Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2009, 00:06

Pa ljudi nije sve tako crno, pa tek ste odigrali 3 utakmice... Ima jos puno zato glava gore, i ja ocekujem L'pool u vrhu do 15 kola!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2009, 00:10

omerbavarac je napisao/la:Pa ljudi nije sve tako crno, pa tek ste odigrali 3 utakmice... Ima jos puno zato glava gore, i ja ocekujem L'pool u vrhu do 15 kola!
to ja i govorim..i niko da se udostoji ostale igrace osim Lucasa kritikovat...vazno je da je Rafa kriv sto se Torres samo valja,i sto zajedno s Carrom nije mogo nadskocit Daviesa i sto se Kuytu i Gerrardu nije igralo :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 avg 2009, 00:11

dzenidm je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:@YNWA : ne kontam,kazes da je titula izgubljena a stojis uz beniteza,on nama kao i citava ekipa prosipa visoke ambicije i borbu za titulu,ako vjerujes da je izgubljena znaci da benitez jos jednom nije ispunio svoj cilj !
joj ljudi tek je trece kolo sta vam je , izbacite onoga lucasa i to je to, frajer vas je svojim zadrzavanjem lopte kod sebe min 3 sec ukopao veceras, igrac bez ikakve ideje, kad se u drugom steven vratio na nnjegovu poz igra se ubrzala, eto nemojte se ljutiti al moram vam reci da chelsea osvaja , kolko god vi dobri bili
Jesil vidio sta Ancelloti radi sa kvalitetnim kadrom, cim je poceo Berlusconi da jede g0vna, vidio on da treba traziti "srecu" negdje drugo, on za razliku on Rafe ima plan ... ako je neko prije 5 godina valjao, a jeste tad valjao i prije 4 , ne mora znaciti da i sad valja ... eto cist primjer Ronaldinho, mogao je biti najbolji fudbaler svih vremena, a dokle je dogurao prosle sezone - do milanskih kafana, za ovu sezonu necu komentarisati jos vidjet cemo. Bez rada nema napretka a Rafa, ponekad mi se cini da kupuje igrace onako "random" sto bi se reklo, i Wengera sam kritikovao , ali Wenger je za njeg car, pa imaju makar razvijen scouting, eto nek je u Wengera velik budzet, pogledajte koliko je Wenger potrosio na pojacanja, pa opet nek Arsenal bude koji hoce, i neka bude iza ovog Liverpoola, oni imaju makar neku igru, ima se sta vidit ... Rafa out , zali boze kad spomenem Rafa u mislima mi Nadal , isto kao kad kazes Eto a u mislima ti onaj Eto iz Dinama (samo suprotno) eto toliko od mene ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 25 avg 2009, 00:15

Prosle sezone smo u svim utakmicama imali samo 2 poraza.. sada u 3 kola wec imamo 2 poraza.. Ova cinjenica me gadno pogadja.. Po meni greska lezi u formaciji koju rafa potencira i u dovodjenju igraca.. pa zar nije bolje dovest jednog lava kosto je glen johnson,fernando torres ili dovest 10 polovnjaka?? bolje jedan lav nego 100 ovaca.. Tesko ce nam biti ove sezone ako torres i gera ne prorade lose nam se pise,
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 25 avg 2009, 00:15

ova sezona je vec izgubljena,slobodno mozete cekati sljedecu(ovo nije provokacija) 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 25 avg 2009, 00:15

Phill Jackson je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Pa ljudi nije sve tako crno, pa tek ste odigrali 3 utakmice... Ima jos puno zato glava gore, i ja ocekujem L'pool u vrhu do 15 kola!
to ja i govorim..i niko da se udostoji ostale igrace osim Lucasa kritikovat...vazno je da je Rafa kriv sto se Torres samo valja,i sto zajedno s Carrom nije mogo nadskocit Daviesa i sto se Kuytu i Gerrardu nije igralo :roll:
ma on je brate kocio igru, vjeruj mi da je on najveci krivac za izgubljenu partiju, ne zbog autogola vec zbog same igre, stalno ste igrali sa 2 zadnja vezna i tako ste i nastavili i ove godine , mada sad za sad ne moze ovako...... imas pravo za kujta da nije radio ono sto on obicno radi al jbg, imate ekipu to je bitno bola, doci ce rezultati

