Old Cevljanovice.
Malo mi te gospode onda.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
tevezito
-
Kontakt:
Thunderstruck je napisao/la:tevezito je napisao/la:Thunderstruck je napisao/la:Cityju definitivno treba veći stadion. Ovaj je stvarno pretrpan, stradat će raja.

Malo mi te gospode onda.

Uvijek je tako.Lose za sad i penal.
-
tevezito
-
Kontakt:
Savic za sada izgubljen u vremenu i prostoru.Vidi se izostanak Kompanyja.
-
Ibizevic
-
Kontakt:
Nisam u toku, sta je sa Silvom, nema ga ni na klupi ?
-
xaviesta
-
Kontakt:
Ovaj Savic je klocina teska.
Don't hate what you don't understand.
-
Rooney88
-
Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Ovaj Savic je klocina teska.
Pa sta ste ocekivali? Da decko dodje iz Partizana i da se odmah uklopi a da nikako ne zaigra skoro? Treba njemu utakmica, jakih utakmica u nogama pa da tek onda mozemo pricati o nekom levelu kvaliteta. Moze on uspjeti i ne treba mu suditi po ovim nastupima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jan 2012, 21:05
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Glupost
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Ovaj Savic je klocina teska.
Pa sta ste ocekivali? Da decko dodje iz Partizana i da se odmah uklopi a da nikako ne zaigra skoro? Treba njemu utakmica, jakih utakmica u nogama pa da tek onda mozemo pricati o nekom levelu kvaliteta. Moze on uspjeti i ne treba mu suditi po ovim nastupima.
Odigrao 13 tekmi i to u 7 usao a sigurno nisi gledao svaku ne znam kako zakljuci da je kloc.
Zadnja izmjena:
Glupost, dana/u 11 jan 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
tevezito
-
Kontakt:
Kakav sudija penal cist ko suza i Liverpool zasluzeno vodi.
-
Rooney88
-
Kontakt:
Glupost je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Ovaj Savic je klocina teska.
Odigrao 13 tekmi i to u 6 usao a sigurno nisi gledao svaku ne znam kako zakljuci da je kloc.
Ne znam na ciji se post odnosi ovo ali Savic je daleko od kloca. Gledao sam ga cesto i ima predispozicije da postane kvalitetan stoper, pa cak i u ligi kakva je Engleska. Ipak momak je dosao iz nekog drugog svijeta u odnosu na Engleski fudbal a sada ga neki kritikuju zbog losijeg nastupa. Itekako vjerujem u njega i da moze izrasti u dobrog igraca, daleko od toga da mislim da se radi o klocu. Utakmice koje je igrao su daleko od velikih, nisu to bili pravi ispiti. Samo mu treba dati vremena i moze se od njega napraviti kvalitetan stoper.
R.I.P
MIRZA RASCIC
-
zeljocity
-
Kontakt:
Jel ima neko link da se prati ova tekma ili Tottenham-Everton??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
Glupost
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Ovaj Savic je klocina teska.
Odigrao 13 tekmi i to u 6 usao a sigurno nisi gledao svaku ne znam kako zakljuci da je kloc.
Ne znam na ciji se post odnosi ovo ali Savic je daleko od kloca. Gledao sam ga cesto i ima predispozicije da postane kvalitetan stoper, pa cak i u ligi kakva je Engleska. Ipak momak je dosao iz nekog drugog svijeta u odnosu na Engleski fudbal a sada ga neki kritikuju zbog losijeg nastupa. Itekako vjerujem u njega i da moze izrasti u dobrog igraca, daleko od toga da mislim da se radi o klocu. Utakmice koje je igrao su daleko od velikih, nisu to bili pravi ispiti. Samo mu treba dati vremena i moze se od njega napraviti kvalitetan stoper.
Na njegov se odnosilo a sa tvojim se u potpunosti slazem

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Rooney88
-
Kontakt:
zeljocity je napisao/la:Jel ima neko link da se prati ova tekma ili Tottenham-Everton??
http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Biraj sefe!

R.I.P
MIRZA RASCIC