Saurman je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Odličan stadion, nama bi trebao malo veći kapaciteta 15 - 20 hiljada mjesta.
Kapacitet ne smije ići ispod 25 000 sve u skladu sa ugledom i veličinom kluba.Željo nije u rangu nekog Čelika , Širokog pa da grade neka igrališta od par hiljada.
Nisam za to da se gradi istočna tribina jer onda bi stadion ličio na Grand Canyon , dok god se ne steknu uslovi za gradnju
novog stadiona u postojeći se ne treba ulagati.
Ono što je neophodno a o čemu je Žujo nedavno govorio je izgradnja trening centra sa najvišim standardima.Projekat je od iznimne važnosti za klub.Bacanje para na istočnu tribinu je
bad move.
Nadam se da će Žujo dobiti novi mandat jer pokazao je kako se vodi najveći klub u državi.
Ja ne prihvatam ništa ispod 50.000!!!
Joj što su mi ovi jaki. Ko si ba ti da namaštavaš cifre? Koji ugled i veličina? Hajmo biti realni pa skontati da nam je čitav klub u stvari jedna osoba i da se ne zavaravamo. Žujo svako godinu dana izmišlja gluposti koje navijači žele da čuju.
Svaka mu čast za ove ciljeve koje je postavio, ali do sada jedino je sportski dio kluba napredovao. Nakon prve godine mandata Žuje i Osima se vidio napredak u svakom pogledu - i sportski i infrastrukturno i marketinški. Nakon toga je samo sportski dio nastavio napredovati, a u dosta stvari je nastupio pad.
Najveći i najizdašniji sponzor našeg kluba je naša ekipa - odnosno prodaja igrača. Da nije te prodaje igrača (+procenti) mi bismo bili na nivou budžeta između 1,5 i 2 miliona KM.
Ipak nakon svih kalvarija drugih predsjednika mogu reći da je Žujo ipak gigant što se predsjednikovanja tiče. Ali to je samo radi (ne)kvalitete konkurenata mu. Respect ako uspije napraviti zapad (super bi još bilo kada bi se kako ova trenutna zapadna mogla prebaciti na istok) i uspije sa ovim trening centrom.
Što se marketinga i druge operative tiče, tu treba Žujo još drastično da promjeni poglede i shvatanja.