Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Stvarno ko vodi ovu reprezentaciju da nemoze ni tv prenos osigurarat zalosno,i zovete sarica a tv prenosa nemate pa kome ce igrat ovi momci nece zidovima.
Eto ti bi je trebao voditi.A ovi koji je vode su inace i u jedno i direktori televizija BHT i FTV o ostalih .Posto vec pratis nisam te upratio da si ovako reagovao kad godinama ni jedna tv kuca iz BiH ne prenosi Bosnu u ligi sampiona.Ili si balavac pa ne znas sta pricas ili si ne dobronamjeran i zlocast.rkbosna je napisao/la:Stvarno ko vodi ovu reprezentaciju da nemoze ni tv prenos osigurarat zalosno,i zovete sarica a tv prenosa nemate pa kome ce igrat ovi momci nece zidovima.
-
- Kontakt:
imali makar neki grcki sportski kanal da prenosi ove dvije utakmice?
- legenda reala
- Kontakt:
Nije prenos ja mislim do saveza ,prava ima TV1 i trebaju da prenose ,ali oni to ne rade ,protiv Kipra je bilo sve dogovoreno ,najavljeno i u zadnji tren su odustali jer kao nije bila zanimljiva utakmica i nemaju interesa da je prenose zbog slabe gledanosti
Tako da ni jedna televizija neće da prenosi ,evo ovu sad kažu da će BHT prenositi iako nema nigdje u najavi

Tako da ni jedna televizija neće da prenosi ,evo ovu sad kažu da će BHT prenositi iako nema nigdje u najavi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prenosit će TV Goražde ali za zakašnjenjem od 45 minuta,to će ustvari biti snimka.Jer nemaju ljudi tehnike za direktan prenos.I to ko ima moju tv,ne znam da li će biti live stream,mislim da ne.
- legenda reala
- Kontakt:
Biće u direktnom prenosu na TV Goražde od 18:00,eno maloprije javišemxx1000 je napisao/la:Prenosit će TV Goražde ali za zakašnjenjem od 45 minuta,to će ustvari biti snimka.Jer nemaju ljudi tehnike za direktan prenos.I to ko ima moju tv,ne znam da li će biti live stream,mislim da ne.

Ko ima Moju tv može pratiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
**** ga. Još je vezano za reprezentaciju Srbije izjavio: "Nadam se da ćemo doći barem do 1/2 finala na EP."san je napisao/la:Danijel Saric dobio za promociju rep.srp. orden od dodika.danijl saric uz prijem ordena izjavio da svakodnevno radi na promociji rep.srp.Pa vi ga dizite i zalite za njim.**** nacionalisticko.
Jeste,upravo su javili i ja sam čuo ,bit će direktan prenos na TV Goražde.Kakve mi imamo nacionalne televizije,da nam lokalne moraju prenositi...legenda reala je napisao/la:Biće u direktnom prenosu na TV Goražde od 18:00,eno maloprije javišemxx1000 je napisao/la:Prenosit će TV Goražde ali za zakašnjenjem od 45 minuta,to će ustvari biti snimka.Jer nemaju ljudi tehnike za direktan prenos.I to ko ima moju tv,ne znam da li će biti live stream,mislim da ne.![]()
Ko ima Moju tv može pratiti
- legenda reala
- Kontakt:
Reprezentacija BiH u rukometu doputovala u Goražde: Selektor Marković vjeruje u pobjedu!
Selekcija rukometne reprezentacije naše zemlje stigla je danas u Goražde, a kao i selekcija Grčke biće smješteni u hotelu „Behar“. Selektor Dragan Marković odabrao je 16 igrača koji će konkurisati za dugo iščekivani sutrašnji duel u Gradskoj dvorani Mirsad Hurić.
Silina treninga i rezultati iz prve dvije utakmice u kojima smo savladali Kipar ( 38:20 i 32:26 ) ulijevaju nadu da rukometna selekcija konačno može napraviti pozitivan rezultat i izaći iz krize u koju je zapala tokom 2011. godine zauzevši posljednje mjesto u kvalifikacijama za Evrosko prvenstvo koje će biti odigrano u januaru.
Marković možda ne može računati na sve najbolje igrače, kapiten Mirsad Terzić operisao je desnu ruku i izvan je stroja, fenomenalni Danijel Šarić ima problema sa leđima, Amir Čakić je pred operacijom, no o svima koji su tu Marković ima visoko mišljenje.
S prvobitnog spiska otpali su braća Benjamin i Senjamin Burić, lijevi bek Faruk Halilbegović, a najveće iznenađenje predstavlja izpostanak Tarika Međića koji može igrati na više pozicija. Umjesto njega tu je Ivan Karačić koji je u pripremnom periodu pokazao dobru formu pa će uz Adnana Haramandića i Damira Doborca činiti trojac rednjih bekova.
ODABRANI IGRAČI:
Golmani: Enid Tahirović, Nebojša Grahovac
Pivoti: Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ
Desna krila: Deni Velić, Faruk Vražalica
Lijeva krila: Vukašin Stojanović, Mirko Mikić
Desni bekovi: Dejan Malinović, Marko Panić
Lijevi bekovi: Nikola Prce, Ante Kukrika
Srednji bekovi: Damir Doborac, Adnan Haramandić, Ivan Karačić