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 avg 2009, 00:16

fera je napisao/la: svaka cast za post pogodio si srž svega
@ YNWA jarane da se neko ko drzi istu stranu oko rafe kao i ja ovako isprovaljuje ja ako ne bi mu rekao da grijesi i sta grijesi onda sutio. blago tebi s kim se poistovjecujes. sada si sam sebe svrstao u neznalice i ljude koji povrsno prate liverpool.
jarane uporedi rafu sa bilo kojim drugim ozbiljnijim trenerom u engleskoj i vidjeces o cemu se radi, svi imaju neki plan nesto cemu teze, prodaju zvijezdu nađu zamjenu a rafa izgleda tezi tome da unisti LFC
jarane, vec nekoliko godina pratim sve sto se desava oko liverpoola, i dobro znam jacinu ekipe u doba houlliera i jacinu ekipe koju rafa vodi, i nema sumnje da je ova ekipa jaca, samo oni koji rafu ne podnose to ne vide, sada je duplo teze osvojiti ligu nego u doba houlliera

nemam ja toliko veliko misljenje o rafi i mene cesto zna iznervirati svoim potezima i transferima ali uvijek cu biti na njegovoj strani dok su ameri u klubu ili dok ne dadnu pare da se u jednom prelaznom roku dovedu 2-3 kvalitetna igraca, kao sto to radi city, pa ljudi su vise platili stopera nego mi torresa, i kako se boriti sa tim ekipama
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 00:18

JameS je napisao/la:ova sezona je vec izgubljena,slobodno mozete cekati sljedecu(ovo nije provokacija) 8-)
Ona je izgubljena pred početak prvenstva
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 25 avg 2009, 00:22

Raul_64 je napisao/la:
JameS je napisao/la:ova sezona je vec izgubljena,slobodno mozete cekati sljedecu(ovo nije provokacija) 8-)
vi niste svjesni da cete ga i ove godine pus.... , ponovo vam fale u ekipi geremi i makelele a bogami vam fali i glava-trener, a jos ako vam RAUL bude igrao e onda ste ga bas pop........

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 avg 2009, 00:25

fk zeljeznicar je napisao/la:valjda će i ovi redsi osvojit epl, ali ove sezone teško bogami, i ovo je dokaz da je ove sezone ubjedljivo najzanimljivija liga, nema više velike četvoreke, mancho i liverpool ako se plasiraju i lp trebaju biti sretni jer će man.city i tottenham zadavati velike probleme, pa možda i villa i ja mislim da će barem jedan od ova tri kluba biti među prva četiri znači jedan iz velike četvorke ispada po meni 100%
Hajde samo reci po cemu si ovo zakljucio? City i Tottenham? Vjeruj da ce zavrsiti kao i prosle sezone. Pa jbt, svake sezone se desi da neki od timova bljesne i uzdigne se, pa onda tresnu dole i ne mogu da ustanu. Ovo je tvoje misljenje, ali vjeruj mi da ova dva kluba nece biti veliki izazov, bar ove godine.

Sto se tice Liverpoola i ovog veceras, smijesno. Pa ne znam ima li menadzer koji mi moze biti odvrtaniji od ovog Beniteza. Lik se ljuti kad izgubi i svi mu krivi, a kad pobjeđuje pravi se arogantan i nedodirljiv. Slaze one odvratne face... Kad je Torres da gol, on ono arogatno odmahuje rukom, kao "nema frke, ovi su macji kasalj" Kita, sine. Navijaci se s pravom ljute. Ali dok je Benitez tu, ostali fanovi protivnickih klubova ce se smijati i uzivati. Da je Liverpoolu jedan Moyes ili ONeill... Eh da je.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2009, 00:25

Pa kad nisi pogledao ni jednu utakmicu Real što komentarišeš jesil ti čuo za Momu i Lass trebao si večeras pogledati utakmicu pa komentarisat ali nije tema Real pa se drži teme....vala ružan ti je avatar al ozbiljno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 25 avg 2009, 00:27

dzenidm je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
vi niste svjesni da cete ga i ove godine pus.... , ponovo vam fale u ekipi geremi i makelele a bogami vam fali i glava-trener, a jos ako vam RAUL bude igrao e onda ste ga bas pop........
oooo strucnjak nisam te prepoznao :o
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 25 avg 2009, 00:28

Raul_64 je napisao/la:Pa kad nisi pogledao ni jednu utakmicu Real što komentarišeš jesil ti čuo za Momu i Lass trebao si večeras pogledati utakmicu pa komentarisat ali nije tema Real pa se drži teme....vala ružan ti je avatar al ozbiljno
izvinjam se za offtopic, al ko su ti decki, nije jarane samo bitno da su crni, moraju malo i lopte znati igrati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2009, 00:29

