Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 avg 2009, 23:23

fera je napisao/la:bravo rafa, iskreno nije mi zao jer porazi su jedini nacin da liverpool bar nekad krene na bolje. gerrard nikad gori do kraja utakmice je sustigao i lucasa obojici po jedinica a zajedno sa njima i kuytu po meni apsolutno najgori veceras. e sad zasto je ovako gerrard jednostavno mora raditi posao za dvojicu ili trojicu igraca jer mora se vracati nazad igrati na sredini i ici naprijed dok lucas stoji,gubi lopte, odbija se u duelima od igrace.... hoce li biti bolje kad se vrati aquilani?NE jer on nece smjeti uci u duel jos jedno 3 mjeseca... Voronin nije igrac za englesku ligu. babel pokazao da zasluzuje da igra, johnson uz skrtela najbolji. carra jako los. masch je bio odlican njega sam malo zaboravio. torres je svoje odradio. insua solidan itd.
mislim da nema smisla pratiti ovaj klub i pisati na forumima i glupirati se u pravu su svi sto nam se smiju. pozdravljam vas sve, cujemo se kad rafa ode ili kad se bar nesto promijeni i krene na bolje.
Just have a little faith bro :(
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 24 avg 2009, 23:28

valjda će i ovi redsi osvojit epl, ali ove sezone teško bogami, i ovo je dokaz da je ove sezone ubjedljivo najzanimljivija liga, nema više velike četvoreke, mancho i liverpool ako se plasiraju i lp trebaju biti sretni jer će man.city i tottenham zadavati velike probleme, pa možda i villa i ja mislim da će barem jedan od ova tri kluba biti među prva četiri znači jedan iz velike četvorke ispada po meni 100%

Sanin8
Kontakt:

Post Postao/la Sanin8 » 24 avg 2009, 23:30

Mislim da je Zinedin Zidan izjavio da je po njemu Gerrard najbolji igrac na svijetu ...Po meni je bolji od Kake ali to je moje misljenje , mozda je Kaka stvarno bolji ali ja tako ne mislim ... A komentar za tekmu je TUGA I ZALOST Leivu ne bih volio vidjeti ni u Sarajevu ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2009, 23:39

Normala da je bolji Stevie od Kake,osim Zidana su to rekli Hiddink,Ronaldinho i sam Kaka,,tekmu necu komentarisat,nema zivaca..samo cu rec da previse serete po Rafi..da covjek nije doso ne bi ni medju top 6 bili..znate i sami kolko je trebalo vremena da se rjesi smeca iz kluba ko sto su traore,biscan,le tallec,nunez,mark gonzalez,diao,diouf,baros,josemi..ima ih jos,da sad ne nabrajam,,samo cu rec pogledajte klubove u kojima igraju pa ce vam sve bit jasno...nek prica ko sta hoce al svako zna sta pare znace..nama do ove sezone skrtel bio najskuplji odbrambeni igrac s 10 miliona funti dok su celski i scum mogli izdvojit 25-30,miliona...al sto je vaznije oni u jednom prelaznom roku mogu dovest 3,4 skupa igraca dok mi samo jednog...treba i igrace krivit za vecerasnji poraz..s istom taktikom smo imali samo 2 poraza prosle sezone
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2009, 23:41

Iskreno, jadniji Liverpool nisam gledao. Sve nešto su htjeli na silu da urade. Vidi se da ste davno trebali početi igrati sa dva špica. Sa ovakvom igrom nemožete ni blizu titule. Ovdje se podhitno mora nešto promijeniti.

