FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2012, 16:11

Citam ovdje raspravlja se o upravi i svemu i svacemu.ja mislim da treba dati podrsku ovoj upravi,pa promjenili smo u zadnjih 15god toliko uprava a nismo imali bas neki rezultata.treba pustiti ljude da rade a neosvojeli trofej u ove dvije sezone bice cao cao vozdrica i to je tako.ako imas rezultat dobar si ako nema gotov si.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2012, 16:13

molotovljev je napisao/la:Ne znam zašto bi mene zanimalo(kao navijača Sarajeva) šta radi ili na koji način obavlja svoj posao,član Uprave.
Treba da pratimo svaki njihov korak? Ma dajte...koga uopšte boli uvo za to!
Hajde da gledamo pozitvne korake.Nije sve tako sivo,bar za mene.
Ja sam uvijek optimista kada je u pitanju Evropsko Sarajevo,znam da može.Samo rad,red i disciplina.
Ako momci misle da mogu,imaju viziju,način...što da ne.
Koliko ja mogu kao navijač(pojedinac) da učestvujem u tome? Tu sam!
Jedan od ciljeva je,vratiti publiku na stadion.Kao pojedinac,mogu da pomognem i hoću,od srca.
Treba da dišemo kao jedna porodica,da bi ostvarili cilj.Šta je cilj?

FK SARAJEVO
potpis

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 16:28

Sta je s vama ,sta ste navalili pljuvati po klubu toliko a znate samo ono sto vam lose o nama kazu "upucene" kone...
ovo otpustanje viskova koji su nespremni je prava stvar za klub,jer po prvi put uprava ne gomila igrace i ne obecava ono sto nema sanse da ispuni....bolje je otpustiti ove koji vise nisu od koristi klubu i zbog njih biti u nemogucnosti ostalima davati plate...
svaka cast ljudima sto imaju muda da naprave cistku od igraca koji nam jednostavno vise nisu potrebni..
sta hoce Maksumic..frajer postao medvjed pravi ,,ima 100 kila a hoce neke ugovore,neke pare ovo ono...ajde ti sine u neki drugi klub Bgt...znaci sacuvali smo 300 milja,odlicno ..sada ce se klubski budzet dosta manje da trpi i place ce sigurno biti redovnije..
ova uprava treba da ima nasu podrsku i tu nema rasprave nikakve..
ne slusajte ove guje male sto nas svojim"informacijama" zbunjuju i seru ko foke..samo lagano ba..Skoro otisao pa sta hahah sacuvane ogromne pare za stan i platu hehehe
Jovic je dobar strucnjak i treba ostaviti covjeka da radi ,a ne odmah neke pritiske fol stvarati ...ovako se trebalo odavno uraditi sa viskovima i to je to...
ove gluposti 15 posto od igraca i tako dalje te mahalse samo idot idotu moze povjerovati.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 18:50

mma_hz je napisao/la:Sta je s vama ,sta ste navalili pljuvati po klubu toliko a znate samo ono sto vam lose o nama kazu "upucene" kone...
ovo otpustanje viskova koji su nespremni je prava stvar za klub,jer po prvi put uprava ne gomila igrace i ne obecava ono sto nema sanse da ispuni....bolje je otpustiti ove koji vise nisu od koristi klubu i zbog njih biti u nemogucnosti ostalima davati plate...
svaka cast ljudima sto imaju muda da naprave cistku od igraca koji nam jednostavno vise nisu potrebni..
sta hoce Maksumic..frajer postao medvjed pravi ,,ima 100 kila a hoce neke ugovore,neke pare ovo ono...ajde ti sine u neki drugi klub Bgt...znaci sacuvali smo 300 milja,odlicno ..sada ce se klubski budzet dosta manje da trpi i place ce sigurno biti redovnije..
ova uprava treba da ima nasu podrsku i tu nema rasprave nikakve..
ne slusajte ove guje male sto nas svojim"informacijama" zbunjuju i seru ko foke..samo lagano ba..Skoro otisao pa sta hahah sacuvane ogromne pare za stan i platu hehehe
Jovic je dobar strucnjak i treba ostaviti covjeka da radi ,a ne odmah neke pritiske fol stvarati ...ovako se trebalo odavno uraditi sa viskovima i to je to...
ove gluposti 15 posto od igraca i tako dalje te mahalse samo idot idotu moze povjerovati.. ;) ;)
Zar treba sta dodati na ovaj post, osim to da treba skrenuti paznju adminu jer ovdje jedan strumf koji ima ovlasti moderatora vec par dana potpaljuje vatru i unosi nemir na ovu temu.

