da, dapeppo_owen je napisao/la:Jel sutra igramo sa sitijem?? Il sam se ja zabrojao
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
Onda sutra laganica,kako smo i dogovorili, njima liga nama kup i tjt,svi zadovoljni
I makar dva gola Carola 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Sutra se igra meč sa početkom u 20 i 45.peppo_owen je napisao/la:Jel sutra igramo sa sitijem?? Il sam se ja zabrojao

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... o-enjoy-it" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... un-in-doha" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče sutrašnjeg meča ja sam poprilično siguran da Liverpool može izvući izuzetno povoljan rezultat,a to je u ovom slučaju možda i neki minimalan poraz uz postignuti gol.
City ima problema sa nedostatkom igrača kako kaže i sam Mancini.Trenutno on može računati na 19 igrača + golmani tako da on sam smatra da je City u izuzetno nezgodnom položaju pred vjerovatno ključni dio sezone.Prije svega 2 dana City je imao izuzetno težak meč protiv Uniteda na Eithadu u sklopu FA kupa u kojem su poraženi sa 2:3.Kompany dobio crveni karton i 4 meča suspenzije.Dakle propušta dvomeč sa Liverpoolom (žalba Citya odbijena).

S druge strane Kenny ima na raspolaganju sve izuzev igrače Lucasa al' on je izgubljen do kraja sezone tako da...
Poslije ovog meča City će gostovati Wiganu,a Liverpool dočekuje Stokea.S tim da City svoj meč igra tek u ponedeljak,dok Liverpool svoj već u subotu.U svakom slučaju očekujem gotovo najjače postave sa obje strane.
City:
___________Pantilimon___________ sasvim solidno branio protiv Uniteda,ne bi me čudilo da i sutra počne
_Richards_Lescott__Savić__Clichy__
_______de Jong____Barry_________
___Nasri____Silva____Milner______
___________Aguero______________
Liverpool:
_____________Reina_____________
___Glen_Agger____Skrtel_Enrique_
_________Jay______Adam________
_Downing__Henderson___Maxi_____
____________Carroll_____________ s obzirom da su Bellamy i Gerrard počeli protiv Oldhama sutra ih ne očekujem u startnoj postavi.

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se, samo moguće da Zabaleta počne umjesto Richardsa. 

Jah,vidiš na njega sam zaboravio.OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, samo moguće da Zabaleta počne umjesto Richardsa.

FK Pjetlovi
Svakako dobra vijesti za navijače Liverpoola jer to znači da će na teren 99% istrčati Aguero.A taj isti momak je prije 2 dana vodio lavovsku bitku sa Smallingom i Ferdinandom,bio je na izmaku snage (bar se meni tako par puta činiloCarlo je napisao/la:balotelli i džeko nisu fit

Aguero je već navikao da u napadu ima Balotellia/Džeka koji mu dosta pomažu odvlačenjem igrača što mu ostavlja više prostora za manevar.Ovako je on udarna igla,igrač na kojeg protivnička odbrana najviše obraća pažnju.Pri tome on ima dosta visokih lopti prema naprijed koje protivnički stoperi lagano čiste.
Liverpool ima dosta dobre predispozicije da ostvari dobar rezultat (napisah već šta bi to bilo) i nadam se da će do istog i doći.Jedan trofej bi mnogo,al' zaista mnogo značio Liverpoolu.Imali su dosta težak raspored do polufinala i bilo bi šteta da svoj put završe u istom.
FK Pjetlovi
sutra ce city da dozivi najveci poraz ove sezone 100 % 

2 razlike ih dobijemo i eto gajonjo33 je napisao/la:sutra ce city da dozivi najveci poraz ove sezone 100 %

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- the scouser
- Kontakt:
Pretpostavljam da ove tvrdnje zasnivaš na osnovu našeg prošlog ne tako davnog susreta, i naše apsolutne dominacije, posebno u domenu primljenih golovajonjo33 je napisao/la:sutra ce city da dozivi najveci poraz ove sezone 100 %

Mislim da postoji velika razlika u kvaliteti između nas i Citya, i da jedino ako Kenny i naši igrači budu inspirisani do bola, a njihovi indisponirani ispadanjem iz FA, možemo proći. Iako vjerujem da će igrači Citya biti nabrijani i da će bijes zbog nepravednog ispadanja protiv Uniteda pokušati iskaliti nad nama.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ta razlika je osjetno smanjena neigranjem Balonje, Dzeke, Kompanya, brace Toure i mozda cak i Silve.Od igraca koji prave razliku u Cityu ostao je jos samo Aguero, a on ne moze mnogo sam (Nasrija ne racunam jer je on daleko od svoje forme).the scouser je napisao/la: Mislim da postoji velika razlika u kvaliteti između nas i Citya
Ne sikirajte se, kup je nas

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U odbrani nema Kompanya, Richards je upitan. Glavni igrač srednite terena ( Yaya Toure ) nedostaje. Kreativac Silva također. Dvojica od pomenutih ne igraju, možda ni ostatak neće, s toga se Cityu crno piše. 