Kao što reče jedan dobar poznavalac Engleske lige: " U prvih nekoliko kola se nemože osvojiti titula, ali se može izgubiti "
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 23:42

rafa ce otici kad tad ako nista umrijet ce prije mene a taj cu ja dan slaviti kao da smo osvojili titulu a sigurni je necemo osvojiti dok je onaj rumenko sa onim nekim malim rucicama koje vise na ogromnom trbuhu trener institucije kao sto je liverpool. ja mislim da ovakva gerrardova igra ima neko znacenje vidjecemo jesam li u pravu. nadam se da cemo i u narednih nekoliko kola ovako odigrati i da ce španac dobiti otkaz. pa onda mozda izborimo ligu prvaka bar.
vec vidim izjavu nakon tekme: sudija nas je ostetio igrali smo dobro nismo imali srece jos nista nije izgubljeno, trebaju nam pojacanja.
ma kakve pare za pojacanja ja bi njemu samo dao nogu u guzicu i kartu u jednom smijeru do španije.
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 23:48

Phill Jackson je napisao/la:Normala da je bolji Stevie od Kake,osim Zidana su to rekli Hiddink,Ronaldinho i sam Kaka,,tekmu necu komentarisat,nema zivaca..samo cu rec da previse serete po Rafi..da covjek nije doso ne bi ni medju top 6 bili..znate i sami kolko je trebalo vremena da se rjesi smeca iz kluba ko sto su traore,biscan,le tallec,nunez,mark gonzalez,diao,diouf,baros,josemi..ima ih jos,da sad ne nabrajam,,samo cu rec pogledajte klubove u kojima igraju pa ce vam sve bit jasno...nek prica ko sta hoce al svako zna sta pare znace..nama do ove sezone skrtel bio najskuplji odbrambeni igrac s 10 miliona funti dok su celski i scum mogli izdvojit 25-30,miliona...al sto je vaznije oni u jednom prelaznom roku mogu dovest 3,4 skupa igraca dok mi samo jednog...treba i igrace krivit za vecerasnji poraz..s istom taktikom smo imali samo 2 poraza prosle sezone
vidim ti bas znas sta pricas pola tih igraca sto si nabrojao je rafa doveo. diuf i baros su za voronina i el zhara izmislili fudbal. bar kad nesto pricas prvo razmisli o tome nađi prave argumente a ne te suplje da prosipas. hoces da ti nabrojim koliko je extra igraca rafa otjeroa a koliko polovnjaka doveo? ili ces me postediti pisanja pa se vratiti 10-tak stranica unazad i procitati par mojih i gerrardovih postova.
i sta sada rafa jadan ne moze postaviti formaciju i ne zna ni gdje se vise nalazi samo pjeni bezze i izgleda glupo jer je pretrpio šok time sto je zatekao biscana i traorea u klubu? sta je sve zatekao murinho pa sta je napravio od chelsea. a liverpool je uvijek u vrhu lige po potrosnji ne treba se lagati. pradaju i drugi veliki klubovi i kupuju samo sto to rade sa nekim planom a ne besciljno kao curica od 5 godina u shoping centru a meni jedino na to lici rafa