Selekcija rukometne reprezentacije naše zemlje stigla je danas u Goražde, a kao i selekcija Grčke biće smješteni u hotelu „Behar“. Selektor Dragan Marković odabrao je 16 igrača koji će konkurisati za dugo iščekivani sutrašnji duel u Gradskoj dvorani Mirsad Hurić.
Silina treninga i rezultati iz prve dvije utakmice u kojima smo savladali Kipar ( 38:20 i 32:26 ) ulijevaju nadu da rukometna selekcija konačno može napraviti pozitivan rezultat i izaći iz krize u koju je zapala tokom 2011. godine zauzevši posljednje mjesto u kvalifikacijama za Evrosko prvenstvo koje će biti odigrano u januaru.
Marković možda ne može računati na sve najbolje igrače, kapiten Mirsad Terzić operisao je desnu ruku i izvan je stroja, fenomenalni Danijel Šarić ima problema sa leđima, Amir Čakić je pred operacijom, no o svima koji su tu Marković ima visoko mišljenje.
S prvobitnog spiska otpali su braća Benjamin i Senjamin Burić, lijevi bek Faruk Halilbegović, a najveće iznenađenje predstavlja izpostanak Tarika Međića koji može igrati na više pozicija. Umjesto njega tu je Ivan Karačić koji je u pripremnom periodu pokazao dobru formu pa će uz Adnana Haramandića i Damira Doborca činiti trojac rednjih bekova.
ODABRANI IGRAČI:
Golmani: Enid Tahirović, Nebojša Grahovac
Pivoti: Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ
Desna krila: Deni Velić, Faruk Vražalica
Lijeva krila: Vukašin Stojanović, Mirko Mikić
Desni bekovi: Dejan Malinović, Marko Panić
Lijevi bekovi: Nikola Prce, Ante Kukrika
Srednji bekovi: Damir Doborac, Adnan Haramandić, Ivan Karačić

-
- Kontakt:
mozeli neko snumiti utakmicu i staviti nam na download??
hvala!
selam
hvala!
selam
Pogledaj ovdje,možda koja od ovih televizija bude prenosila utakmicu.Evo ti link : http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;edinjo-bih je napisao/la:mozeli neko snumiti utakmicu i staviti nam na download??
hvala!
selam
jel zna neko prenosi li iko danas ovu tekmu iz gorazda?
-
- Kontakt:
hvala ti, sacu pogledati 

ima li prijenos makar na nekom radiju ?? :S
ima ja moju TV ali na tv gorazde trenutno nema nista jedi se nadati da bude na ovom testnom kanalu....
- legenda reala
- Kontakt:
program na tv goražde ,počinje od 17 sati ,zato trenutno nema ništavejza_ je napisao/la:ima ja moju TV ali na tv gorazde trenutno nema nista jedi se nadati da bude na ovom testnom kanalu....

-
- Kontakt:
hajde vejza care snimi nam molim te utakmicu i stavi na download, ziv bio!
hvala!
selam!
hvala!
selam!
stvarno sramota države za prijenos

utakmicu BiH - Grčka mozete pratiti i na http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(naravno samo korisnici adsl paketa BHTelecom-a)
Program pocinje od 17,00 sati
pozdrav iz gorazda
pozdrav iz gorazda
na kojem kanalu ? u mene ima samo 9 kanala (prije ih je bilo puno vise) ,a nema nigdje tv gorazde il kako se vec zove taj kanal !?maho je napisao/la:utakmicu BiH - Grčka mozete pratiti i na http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrav iz gorazda
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.