Hadzicu ponuda za posao jos vazi, ne furaj raju vec se izjasni dali ces pristati na istu ili ne.

@Alifakovac

Znaci u fudbalskim klubovima ne postoji posao skauta :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 19:01

Dirk je napisao/la: @Alifakovac

U svim normalnim klubovima sistem skautinga postoji ali u Sarajevu trenutno NE, tako da Hadžić Damir trenutno ne može prihvatiti radno mjesto koje NE postoji, a da li će postojati u budućnosti ostaje da se vidi. Raspitaj se malo prije nego počneš pisati gluposti.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 19:05

Alifakovac je napisao/la:
Dirk je napisao/la: @Alifakovac

U svim normalnim klubovima sistem skautinga postoji ali u Sarajevu trenutno NE, tako da Hadžić Damir trenutno ne može prihvatiti radno mjesto koje NE postoji, a da li će postojati u budućnosti ostaje da se vidi. Raspitaj se malo prije nego počneš pisati gluposti.
Gdje da se raspitam, na fksinfo forumu ili ???

Njemu je ponudjeno da ostane u klubu a to sto ti sada izmisljas neka nova pravila da bi ocrnio upravu do tebe je, posao je bio pred njim a ostalo je proslost.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 19:14

Zar je Hadžić završio karijeru pa da traži posao?

mislim da se radi o igraču koji je još uvijek aktivan.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 19:18

cikac je napisao/la:Zar je Hadžić završio karijeru pa da traži posao?

Citaj malo ponudjen mu je posao plus ugovor na 6 mjeseci sa kojim bi se mogao dokazati i produziti isti na kraju sezone.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 19:20

Hadžić Damir je praktično otjeran jer od njega ne mogu napuniti đepove niti je Irfanov igrač. Njegova vrsta povrede je nažalost takva da se teško igrač nejgovih godina može vratiti ali on je u tome uspio. Druga je stvar što mu je profesor fizičkog davao po 4,5 minute prostora u ponekoj utakmici, a da bi se igrač vratio poslije takve povrede potrebno je da odigra nekoliko jakih utakimica u kontinuitetu što je Hadžija i sam rekao.
Al neka nama Baljka i Hadžialagića, to je kadar koji je kvalitet, a Hadžiji ćemo ponuditi članstvo u imaginarnom skouting timu.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 19:24

Alifakovac je napisao/la:

Hadžić Damir je praktično otjeran. Njegova vrsta povrede je nažalost takva da se teško igrač nejgovih godina može vratiti ali on je u tome uspio. Druga je stvar što mu je profesor fizičkog davao po 4,5 minute prostora u ponekoj utakmici, a da bi se igrač vratio poslije takve povrede potrebno je da odigra nekoliko jakih utakimica u kontinuitetu što je Hadžija i sam rekao.
Al neka nama Baljka i Hadžialagića, to je kadar koji je kvalitet, a Hadžiji ćemo ponuditi članstvo u imaginarnom skouting timu.
Ti si se prijavio na forum da bi pisao i blatio FKS na svakom koraku. Zasto izmisljas pricu za Hadzica kada je mogao i dalje igrati za FKS po realnim uslovima i biti skaut u klubu. Nemoj da ti iznesem tacan podatak koliko je trazio Hadzic mjesecnu platu pa onda nesto pricaj. Kao sto se zna da je Skoro trazio i dobio 5100 km da bi potpisao ugovor tako se zna i tacan iznos koji je trazio doticni a on se mjeri u hiljadama, i zasto klubu treba da njemu, i ostalim daje pare koje se tesko mogu namiriti.

Sta stvarate porobleme Hadzic je dobio sve od FKS od para pa nadalje, boze moj doslo vrijeme razlaza i sta sad pa ima i veci igraca pa se poslije FKS nisu zalili i trazili posebne uslove i poslove.

Jedan Maldini nije dobio posao od Milana pa po cemu je onda Damir poseban da mu se mora objezbjediti poseban uslov. Igrao si bio placen za to, ostavio dubok trag i to je to.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 19:31

pa dobro, nisu se uspjeli dogovoriti i čovjek otišao. ne vidim zašto je panika?

zašto ti alifakovac misliš da se moglo bolje s njim dogovoriti, možda je tražio više novca nego što se može platiti? a ne znam ni zašto dirk misliš da je neko željovac samo ako bi volio da legenda kluba ostane na koševu.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 19:32

@dirk
Ma uživaj pašice u idili i blagostanju. Misli šta god ti je volja, ali kad se u roku od godinu dana Irfan sa lovom iz kluba zajedno sa Rizvanom uhvati noge i kad po 15. put u zadnjih nekoliko godina promjenimo saziv UO onda nemoj da kukaš. Sve će se pokazati.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 19:36

