HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

maksi
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la maksi » 11 jan 2012, 00:15

bekicamir je napisao/la:The president! 8-)

slika
Prava stvar za trening, da vam pošaljemo nazad Jovića ako ga primate pobjego je od nas

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 11 jan 2012, 00:20

bekicamir je napisao/la:The president! 8-)
Hasta siempre, comandANTE :D :D :D Ma bjeri neću ga osuđivat još, ali blizu je toga :D Mislim da možemo imat puno boljeg predsjednika 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2012, 01:47

Koje su dimenzije terena,da li bi se na njemu mogle igrati prijateljske utakmice ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 jan 2012, 09:51

Devil je napisao/la:Koje su dimenzije terena,da li bi se na njemu mogle igrati prijateljske utakmice ? :?
Nisam siguran je li mogao stati onaj tipski 105x68m ali je sigurno tu negdje i dovoljan je za prijateljske utakmice definitivno.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 11 jan 2012, 11:05

Marin je napisao/la:
Devil je napisao/la:Koje su dimenzije terena,da li bi se na njemu mogle igrati prijateljske utakmice ? :?
Nisam siguran je li mogao stati onaj tipski 105x68m ali je sigurno tu negdje i dovoljan je za prijateljske utakmice definitivno.
manje su dimenzije terena nije dug preko 90 metara sigurno...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 jan 2012, 12:57

starmo94 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:slika

Odlicna stvar za omladinski pogon i prvi tim...
Upravi svaka cast na obecanom i odradjenom,a sada par pojacanja iz HNL-a i pokusati izboriti europu.
Otisli su Zadro,Zizovic i Duro.
Milicevic mali nije na prozivci jer je pozvan za Hrvatsku U19
Zizovicu hvala za sve sto je ucinio za klub ali on je "realno"potrosena roba i novci sto su se mislili ponuditi njemu ce otici na mladje igrace!
teren izgleda premocno....
samo da pezo dodje i dobro je
Po meni bi Pezo i Trebotic bili dobra pojacanja, a ovaj Ticinovic mi ne bi igro ni za rezervni tim " NK Dilj Levanjska Varos"
ticinovic nije neki igrac,ali ako ode zurzinov dobro bi ga bilo imat na klupi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 11 jan 2012, 13:01

od Brazilca Alonsa nema nista,kako govore izvori previse je trazio za nase uslove....
dogovor sa pezom moguc,a uprava se prema zadnjim informacijama dogovrila sa zurzinovom oko ostanka

SAMO JAKO,SAMO DESNO
PRVI MOSTARSKI SAMPION
HŠKZ 1905
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 jan 2012, 15:45

Hajduk nudi Zrinjskom Trebotića i Tičinovića?

Krasimir Balakov trener Hajduka još je koncem prošle godine otpisao nekoliko nogometaša, a među njima su Trebotić i Tičinović.
Neslužbeno doznajemo da su iz Hajduka ovu dvojicu nogometaša odlučili ponuditi Zrinjskom na posudbu.
Mario Tičinović je vezni nogometaš ponikao u Alkaru iz Sinja. Za prvi tim Hajduka debitirao je sa nepunih 17. godina, i nosio je dres bilih u 35 službenih nastupa. 2010 poslan je na posudbu u NK Karlovac, a ugovor sa Hajdukom ga veže još pola godine.

Dinko Trebotić je također veznjak ponikao u omladinskoj školi Hajduka. Kalio se u Junaku i Rudešu, da bi zadnju godinu nastupao za Hajduk.

Sa obzirom da je Zrinjski ostao bez nekoliko veznih nogometaša sasvim sigurno je da bi mu ova dvojica igrača dobro došla. Hajduk je Zrinjskom već slao nogometaše na posudbu, a dolazak Ivana Lendrića prošle sezone dobro je došao obijema stranama.

Vijest o dolasku ove dvojice nogometaša u Zrinjski još nitko iz kluba nije potvrdio, ali je nije ni demantirao.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 11 jan 2012, 18:48

valjala bi ova dva "bila tića" :D ...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 jan 2012, 18:50

Dobar vam ovaj pomocni. Ima li kakvih planova da se ono vase "stajanje" napravi kao neka veca tribina ili nesto tako??? Koliko je realno to ocekivati?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jan 2012, 19:06

Teren fino izgleda,al koliko ja od fakulteta vidim,mislim da dimenzije nisu za igranje prijateljskih utakmica.Ito se sad poostrava,ta igranja prijateljskih,morat ce ih suditi savezni suci,i svaka se mora u savez prijaviti!!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 11 jan 2012, 19:14

-A- je napisao/la:Dobar vam ovaj pomocni. Ima li kakvih planova da se ono vase "stajanje" napravi kao neka veca tribina ili nesto tako??? Koliko je realno to ocekivati?
Postoje neki planovi kako bi se "stajanje" moglo napraviti,ali mislim da nije realno ocekivati da se ti planovi ostvare pa mislim da od toga nece biti nista..

http://imageshack.us/photo/my-images/854/74776987.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/810/gggpf.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 jan 2012, 20:50

Ma zanemarite prijateljske utakmice,neka djeca mostara grada imaju napokon gdje normalno i uslovno trenirati,znam gdje ce moje dijete i u koji klub...

