Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta je supak,uzmes 5 puta jacu ekipu i onda se hvalisadis.p je napisao/la:djeste supci![]()
Otoka majkaadis.p je napisao/la:Gdje ces na bazen.. hahahaha, cc![]()
Hahahahah.. nisam ja sebi uzeo ekipu, mene ljudi izabrali, hoce da se udaraju za mene..alacious je napisao/la:Sta je supak,uzmes 5 puta jacu ekipu i onda se hvalisadis.p je napisao/la:djeste supci![]()
![]()
hahahahahahah,sad ti k'o znasadis.p je napisao/la:Hahahahah.. nisam ja sebi uzeo ekipu, mene ljudi izabrali, hoce da se udaraju za mene..alacious je napisao/la:Sta je supak,uzmes 5 puta jacu ekipu i onda se hvalisadis.p je napisao/la:djeste supci![]()
![]()
![]()
![]()
U settingsu, ne znam tacno gdje, pise Always on top i samo to promijeni u Always on bottom.Han!$;Lfc je napisao/la:Snimio sam program RocketDock, eh sad je problem u tome, kada uđem na internetu (mozili), mjesto gdje su ovi programi se pojavi i na mozili, valjda ste razumijeli, nadam se da će mi neko pomoći.
ja sam taj problem imao desetak godina brate... vremenom se naviknes ili pocnes piti ili zapalis nesto da te uspava... a ne bi ti bilo lose da probas izdrzati jednu noc da ne spavas nikako kad vec ne mozes i naredno vece legnes ranije sigurno ces zaspatiUnknown Genius je napisao/la:Imate neki recept za spavanje?
U zadnja 3 dana ni 10 sati sna nisam imao.
fera je napisao/la:ja sam taj problem imao desetak godina brate... vremenom se naviknes ili pocnes piti ili zapalis nesto da te uspava... a ne bi ti bilo lose da probas izdrzati jednu noc da ne spavas nikako kad vec ne mozes i naredno vece legnes ranije sigurno ces zaspatiUnknown Genius je napisao/la:Imate neki recept za spavanje?
Jučer brate nisam nikako spavao da neka 16h i onda legnem sat-dva, da malo odmorim i ustanem u 18h, i opet jutros u 7 zaspem. I evo ustao danas u 11.fera je napisao/la:ja sam taj problem imao desetak godina brate... vremenom se naviknes ili pocnes piti ili zapalis nesto da te uspava... a ne bi ti bilo lose da probas izdrzati jednu noc da ne spavas nikako kad vec ne mozes i naredno vece legnes ranije sigurno ces zaspatiUnknown Genius je napisao/la:Imate neki recept za spavanje?
opa a gdje je vodisBianconeri1988 je napisao/la:Najdraži doručak, uštipci i mazalice...20 minuta sam samo to jeo![]()
I večeras imam sudar![]()
Govorio sam par puta, ja sam pokušavao dok nisam uspio, hvala Bogu sa ovom je sve ok, samo treba ići polako i lagano, to mi je drugarica savjetovala koja je usput i ovoj dobra drugarica, ne treba požurivati stvariSenaid L.F.C je napisao/la:to je gotova stvar ona je tvoja ako mi bude trebao savjet pred pocetak skole znam kome cu se obratiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.