Sada će biti teško Liverpoolu da se vrati u formu. Nakon ovoga će imati noćne more. Villa ih prospe na sred Anfielda, a to nije mala stvar. Dok god nekrenete igrati sa dva napadača Torres će se ovako valjati i pokušati da iznudi penal. Ljudi shvatite da vam tu leži cijeli problem. Pa pogledajte jadnog Torresa. Igra do 75. minute protiv četvorice u odbrani i šta može učiniti. Ulaskom Voronina, Torres je trebao dobiti saigrača u napadu, ali se Voronin nije usudio prići Šesnaestercu. Dakle, njega treba otpisati Babela ubaciti od prve minute sa Toressom, Gerard iza njih i onda ćete proraditi. Ovako samo možemo gledati kako se Tores bori sa 4 igrača u šesnaestercu i onog Lucasa kako sebi daje golove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 avg 2009, 00:31

el-fighter je napisao/la:Sada će biti teško Liverpoolu da se vrati u formu. Nakon ovoga će imati noćne more. Villa ih prospe na sred Anfielda, a to nije mala stvar. Dok god nekrenete igrati sa dva napadača Torres će se ovako valjati i pokušati da iznudi penal.
Jos jednom da kazem za formaciju s jednim napadacem..prosle sezone smo bili najefikasnija ekipa lige i samo smo 2 poraza imali s tom formacijom
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 25 avg 2009, 01:10

majestic24 je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Normala da je bolji Stevie od Kake,osim Zidana su to rekli Hiddink,Ronaldinho i sam Kaka,,tekmu necu komentarisat,nema zivaca..samo cu rec da previse serete po Rafi..da covjek nije doso ne bi ni medju top 6 bili..znate i sami kolko je trebalo vremena da se rjesi smeca iz kluba ko sto su traore,biscan,le tallec,nunez,mark gonzalez,diao,diouf,baros,josemi..ima ih jos,da sad ne nabrajam,,samo cu rec pogledajte klubove u kojima igraju pa ce vam sve bit jasno...nek prica ko sta hoce al svako zna sta pare znace..nama do ove sezone skrtel bio najskuplji odbrambeni igrac s 10 miliona funti dok su celski i scum mogli izdvojit 25-30,miliona...al sto je vaznije oni u jednom prelaznom roku mogu dovest 3,4 skupa igraca dok mi samo jednog...treba i igrace krivit za vecerasnji poraz..s istom taktikom smo imali samo 2 poraza prosle sezone

Na osnovu cega je gerrard bolji od kake,massija,ronalda??? Najbolji igraci se isticu u ekipi,al gerrard to nije. On je legenda Liverpoola,svaku mu cast na svemu,al on nije ni u top 5 igraca svijeta. Kaka je bolji,donio je titulu milanu, messi barceloni,ronaldo 2-3 godine manchesteru... Ako je tako dobar sto vam ne donese titulu??? On je u klubu vec 10-ak godina,a osim LP i CUP UEFA,vi nista drugo nemate.

Ti si izgleda zaboravio da je on donio taj Kup Uefa i tu Ligu Prvaka...valjda je zato "slab"...a taj ronaldo je fulio penal u finalu pa ga Terry spasio...logicno je da ne volis Gerrarda nakon sto su on i Torres silovali Vidica prosle sezone!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 25 avg 2009, 01:29

Houllierova je jedina dobra sezona bila ona 2001..da ne kazem da mu je najveci uspjeh u lp bilo cetvrtfinale..i to nismo standardni bili u lp ko s Rafom,,2,3 puta smo u kupu uefa igrali i ispadali od Celtica,Marseilla...pa kad su se sastali medjusobno Houllier i Benitez u lp..Benitez nas je ubio s Valensijom,na Anfieldu dobili 1-0,a na Mestalli 2-0..

A za ove igrace sto sam nabrojo..istina da ih je Rafa doveo al sta ce covjek kad mu je budzet bio mizeran..samo je nekih 20-ak miliona imo...al eto tebi ni osvajanje lp s vjerovatno na papiru najslabijom ekipom osvajacem u historiji lp nije dovoljno,,onda sta rec za jos jedno finale,pa polufinale.....

Glavni problem su vlasnici i to je to...sad hoce prodat,sad nece..onda seru s kesom za pojacanja itd.[/quote]

Samo da mi je sad vidjet Houlliera na klupi dao bi sve !
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2009, 01:56

Torres sam protiv 4 igraca igra, a sa strane u 80% slucajeva igraju Kuyt i Riera/Benayun. Imas uvijek 2 defanzivna vezna i Gerarda. I kako debil misli pobjedjivati sa ovakvom igrom. Protivnik skonta da po krilima nismo sekunde opasni, odsjeci Gerrarda i to je to. Torres sam ne moze nishta.