OD OVOGA se prije samo mogla noga slomiti jer je teren bio za tunguziju a ne BiH!

slika
slika
slika

DO OVOGA...cestitke svima koji imaju veze sa ovim novim igralistem za nasu mladez koja zeli trenirati u Zrinjskom!
Mozda kojeg i "velezovog" malog talenta pokupimo sa ovakvim uslovima! :lol:

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jan 2012, 21:25

bekicamir je napisao/la:slika

Odlicna stvar za omladinski pogon i prvi tim...
Upravi svaka cast na obecanom i odradjenom,a sada par pojacanja iz HNL-a i pokusati izboriti europu.
Otisli su Zadro,Zizovic i Duro.
Milicevic mali nije na prozivci jer je pozvan za Hrvatsku U19
Zizovicu hvala za sve sto je ucinio za klub ali on je "realno"potrosena roba i novci sto su se mislili ponuditi njemu ce otici na mladje igrace!
super vam ovaj teren pametno ulazete pare sto jest jest,i zvijezda je dobila plasticnu podlogu staji u krugu stadiona vec pola godine nemogu teren pripremit za postavljanje al valjda postave do sledece zime,kod nas bi bio jos korisniji jer vamo pada vise snijega
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 12 jan 2012, 11:13

HŠK Zrinjski: Hrvoje Miličević u kampu HNS-a u Umagu

Mladi nogometaš Zrinjskog Hrvoje Miličević propustio je prvo okupljanje svog kluba jer se odazvao pozivu u Zimski kamp HNS-a u Umagu.
Ovaj izuzetno daroviti nogometaš skrenuo je pozornost na sebe dobrim igrama za juniore svog kluba, a onda je sa nepunih 18 godina prebačen u prvi sastav Plemića.

U protekloj sezoni nastupio je u 9 utakmica, a postigao je i jedan pogodak za Zrinjski. Hrvoje je dobio poziv i za mladu reprezentaciju BiH, ali se ipak odlučio za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju . Miličević bi se danas trebao priključiti svojim suigračima koji se pripremaju za nastavak sezone.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 jan 2012, 11:28

starmo94 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Hrvoje Miličević u kampu HNS-a u Umagu

Mladi nogometaš Zrinjskog Hrvoje Miličević propustio je prvo okupljanje svog kluba jer se odazvao pozivu u Zimski kamp HNS-a u Umagu.
Ovaj izuzetno daroviti nogometaš skrenuo je pozornost na sebe dobrim igrama za juniore svog kluba, a onda je sa nepunih 18 godina prebačen u prvi sastav Plemića.

U protekloj sezoni nastupio je u 9 utakmica, a postigao je i jedan pogodak za Zrinjski. Hrvoje je dobio poziv i za mladu reprezentaciju BiH, ali se ipak odlučio za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju . Miličević bi se danas trebao priključiti svojim suigračima koji se pripremaju za nastavak sezone.
zasluzio je,svaka cast,samo naprijed

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 12 jan 2012, 18:57

Što reći ?

HŠK Zrinjski: Ništa od povratka Tonija Peze

Kako nas je izvjestio sam Pezo, on će karijeruju nastaviti u Albaniji gdje je potpisao za Flamurtari.
Ugovor je potpisan na pola godine sa mogućnosti produženja na još jednu godinu, te će na njegov povratak u Zrinjski ipak morati pričekati neko vrijeme

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 12 jan 2012, 20:19

PAVLE SUŠIĆ: Zbog ozljeda nisam pružio više

Četvrti igrač koji je Zrinjski napustio ove zime je Pavle Sušić, 23-godišnji veznjak s kojim je mostarski klub dogovorio sporazumni raskid ugovora.
U prvom dijelu sezone je bio standardniji nego u prve dvije sezone Pod Bijelim brijegom, ali ni jesenas se nije izborio za status standardnog igrača, jer je od četrnaest prvenstvenih utakmica u kojima je skupljao minutažu, samo u njih pet bio starter.
- Bez obzira što u Zrinjskom nisam pružio onoliko koliko sam očekivao, u Mostaru sam svejedno proveo dvije i pol lijepe godine. Karijeru ću vjerojatno nastaviti u inozemstvu, što je i glavni razlog zbog kojeg sam zatražio sporazumni raskid ugovora, ali nekako vjerujem da ću jednog dana opet zaigrati u dresu Zrinjskog, izjavio je Sušić.
U Zrinjski je došao iz niželigaša Radnika, a zanimljivo da je službeni debi upisao u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
- Ozljede su definitivno razlog zbog kojeg u Zrinjskom nisam pružio puno više. Na startu sam bio starter, ali me vrlo brzo počeo mučiti trbušni zid zbog kojeg sam podvrgnut operativnom zahvatu, a koji me kasnije usporio. U prošlu sezonu također sam krenuo dobro, protiv Tobola i Tre Pennea sam postigao dva pogotka, izborio dva kaznena udarca i dodao još četiri asistencije, ali onda me opet usporila ozljeda, jer sam morao na novu operaciju, govori Sušić, koji nije otkrio gdje bi trebao nastaviti karijeru.
- Nema smisla da govorim ime kluba dok ne potpišem, ali radi se o inozemnom klubu. Mogu tek reći da je u pitanju Njemačka, zaključio je Sušić.

Pavle hvala na svemu, znaš igrat nogomet, al su te stvarno te ozljede uništile, sretno u nastavku karijere, puno zdravlja i vrati se majstore opet ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 jan 2012, 21:00

pavle (grobar) susic---idi i ne okrci se sine! :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jan 2012, 12:18

bekicamir je napisao/la:pavle (grobar) susic---idi i ne okrci se sine! :lol: :lol: :lol:
uvijek ozlijedjen nek je otiso...bolje gurati dreznjaka nesto ce mozda biti osd covjeka,nego dovoditi ove poluigrace

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.