Ne znam brate sta bi ti dao,al' znam da bi ti oni dali zabranu dolaska na terene,dozivotnu...

Pa sad ne bih više nikad ni išao na utakmice nema se para

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I mislim da si ti koji je to 12. puta napisao na ovoj temianfield je napisao/la:Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini!
izvinite nisam citao prethodne strane nije mi se daloAllGunsBlazing je napisao/la:I mislim da si ti koji je to 12. puta napisao na ovoj temianfield je napisao/la:Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini!
AllGunsBlazing je napisao/la:I mislim da si ti koji je to 12. puta napisao na ovoj temianfield je napisao/la:Arsenalov broj 12, Thierry Henry, koji ima 12 slova u svom imenu i prezimenu, zabio je svoj 12. gol Leeds Unitedu u 12. nastupu protiv tog kluba, 12 minuta prije kraja, u 2012. godini!
Bilo bi dobro da i on dodje, pa ne mora igrati, samo neka ga u timu, da da podršku, motiv i savjet."I am training just to maintain my fitness level! But thanks I appreciate you all want me back at Arsenal!"
Po drugoj strani:"I have good news my friends, Ivan Gazidis has been spotted in Saint Exupéry Airport. near Lyon, Aly Cissokho or Gourcuff?"
Mislim da Cissokho dolazi u Arsenal. U tom slučaju bi, vjerovatno (ako bude kupljen, a ne posudjen) u trenucima kada je cijeli roster zdrav (bar sva tri beka) Santos igrao ili bio zamjena lijevom krilu. Negdje sam čit'o da Lyon ne želi posuditi Alya, nego samo kupovina. A i meni se čini čudno, čuj jedan veliki klub drugom velikom klubu da posudjuje jednog od najboljih igrača.Remi Garde says Aly Cissokho can leave Lyon if right deal is found. On Yoann Gourcuff: "Economic situation means almost anyone could leave."
I jedan i drugi su odlični. Ne može se Gourcuff baš do kraja razigrati u Lyonu kad se tamo našao u krivo vrijeme. Skoro, pa nema ni s kim igrati. Sve nešto povuci-potegni. A nama bi baš odlično sjeo. Cissokho je isto odličan, ali onda bi trebali prodati bar Gibbsa, što bi bio odličan posao.Arnelinho je napisao/la:Izgleda da nam se smiješi transfer Cissokhoa ili Gourcuffa u Arsenal.![]()
Ne, ne dam.Gushter je napisao/la:bar Gibbsa, što bi bio odličan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.