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 24 avg 2009, 23:49

Phill Jackson je napisao/la:Normala da je bolji Stevie od Kake,osim Zidana su to rekli Hiddink,Ronaldinho i sam Kaka,,tekmu necu komentarisat,nema zivaca..samo cu rec da previse serete po Rafi..da covjek nije doso ne bi ni medju top 6 bili..znate i sami kolko je trebalo vremena da se rjesi smeca iz kluba ko sto su traore,biscan,le tallec,nunez,mark gonzalez,diao,diouf,baros,josemi..ima ih jos,da sad ne nabrajam,,samo cu rec pogledajte klubove u kojima igraju pa ce vam sve bit jasno...nek prica ko sta hoce al svako zna sta pare znace..nama do ove sezone skrtel bio najskuplji odbrambeni igrac s 10 miliona funti dok su celski i scum mogli izdvojit 25-30,miliona...al sto je vaznije oni u jednom prelaznom roku mogu dovest 3,4 skupa igraca dok mi samo jednog...treba i igrace krivit za vecerasnji poraz..s istom taktikom smo imali samo 2 poraza prosle sezone
Lutko moja pola tih sto si nabrojao je on doveo neka si ti meni ziv i zdrav ;) Ljudi koji su strucni su predvidjeli da je on (Rafa) najvise para potrosio u zadnjih 5 god....pogledaj malo temu nekih analiticara koje ljudi cijene u svijetu i sve ce ti biti jasno! Rafa je imao 3 pogotka od 30 igraca koje je doveo...Mascherana,Torresa(to bi i ja pogodio) i Alonsa! Hoces fule da ti nabrajam??!
Ja sam bolestan za Liverpoolom i mogu jedn stvar sa sigurnoscu reci...Rafa je trenirao "malu" Valenciu sa kojom je naviknut bio da se brani...dosao u Liverpool i na tu foru uzeo Ligu Prvaka...sada kada je Liverpool favorit on se ne zna prilagoditi i napasti levate da im se guzovi tresu!
Pogledajte trenera Lyona...i on je dosao iz Lilla i prosle sezone Lyon ocajno igrao...i kad pobjedi dobije 1:0...ove sezone skonto covijek da sa Lyonom nema igre kao sto je igrao sa Lillom i presao covijek u 4-3-3...utrpo Anderlechtu 5 komada i Auxerru 3....dovidjenja prijatno! A rafa je tvrdoglava mazga koji nece da prizna da grijesi!!!POGOTOVO SA BABELOM NA KRILU!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 23:50

Na osnovu cega je gerrard bolji od kake,massija,ronalda??? Najbolji igraci se isticu u ekipi,al gerrard to nije. On je legenda Liverpoola,svaku mu cast na svemu,al on nije ni u top 5 igraca svijeta. Kaka je bolji,donio je titulu milanu, messi barceloni,ronaldo 2-3 godine manchesteru... Ako je tako dobar sto vam ne donese titulu??? On je u klubu vec 10-ak godina,a osim LP i CUP UEFA,vi nista drugo nemate.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 avg 2009, 23:51

Ne znam zasto ga toliko branis, i po meni je bio dobar nekad prije 2-3 godine ... ali moras jedno priznati iz sezone u sezonu ima sve vise pogresaka, pogresnih/katastrofalnih transfera ... eto Man Utd ove sezone ostao bez Ronalda, doveo Valenciu umjesto njega ... znaci najgore prosao po pitanju transfera ovo ljeto, a ja opet smijem se opkladiti da ce Man Utd zavrsiti na mjestu visem od Liverpoola ... i pare pare spominjes, ispade da su Tot'ham i Aston Villa velikani za Liverpool kao da Rafa dobiva neku crkavicu za transfere ...

@majestic - Nemoj da grijesim za ramazan pa da spominjem poslanike koji ne mogu donijeti Liverpoolu titulu pored ovih polovnjaka ... :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2009, 23:52

Vjerujte,nakon ove utakmice benitez ce imati još vecu podrsku,jer ce njegove pristalíce sve svalit na amerikance.Jesu oni krivi sto ne daju pare i sto im je LFC bitan koliko i zrno kafe,al nisu oni tjerali beniteza da proda jednog riisea,croucha,da prodaje igraca cija ce zamjena biti spremna za 2 mjeseca,da beskrajno vjeruje brazilskom retardu ciji propalitet mi gledamo vec 2 godine...al ja cu uz ovaj klub uvijek biti,,i u dobru i u zlu,suze ce proc,sreca ce doc,a benitez i ostali ce jednom otici !
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 23:53

