FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plavi na kantridi 12 februara
http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-na ... uara/72005" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-na ... uara/72005" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Ljudi od poravke Grbavice nece biti nista, zelje su jedno a stvarnost drugo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iako je sve na dugom štapu što se tiče gradnje te zapadne tribine, ali eto, vidim da većini smeta ako bi visina tribine prešla visinu sjeverne. Meni to ima smisla. Jer zapadna tribina ne bi mogla funkcionirati kako treba ako bude visoka kao sjever. Znači kada dodaš komentatorske mjesta, mjesta za ostale novinare, svečanu ložu..i na kraju ostale gledaoce, nema šanse da to može stati na tribinu visine kao sadašnji sjever. Naravno govorim o tribini po UEFA standardu. Znači meni lično ne bi smetalo da bude viša, al' opet se vraćam na početak ovog posta..Još je to na dugom štapu, al' eto, šta će drugo navijač nego nadati se i maštati. 

I da bude više od sjevera to se moze lijepo ukopiti i spojiti.. nadam se ako bog da da ce se pokrenuti i rekonsturisati nam hram da i to docekam ...
Sljedece bi trebali teren drenazu ... uh al mastam al bice to dace Bog nego kad je sjednica i neka nas neko izvjestava 

molim Boga samo da bude organizovan prevoz samo tobagrcavi je napisao/la:Plavi na kantridi 12 februara
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- kosewsko hill
- Kontakt:
Pošto pretpostavljam da nisi nepismen, onda je do nepoštovanjaSeyo_TM je napisao/la:Moze li ko postaviti taj dio iz avazovog sporta alah ga nadogradio...

Željo - My first love!!!
- zubanovic89
- Kontakt:
pa anfield nema sve iste tribine

po meni bi mozda najbolje bilo istok i zapad da budu isti sjever i jug isti tj da istok i zapad budu viši
ali prije nego sto se ista pocne praviti potrebno je napraviti PROJEKAT kojeg mi nikad nismo uradili
ono od energoplana je najblize tome a i to je photoshop nivo osnovna skola

po meni bi mozda najbolje bilo istok i zapad da budu isti sjever i jug isti tj da istok i zapad budu viši
ali prije nego sto se ista pocne praviti potrebno je napraviti PROJEKAT kojeg mi nikad nismo uradili
ono od energoplana je najblize tome a i to je photoshop nivo osnovna skola
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Amaru jos jedino nedostaje da nam sredi stadion da ga proglasimo bozanstvom!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
daj ba sta vam je,svi ste poletili za bombom o gradnji nove Grbavice od 75 miliona eura,i to vam je kao bilo realno!? a graditi tribinu po tribinu(sto sam i tada govorio da je jedino moguce i realno) vam je na dugom stapu!? Zapadna tribina se moze izgraditi u roku od 3-4 mjeseca,po svim standardima UEFE,nije bitno da li ce biti 7 ili 8 hiljada mjesta,vazno je da konacno podjemo sredjivati Grbavicu,jer je stadion stvarno de mode, i za skromne bosanske prilike... ali nazalost bomba od slovenaca jos se nije stisala,cuj ti te idiotske ideje,mi njima pomocni stadion za trzni centar a oni nama stadion od 50-60 miliona eura!:) i glupi Bosanac jos povjerovao,sto je najtuznije!:(voltron30 je napisao/la:Iako je sve na dugom štapu što se tiče gradnje te zapadne tribine, ali eto, vidim da većini smeta ako bi visina tribine prešla visinu sjeverne. Meni to ima smisla. Jer zapadna tribina ne bi mogla funkcionirati kako treba ako bude visoka kao sjever. Znači kada dodaš komentatorske mjesta, mjesta za ostale novinare, svečanu ložu..i na kraju ostale gledaoce, nema šanse da to može stati na tribinu visine kao sadašnji sjever. Naravno govorim o tribini po UEFA standardu. Znači meni lično ne bi smetalo da bude viša, al' opet se vraćam na početak ovog posta..Još je to na dugom štapu, al' eto, šta će drugo navijač nego nadati se i maštati.
Meni je bitnije da mi postanemo u ovoj saban ligi ono sto su Dinamo i Partizan u svojim ligama,nego da napucamo stadion,jer stadion ce svakako doci s vremenom ce sve i jedan klub imati stadion sa kvalitetnim uslovima,necemo vazda ostati na ovome.Samo me pomalo iritira stanje,a to je da svi nesto grade (Prijedor,Tuzla,bla bla) a mi ni da pocnemo sve se ceka neki veliki projekat.
||| FKZeljeznicar |||
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prodamo igrača nekom klubu, a taj klub nam za uzvrat renovira Grbavicu
Nešto je slično uradio Partizan kad je prodao Kežmana PSV-u.

Nešto je slično uradio Partizan kad je prodao Kežmana PSV-u.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tusnemo Gusu Arsenalu za stadion 

U Europi ekomska kriza a mi iz siromasne BiH bi novi stadion. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
zuka_TM je napisao/la:Tusnemo Gusu Arsenalu za stadion
i Adilovića City-u, taman da zabavi Balotelija, kaže nema društva xd
i eto nama minimum Stamforda.
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Ono sto sam ti govorio nedavno za kamp je sada zujo spominjao...bice vjerovatno i napisano na sajtovima, pa da ne uzimam hljeb drugimabistrikboy je napisao/la:Amaru jos jedino nedostaje da nam sredi stadion da ga proglasimo bozanstvom!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Evo vam još jedan wall od mene. Uzivajte
cocalic ide u macabi haifu Želji 20 posto od transfera
pa dokle više

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
DA maloprije htjedoh napisat nama ide 52.000 eura prema svemu sudeci coca ide za 350.000 € ...nema gdje ne kapa 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 18 gostiju.