Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 11 jan 2012, 19:35

Izgleda da je došlo do dogovora o razmjeni polovica ugovora sa Genovom, riječ je o Immobileu i Richmondu Boakyeu.
Stvarno Marotta nema pametnijeg posla trenutno. :?
Gledao sam par puta Boakyea,visok,snažan napadač iz Gane,ali eto,mogao je dati nekog drugog mladog igrača jer je Immobile eksplodirao ove sezone,trenutno 13 golova iz 19 mečeva ima.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 11 jan 2012, 19:44

BigBen svaka čast na komentaru... tako ti je....
del neri je poslije svake utakmice govorio da je zadovoljan igrom i da će pobjede brzo doći, ali nisu došle :lol: :lol: :lol:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 jan 2012, 20:27

Caseres bi bio odlicno pojacanje! Iz Bologne potvrdili da nisu zainteresovani za Tonia!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 11 jan 2012, 22:32

U sledecoj rundi Coppa Italia za protivnika cemo imati Romu, taman prilika da dođemo do titule preko druge ekipe po osvojenim trofejima...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 jan 2012, 22:45

BigBen je napisao/la:U sledecoj rundi Coppa Italia za protivnika cemo imati Romu, taman prilika da dođemo do titule preko druge ekipe po osvojenim trofejima...
Bit će teško poznavajući naš odnos prema kupu u posljednjih 17 godina,ako dobijemo opet idemo na milan najvjerovatnije,ali tu je Conte koji je već uspio promijeniti i odnos prema igri i način razmišljanja pa ćemo vidjeti.

@Bianconero izvori ti loši,Caceres igra od prve minute za Sevillu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 11 jan 2012, 22:50

Oxygen je napisao/la:
BigBen je napisao/la:U sledecoj rundi Coppa Italia za protivnika cemo imati Romu, taman prilika da dođemo do titule preko druge ekipe po osvojenim trofejima...
Bit će teško poznavajući naš odnos prema kupu u posljednjih 17 godina,ako dobijemo opet idemo na milan najvjerovatnije,

@Bianconero izvori ti loši,Caceres igra od prve minute za Sevillu.
Ako budemo igrali ozbiljno sa zeljom da osvojimo trofej, imamo velike sanse da dodjemo do finala. Kvalitetniji smo i koliko se sjecam Conte ocekuje da pokusamo osvojiti ovaj trofej. Slag nek bude biti duel sa Milanom...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 11 jan 2012, 23:09

Najbolje je da kup igra druga ekipa, pa dokle doguraju
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 11 jan 2012, 23:14

Soni je napisao/la:Najbolje je da kup igra druga ekipa, pa dokle doguraju
Jest da igramo LP u tom slucaju ne bih ni ciljao cup, ali ovako moramo pokusati doci do trofeja. Odavno nismo nesto osvojli, ovo bi puno znacilo navijacim i naravno ekipi. Realnije sanse su nam u kupu nego u prvenstvu, mada prizeljkujem iznenadjenje u seria a :D

Bilo bi idelano da bude 30 u junu ove godine i 10 u kupu :)
slika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 jan 2012, 23:33

Mislio sam na izvor oko povreda Marchisia i Barzaglia... ;)

A ne za Caceresa, info da Caceres neće igrati je objavio Sportmediaset, a ko još njima vjeruju, gori su od Tuttosporta :mrgreen:

Vidim opet je dobio žuti karton, ima problema s tim, isto kao Vidal koji još uvijek nije dobije suspenziju.