Jednostavno levat nema vizije i plana kako doci do titule. Mislim da je njemu jedini plan da svaku tekmu sacuvamo gol, a da ce 100% Gerrad ili Tores neshto napraviti i zabiti gol. To je sva filozofija glupana glupog.

Samo primjer. Torres-Keane napadaci, Lijevo Babel-desno moze i Benayun (moze nekad i Kuyt), Sredina Mascherano i Gerrad. Ma nema tog Boga da bi nama ekipe poput aston vile ili west hama uzimale bodove kuci, a preko 50% lige bi komotno mogli pobjedjivati u gostima. Odbrana nam bash i nije spora, jos sad imamo Johnsona desno.

Ili glupan da je pametan da je vratio Owena, pa ja mislim da bi taj decko jeo teren samo da uzme titulu.

Ili onaj Defoe, mjenja klubove kao potkosulje, a nama napamet ne pada da ga uzmemo, al gdje cemo mi igrati sa dva napadaca :twisted: :twisted:

Ovaj Aquilani mi nikako ne ulijava povjerenje neko, ja cisto sumnjam da ce se momak uklopit u igru glupana glupog

Kako samo glupan ne skonta kako konkurenti igraju, pa to mi nikad nece bit jasno. Eno anelka-drogba dar mar prave, fergusonu napamet ne pada da igra bez najmanje dva napadaca, wenger isto tako.

Imal glupan glupi tamo neke savjetnike, sta oni rade samo da mi je znati?

Jedino sto je kod ovog glupana glupog dobro je igra u knock-out fazi. Jos da se tako igra engleska liga gdje bi nam kraj bio
nema potpisa

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 25 avg 2009, 02:02

Admir_Sa je napisao/la:Torres sam protiv 4 igraca igra, a sa strane u 80% slucajeva igraju Kuyt i Riera/Benayun. Imas uvijek 2 defanzivna vezna i Gerarda. I kako debil misli pobjedjivati sa ovakvom igrom. Protivnik skonta da po krilima nismo sekunde opasni, odsjeci Gerrarda i to je to. Torres sam ne moze nishta.

Jednostavno levat nema vizije i plana kako doci do titule. Mislim da je njemu jedini plan da svaku tekmu sacuvamo gol, a da ce 100% Gerrad ili Tores neshto napraviti i zabiti gol. To je sva filozofija glupana glupog.

Samo primjer. Torres-Keane napadaci, Lijevo Babel-desno moze i Benayun (moze nekad i Kuyt), Sredina Mascherano i Gerrad. Ma nema tog Boga da bi nama ekipe poput aston vile ili west hama uzimale bodove kuci, a preko 50% lige bi komotno mogli pobjedjivati u gostima. Odbrana nam bash i nije spora, jos sad imamo Johnsona desno.

Ili glupan da je pametan da je vratio Owena, pa ja mislim da bi taj decko jeo teren samo da uzme titulu.

Ili onaj Defoe, mjenja klubove kao potkosulje, a nama napamet ne pada da ga uzmemo, al gdje cemo mi igrati sa dva napadaca :twisted: :twisted:

Ovaj Aquilani mi nikako ne ulijava povjerenje neko, ja cisto sumnjam da ce se momak uklopit u igru glupana glupog

Kako samo glupan ne skonta kako konkurenti igraju, pa to mi nikad nece bit jasno. Eno anelka-drogba dar mar prave, fergusonu napamet ne pada da igra bez najmanje dva napadaca, wenger isto tako.

Imal glupan glupi tamo neke savjetnike, sta oni rade samo da mi je znati?

Jedino sto je kod ovog glupana glupog dobro je igra u knock-out fazi. Jos da se tako igra engleska liga gdje bi nam kraj bio
al ja sam nesto razmisljao vi govorite igra sa dva napadaca pa to je mnogo riskantnje za odbranu rafa je vise defanzivno orijentisan trener nije da ga branim nije ni on "zlatan" ali sa njim smo se popravili mnogo
ako sad primamo 3 od ville na Anfieldu zamislite sa 2 napadaca koliko bi smo onda primili znam da dva napdaca mogu zabti vise nego 1 ali opet mi ne odlucujemo nego rafa i stipu ga dok moze
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2009, 02:08

Fino bi mi Vili do 25min zabili gol/dva, a onda nek se oni otvore i lagano iz kontrica. Vidis kako pobjedjuju konkurenti?

Rafa je defanzivno orjentisan trener i zato engleske lige nikad osvojit nece. Nek ide u Italiju ili Francusku
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.