Phill Jackson je napisao/la:tekmu necu komentarisat,nema zivaca..samo cu rec da previse serete po Rafi..da covjek nije doso ne bi ni medju top 6 bili..znate i sami kolko je trebalo vremena da se rjesi smeca iz kluba ko sto su traore,biscan,le tallec,nunez,mark gonzalez,diao,diouf,baros,josemi..ima ih jos,da sad ne nabrajam,,samo cu rec pogledajte klubove u kojima igraju pa ce vam sve bit jasno...nek prica ko sta hoce al svako zna sta pare znace..nama do ove sezone skrtel bio najskuplji odbrambeni igrac s 10 miliona funti dok su celski i scum mogli izdvojit 25-30,miliona...al sto je vaznije oni u jednom prelaznom roku mogu dovest 3,4 skupa igraca dok mi samo jednog...treba i igrace krivit za vecerasnji poraz..s istom taktikom smo imali samo 2 poraza prosle sezone
napokon neko ko ima slicno misljenje ko i ja, dobro malo te prebacilo kod igraca al nema veze
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 24 avg 2009, 23:54

Onog Leivu otjerati pod hitno, koliko je samo lopti izgubio ja bih mu se zahvalio jer mi takve ne trebamo on iz utakmice u utakmicu grijesi stalno!!!
Someone's mouth said paint them all red.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2009, 23:56

Gerrard je napisao/la:
Ovako ti se posveti necemu drugom jer o ovom klubu ne znas mnogo ... vec sam napisao da je za vrijeme svoje ere Gerrard Houliere imao iste rezultate kao Rafa jednom bio drugi i to je to tako da ne pricas u prazno LFC je i prije Rafe bio medju 4 ... !

I ovdje vidim koliko pratis Liverpool , jer Rafa se nije trebao rijesiti smeca tj , Gonzaleza , Nuneza , Josemija jer i je on i doveo u ovaj klub ... malo to bolje proprati pa napisi ... !
Houllierova je jedina dobra sezona bila ona 2001..da ne kazem da mu je najveci uspjeh u lp bilo cetvrtfinale..i to nismo standardni bili u lp ko s Rafom,,2,3 puta smo u kupu uefa igrali i ispadali od Celtica,Marseilla...pa kad su se sastali medjusobno Houllier i Benitez u lp..Benitez nas je ubio s Valensijom,na Anfieldu dobili 1-0,a na Mestalli 2-0..

A za ove igrace sto sam nabrojo..istina da ih je Rafa doveo al sta ce covjek kad mu je budzet bio mizeran..samo je nekih 20-ak miliona imo...al eto tebi ni osvajanje lp s vjerovatno na papiru najslabijom ekipom osvajacem u historiji lp nije dovoljno,,onda sta rec za jos jedno finale,pa polufinale.....

Glavni problem su vlasnici i to je to...sad hoce prodat,sad nece..onda seru s kesom za pojacanja itd.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 24 avg 2009, 23:56

majestic24 je napisao/la:

Na osnovu cega je gerrard bolji od kake,massija,ronalda??? Najbolji igraci se isticu u ekipi,al gerrard to nije. On je legenda Liverpoola,svaku mu cast na svemu,al on nije ni u top 5 igraca svijeta. Kaka je bolji,donio je titulu milanu, messi barceloni,ronaldo 2-3 godine manchesteru... Ako je tako dobar sto vam ne donese titulu??? On je u klubu vec 10-ak godina,a osim LP i CUP UEFA,vi nista drugo nemate.
nemoj majketi svasta pricati, gerrard je kompletniji od svakog sto si ti nabrojao, joooj jednu gresku napravis i o dmah ti za vrat pusu, ne navijam za liverpool niti su mi nest dragi ali je steven najbolji kapiten i igrac na svijetu, malo se osvrni na to s kim igra i i na to da igra na najtezoj poziciji