1/4 Coppa Italia igramo protiv Rome 25. januara, dakle za dvije sedmice na Juventus stadionu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 jan 2012, 00:07

BigBen je napisao/la:
Jest da igramo LP u tom slucaju ne bih ni ciljao cup, ali ovako moramo pokusati doci do trofeja. Odavno nismo nesto osvojli, ovo bi puno znacilo navijacim i naravno ekipi. Realnije sanse su nam u kupu nego u prvenstvu, mada prizeljkujem iznenadjenje u seria a :D

slika
Sve je to super, al' liga mora biti prioritet. Ne treba nam da se igraci izmore u kupu pa da kiksaju u ligi. Ne znam sto svi govore da se potajno nadaju osvajanju skudeta, kad navijamo za tim koji ima nula (brojem - 0) poraza u tekucoj sezoni.

Ko ce nas ba dobit ? :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 00:13

Ne znam za vas, ali ja bih sad potpisao za drugo mjesto i sigurnu Ligu šampiona sljedeće sezone, jer svako zna da nam je to prioritet.

Ali opet ništa nije nemoguće, na početku sezone mi smo bili ekipa za 5. ili 6. mjesto, a Milan, inter mega favoriti za Scudetto pa smo ih preslušali... :mrgreen:

Do utakmice sa Milanom imamo relativno 6 lahkih utakmica, ukoliko nakon utakmice protiv Milana budemo ispred njih ili poravnati na tabeli, u šta ne sumnjam s obzirom na naše dosadašnje predstave, tek ćemo onda pričati o Scudettu. 8-)
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 jan 2012, 03:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja bih sad potpisao za drugo mjesto i sigurnu Ligu šampiona sljedeće sezone, jer svako zna da nam je to prioritet.

Ali opet ništa nije nemoguće, na početku sezone mi smo bili ekipa za 5. ili 6. mjesto, a Milan, inter mega favoriti za Scudetto pa smo ih preslušali... :mrgreen:

Do utakmice sa Milanom imamo relativno 6 lahkih utakmica, ukoliko nakon utakmice protiv Milana budemo ispred njih ili poravnati na tabeli, u šta ne sumnjam s obzirom na naše dosadašnje predstave, tek ćemo onda pričati o Scudettu. 8-)
Pobjediti sve utakmice do Milana i protiv njih igrati bar X.
Nikad se ne zna kol'ko ce ko imat bodova na kraju i ne najgore bi bilo popusit titulu zbog medjusobnog duela.
Ja sam optimista cisto zbog toga sto nas niko nije ni nadigrao, ni stisnuo, ni bio blizu pobjede osim Rome koja je promasila penal za vodstvo u drugom poluvremenu.
Roma je bila najbliza, ali na kraju je ipak bio realan rezulatat.
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jan 2012, 03:12

Motta blizu prelaska u Sporting Gijon. :cry: :mrgreen:

I ja ocekujem da dobijemo sve utakmice do Milana, a ocekujem da ce biti malo teze utakmice protiv Atalante, Palerma i Udinesea. :!:

Sta ocekujete, hocel zaigrati Borriello protiv Cagliaria ? :)

Ja se nadam da hoce. 8-)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 jan 2012, 03:19

harebianconero je napisao/la:Motta blizu prelaska u Sporting Gijon. :cry: :mrgreen:

I ja ocekujem da dobijemo sve utakmice do Milana, a ocekujem da ce biti malo teze utakmice protiv Atalante, Palerma i Udinesea. :!:

Sta ocekujete, hocel zaigrati Borriello protiv Cagliaria ? :)

Ja se nadam da hoce. 8-)
I ja se nadam, ali tesko.
Mozda da udje s klupe. Matri je proslu usao i zabio, tako da ga ocekujem protiv bivseg klupa kao startera.
S njima ce gore vjervatno igrati Vucko i Pepe
Umjesto Chiele De Cegile i to je to.