- the scouser
- Kontakt:
Kod nas nema Suareza, Gerrard se tek oporavio, Bellamy će vjerovatno imati problema sa spremnošću za meč, Downing i Carroll se MOŽDA POLAKO vraćaju u formu, daleko su od toga. Adam je totalno van forme,Henderson također, Kuyt...Shanks je napisao/la:Ta razlika je osjetno smanjena neigranjem Balonje, Dzeke, Kompanya, brace Toure i mozda cak i Silve.Od igraca koji prave razliku u Cityu ostao je jos samo Aguero, a on ne moze mnogo sam (Nasrija ne racunam jer je on daleko od svoje forme).the scouser je napisao/la: Mislim da postoji velika razlika u kvaliteti između nas i Citya
Ne sikirajte se, kup je nas![]()
S druge strane motivisani Johnson,Milner,Barry...I bez 4-5 igrača, City ovakav kakav jeste može nas dobiti s obzirom na formu i kvalitet naših igrača.
Naravno, neizmjerno bi mi bilo drago da ih dobijemo u prvoj utakmici, ali bezrazložni optimizam je već dugo karakteristika ovog pdf-a, što prepoznaju razni hejteri sa drugih tema, pa poslije poraza i ispadanja ismijavaju one koji su bili sigurni u pobjedu.
Nije bezrazlozan optimizam.Mislim da mnogi sa drugih tema smatraju da Liverpool moze procithe scouser je napisao/la:Kod nas nema Suareza, Gerrard se tek oporavio, Bellamy će vjerovatno imati problema sa spremnošću za meč, Downing i Carroll se MOŽDA POLAKO vraćaju u formu, daleko su od toga. Adam je totalno van forme,Henderson također, Kuyt...Shanks je napisao/la:Ta razlika je osjetno smanjena neigranjem Balonje, Dzeke, Kompanya, brace Toure i mozda cak i Silve.Od igraca koji prave razliku u Cityu ostao je jos samo Aguero, a on ne moze mnogo sam (Nasrija ne racunam jer je on daleko od svoje forme).the scouser je napisao/la: Mislim da postoji velika razlika u kvaliteti između nas i Citya
Ne sikirajte se, kup je nas![]()
S druge strane motivisani Johnson,Milner,Barry...I bez 4-5 igrača, City ovakav kakav jeste može nas dobiti s obzirom na formu i kvalitet naših igrača.
Naravno, neizmjerno bi mi bilo drago da ih dobijemo u prvoj utakmici, ali bezrazložni optimizam je već dugo karakteristika ovog pdf-a, što prepoznaju razni hejteri sa drugih tema, pa poslije poraza i ispadanja ismijavaju one koji su bili sigurni u pobjedu.

Ova ekipa definitivno ima kvalitet, a osim toga ovo je kup, tu je sve moguce drug.Igraju se dvije tekme, a za drugu ce i Gerrard biti 100 % spreman itd...Ne odustaj tako lako

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- the scouser
- Kontakt:
Moj bed, nije bezrazložan optimizam, ali sigurno postoji neko samopouzdanje i navijačka vjera u tim, onako na prvu, bez realnog sagledavanja situacije. Moguće da moj pesimizam realno mišljenje vidi kao optimizam, ali eto morao sam se oglasiti 

ma da su i kompletni ja bih ovo isto napisao. ako nesto napisem na forumu nemora znaciti da to 100% tako i mislim. mislim da ce ovo biti teska utakmica al ja sam optimista u zivotu i 20 KM na nas veceras uplacujem i Adam daje goooool samo ako bude medju ponudjenim igracima heheh.the scouser je napisao/la:Pretpostavljam da ove tvrdnje zasnivaš na osnovu našeg prošlog ne tako davnog susreta, i naše apsolutne dominacije, posebno u domenu primljenih golovajonjo33 je napisao/la:sutra ce city da dozivi najveci poraz ove sezone 100 %![]()
Mislim da postoji velika razlika u kvaliteti između nas i Citya, i da jedino ako Kenny i naši igrači budu inspirisani do bola, a njihovi indisponirani ispadanjem iz FA, možemo proći. Iako vjerujem da će igrači Citya biti nabrijani i da će bijes zbog nepravednog ispadanja protiv Uniteda pokušati iskaliti nad nama.
ja sam jedan od onih koji vjeruje u KK i ovaj tim do kraja bezobzira kako mi zavrsili ove godine ovo je tek pocetak revolucije i ako se bude dovoljno strpljivo sa njima i uz jos par novih igraca mi imamo svijetlu buducnost pred sobom ovo mislim 100 %
- reds_forever
- Kontakt:
Previse se zamarate tim ko ce igrati za city....Za nas bi bilo super da ove sezone ugrabimo neki trofej, tako da se nadam da ce igraci veceras dati sve od sebe i uhvatiti povoljan rezultat 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
jel igramo u gostima ??
Sinoc sam sanjao Torresa i to kako se vratio u dres L'poola. Kako mu samo ljepse stoji crvena boja
I dao je gol btw
Sinoc sam sanjao Torresa i to kako se vratio u dres L'poola. Kako mu samo ljepse stoji crvena boja

I dao je gol btw

ZZ
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vjerovatno Dzeko u prvih 11 večeras, a Skrtel nikada više nabrijan.
Hajmo ih rušit!
Bar za mene je ovo večeras finale kupa.
[youtube][/youtube]
Hajmo ih rušit!

[youtube][/youtube]
Ne znam zasto ste tako pesimisticni, jer ako budemo realizirali svoje sanse City ispada 100 % .
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.