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 23:57

sencho je napisao/la:
Lutko moja pola tih sto si nabrojao je on doveo neka si ti meni ziv i zdrav ;) Ljudi koji su strucni su predvidjeli da je on (Rafa) najvise para potrosio u zadnjih 5 god....pogledaj malo temu nekih analiticara koje ljudi cijene u svijetu i sve ce ti biti jasno! Rafa je imao 3 pogotka od 30 igraca koje je doveo...Mascherana,Torresa(to bi i ja pogodio) i Alonsa! Hoces fule da ti nabrajam??!
Ja sam bolestan za Liverpoolom i mogu jedn stvar sa sigurnoscu reci...Rafa je trenirao "malu" Valenciu sa kojom je naviknut bio da se brani...dosao u Liverpool i na tu foru uzeo Ligu Prvaka...sada kada je Liverpool favorit on se ne zna prilagoditi i napasti levate da im se guzovi tresu!
Pogledajte trenera Lyona...i on je dosao iz Lilla i prosle sezone Lyon ocajno igrao...i kad pobjedi dobije 1:0...ove sezone skonto covijek da sa Lyonom nema igre kao sto je igrao sa Lillom i presao covijek u 4-3-3...utrpo Anderlechtu 5 komada i Auxerru 3....dovidjenja prijatno! A rafa je tvrdoglava mazga koji nece da prizna da grijesi!!!POGOTOVO SA BABELOM NA KRILU!!!
svaka cast za post pogodio si srž svega
@ YNWA jarane da se neko ko drzi istu stranu oko rafe kao i ja ovako isprovaljuje ja ako ne bi mu rekao da grijesi i sta grijesi onda sutio. blago tebi s kim se poistovjecujes. sada si sam sebe svrstao u neznalice i ljude koji povrsno prate liverpool.
jarane uporedi rafu sa bilo kojim drugim ozbiljnijim trenerom u engleskoj i vidjeces o cemu se radi, svi imaju neki plan nesto cemu teze, prodaju zvijezdu nađu zamjenu a rafa izgleda tezi tome da unisti LFC

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2009, 23:59

@YNWA : ne kontam,kazes da je titula izgubljena a stojis uz beniteza,on nama kao i citava ekipa prosipa visoke ambicije i borbu za titulu,ako vjerujes da je izgubljena znaci da benitez jos jednom nije ispunio svoj cilj !
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 25 avg 2009, 00:03

reds_forever je napisao/la:@YNWA : ne kontam,kazes da je titula izgubljena a stojis uz beniteza,on nama kao i citava ekipa prosipa visoke ambicije i borbu za titulu,ako vjerujes da je izgubljena znaci da benitez jos jednom nije ispunio svoj cilj !
joj ljudi tek je trece kolo sta vam je , izbacite onoga lucasa i to je to, frajer vas je svojim zadrzavanjem lopte kod sebe min 3 sec ukopao veceras, igrac bez ikakve ideje, kad se u drugom steven vratio na nnjegovu poz igra se ubrzala, eto nemojte se ljutiti al moram vam reci da chelsea osvaja , kolko god vi dobri bili

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2009, 00:05

majestic24 je napisao/la:

jarane ti imas pogresno shatanje o fudbalu nije jarane fudbal atletika pa da ronaldo kao bolt sam osvaja titule fudbal je timski sport taktika i kolektiv su uvijek ispred pojedinca i u manchesteru cim su vidjeli da nije tako prodali su ronalda. za razliku od timova i igraca koje si nabrajao gerrard nema s kim da igra a posebno ne ove sezone. pogledaj samo kakva su imena ostali klubovi imali. i ne znam sta ti tu nije jasno sto ljudi na temi liverpoola govore da je gerrard najbolji igrac na svijetu, meni je drag jer je upravo onaj tip igraca kakve ja volim ja ne volim cirkusante i driblere jer sam odrastao na engleskom fudbalu a ne kao vecina ovdje na forumu gledajuci ronalda ili nesto stariji ronaldinha. sto se kake tice tu su rijeci suvisna sjajan igrac i osoba meni jako drag igrac i uz iniesu i gerrada top 3 igraca svijeta, istina gerrard se ne istice nekom formom u zadnje vrijeme ali ni ostali oko kojih se vodi polemika.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.