Gigi

Licht Barza Bonuci De Cegile

Trio Fantastico

Pepe Matri Vucko

Moram priznati da sam se proslu utakmicu bas iznenadio kad sam vidio da brat nije ni na klupi. Ocekivao sam da poslije one prijateljske krene bas bolje i da bar ulazi svaku utakmicu, da li sam se prevario i kako ce dalje bit, ne znam.
Al brat je proslu bio na tribinama, nadam se da nece i ovu.
Ale Del Piero aleee

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jan 2012, 09:14

BigBen je napisao/la:

slika
Liga prvaka je bila prioritet ali sada su okolnosti drugačije 8-) :mrgreen:
Conte će da iznenadi sve dušmane i osvoji oba trofeja 8-) :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 12 jan 2012, 09:45

oooooooooo hare...i ovdje si aktivan... :) svaka čast.....

marchisio i barzagli su napustili jučerašnji trening zbog umora i neće igrati protiv Cagliarija

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 jan 2012, 10:59

Bilo već tristo puta napisano ovdje,igrat će obojica,šteta što u posljednje vrijeme,barem koliko sam primjetio niko ne čita postove,da prelista malo unazad,izgleda da samo svoje postove čitamo.

Znam da nas je sada više ovdje,ali malo samo da se potrudimo,ne možemo iste stvari ponavljati stalno,npr.neki dan napišem da stariji Appelt ide u Alessandriju da bi nakon tog posta još barem 3-4 puta bilo pitano gdje je on i kuda ide.
Ne hvalim sebe ovdje uopšte ili nešto slično,ali dajte da malo i na ovaj način dignemo kvalitet ove teme i pdf-a.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 jan 2012, 12:32

@Oxygen

U pravu si, ja čitam i @sarajlija ovi pojedini samo ulete i lomi ga :mrgreen: :lol:

I ovo reklamiranje mi se ne sviđa :mrgreen:

Ako su već aktivni sa pisanjem, red je da budu aktivni i sa čitanjem.

@Soni

Nema šanse da nas Milan dobije 2 razlike, zato sam ja odmah napisao nakon one pobjede od 2:0, ukoliko se budemo borili za Scudetto do kraja onaj drugi gol Marchisia će biti ključan.

Mi ćemo tamam ući u pravu takmičarku formu protiv Milana, ta utakmica je krajem februara, a Milan će igrati tad utakmice CL-a protiv Arsenala, to ćemo mudro iskoristiti :mrgreen:

Ima li šta danas za transfere?

Znao sam ja, niko neće doći dok se ne riješimo ovih igrača koji su na transfer listi. Dakle, ništa prije sljedeće sedmice...

Danas bi trebali otići Sorensen i Toni, a Amauri bi trebao u Fiorentinu, ali da se odrekne nekih 300 000 što je nerealno očekivati od onakvog plaćenika, eto kao i Milan je zainteresovan za njega.

Mene jedino što ohrabruje su one riječi Caceresa kako on sam želi u Juve, zato bi se taj transfer i trebao realizovati na kraju.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 jan 2012, 12:56

Ovaj prelazni rok ovisi o Caceresu,Sevilla nam pravi problem sa odugovlačenjem i podizanjem cijene,ovo bi mogla biti prekretnica jer nam je užasno potreban baš on,svi ostali igrači će biti kompenzacija i bit će dovedeni zato što smo morali pokrivati rupe. To će biti kratkog daha,uzmimo primjer Zieglera kojeg trener nije želio pa i Elie koji je tu izgleda samo zato jer nismo nekog drugog uspjeli dovesti.

Naravno bitnu ulogu igraju i ovi naši koji još nisu našli angažmane,ruku na srce sve su to mahom istrošeni igrači za koje ćemo dobiti minimalno obeštećenje.

Valjda će se ovo ubrzo riješiti, u našu korist naravno.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jan 2012, 13:18

Zna li iko hoće li igrati Marchisio i Barzagli??? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Joj braćo odužila se ova zimura i uhodavanje ekipe, malo su izgledali umorno protiv Leccea ali doći će to na svoje, laganini iduća protiv Cagliarija pobjeda - nema šta.
Borriello ulazi u 78' minutu i iz gužve u 86' daje gol poslije kornera ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.