Alifakovac je napisao/la:@dirk
Ma uživaj pašice u idili i blagostanju. Misli šta god ti je volja, ali kad se u roku od godinu dana Irfan sa lovom iz kluba zajedno sa Rizvanom uhvati noge i kad po 15. put u zadnjih nekoliko godina promjenimo saziv UO onda nemoj da kukaš. Sve će se pokazati.
Ja ne kukam ja niti cu kukati toliko dovoljno pratim FKS da sam naucio da ovo sve hladno podnosim, za razliku od tebe koji pise na kompu kako niko ne valja i misli da ce nesto promjeniti.

Uhvati se ti Irfana i blati ga boli me, ali je ruzno kada upravu blatis zbog Hadzica a klub mu je ponudio sto je mogao i sto je realno a njemu ne odgovara i gotovo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 jan 2012, 20:03

Sve je moguce naravno,navikli smo na to da iz godine u godinu jedni dolaze,drugi odlaze i tako u krug...
No,mislim da je sada situacija nesto drugacija.Sistem rada daje nam za pravo da se nadamo da dolaze bolji dani.
Siguran si u "sve ce se pokazati" ? Sta ako se ispostave netacne ove tvoje tvrdnje?
F.K.SARAJEVO

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 20:05

molotovljev je napisao/la:
Sve je moguce naravno,navikli smo na to da iz godine u godinu jedni dolaze,drugi odlaze i tako u krug...
No,mislim da je sada situacija nesto drugacija.Sistem rada daje nam za pravo da se nadamo da dolaze bolji dani.
Siguran si u "sve ce se pokazati" ? Sta ako se ispostave netacne ove tvoje tvrdnje?
Kad sam napisao sve će se pokazati mislio sam da će vrijeme pokazati gdje idemo i na koji način. Ništa ne prejudiciram samo nikome slijepo ne vjerujem.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 20:14

Kako u nekim klubovima ljudi igraju i uz to su treneri nisi cuo za takve slucajeve ???

Carlos postao trener - igrac, pa ne vidim sto je to komplikovanije biti igrac-skaut :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 20:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kako u nekim klubovima ljudi igraju i uz to su treneri nisi cuo za takve slucajeve ???
Cuo, naravno, ali oni igraju i treniraju. Ipak, ne skautiraju. Uostalom, znas li sta znaci skauting?
Ne znam objasni mi , jeli to ono kad odes u staracki dom i odvedes kakvog starca da da ga prosetas ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 20:21

Pa i ne trebas dalje, mjesas se u nesto sto ne znas i kao moderator vec izvjesno vrijeme ovdje bacas ublehe i potpalujes vatru u zadnje vrijeme svako trovanje ove teme krenulo je od tebe i veceras si aktivan.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 jan 2012, 20:25

Dirk je napisao/la:Pa i ne trebas dalje, mjesas se u nesto sto ne znas i kao moderator vec izvjesno vrijeme ovdje bacas ublehe i potpalujes vatru u zadnje vrijeme svako trovanje ove teme krenulo je od tebe i veceras si aktivan.
Opet mi nisi odgovorio, a doista je jednostavno pa cu te jos jednom pitati i pusti se price o trovanju. Da li je moguce u isto vrijeme biti skaut nekog kluba i profesionalni fudbaler istog. Molim odgovor?
Po zavrsetku karijere da ostane u klubu i obavlja funkciju skauta gospodine Aleksandre veliki...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 20:25

Dirk je napisao/la:Pa i ne trebas dalje, mjesas se u nesto sto ne znas i kao moderator vec izvjesno vrijeme ovdje bacas ublehe i potpalujes vatru u zadnje vrijeme svako trovanje ove teme krenulo je od tebe i veceras si aktivan.
Opet mi nisi odgovorio, a doista je jednostavno pa cu te jos jednom pitati i pusti se price o trovanju. Da li je moguce u isto vrijeme biti skaut nekog kluba i profesionalni fudbaler istog. Molim odgovor?
U crkvu pa se moli, ja sam ti sasvim dovoljno rekao da je to moguce, s tim sto si ti bukvalac i mozda ne shvatas neke stvari da je to Hadzicu samo uvod za posao koji bi ga cekao nakon 6 mjeseci u klubu kao igrac. Sto ti kao bukvalac tesko shvatas do tebe je.

Momak iznad ti je objasnio, ili ces ipak ti opet po svom izbjeci sustinu stvari i hvatati se prikrajaka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Hajdeee i 50 gostiju.