Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Molim Boga da te ljude uputi na pravi put , ti ljudi su za zalosti.
Ne znam do čega je samo znam da je i u mene istoEmir ZENICA je napisao/la:Zafrkava me chat na fb,ne vidim ni ko pise ni sta piseA uz chat imam problem i sa grupama,ne vidim obavjesti u njima.Znal neko do cega je ?
Samo da ne idem na temu fb,ovdje vas je vise
Ja, ko ce drugi bitharebianconero je napisao/la:Ko ti je taj paša sa slike?adis.p je napisao/la:Hahahahhaha.. pitaj ga samo ko je imao navise pobjeda![]()
![]()
alacious je napisao/la:Pa onharebianconero je napisao/la:Ko ti je taj paša sa slike?adis.p je napisao/la:Hahahahhaha.. pitaj ga samo ko je imao navise pobjeda![]()
![]()
![]()
Jelde da je lijep![]()
alacious je napisao/la:Sta ima yebaci,ja evo sad pregled'o The Hangover Part II,dobar film maajkemi
Bianconeri1988 je napisao/la:Sve na lomaču, klošarčići obični, veze oni nemaju, a kad im sutra nešto bude prvom kome će se moliti je dragi Bog.
Iako sam protiv nasilja, ja ću prvi otići da ih mlatimo
Gledo sam i njega,ma ludi filmovi skrozsamir_tm87 je napisao/la:alacious je napisao/la:Sta ima yebaci,ja evo sad pregled'o The Hangover Part II,dobar film maajkemi
bolji je prvi dio
Komsija nasjedas onda na foru , onim anamo je cilj prikazati Islam kao nasilnu vjeru.Bianconeri1988 je napisao/la:Sve na lomaču, klošarčići obični, veze oni nemaju, a kad im sutra nešto bude prvom kome će se moliti je dragi Bog.
Iako sam protiv nasilja, ja ću prvi otići da ih mlatimo
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 10 gostiju.