Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Spominje se cifra od 10 miliona...
A Marotta sigurno neće htjeti toliko da izdvoji, iskreno ne bih ni ja, jer ne vrijedi toliko.
A Marotta sigurno neće htjeti toliko da izdvoji, iskreno ne bih ni ja, jer ne vrijedi toliko.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kao da gledam Marottu dok se češka oko lijevog brka i ka'e ''Hajd' momci da vam fino saopštim aspekte : ''e'o 2 miLjona odma' a ostalo ćemo na 54 rate u 3 godine''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ne znam šta i ova Sevilla hoće oko Cacerasa više.
Nama ga je Barca davala za 11 miliona, a oni ga kupili za 3,5 miliona i sad opet traže od nas 11 nema smisla.
Prije par sezona su nam prodali Poulsena i to smo im isplačivali u 3 rate.
A ovako bi sad dobili 3 miliona i na ljeto 5, što su za Poulsena čekali 2 godine za Caceras bi čekali 5 mjeseci.
Nek' ga odmah puste i to je to.
Ako dođe Caceres, treba preći u 3-5-2 formaciju. Da igramo nešto slično kao Barca.

Nama ga je Barca davala za 11 miliona, a oni ga kupili za 3,5 miliona i sad opet traže od nas 11 nema smisla.
Prije par sezona su nam prodali Poulsena i to smo im isplačivali u 3 rate.
A ovako bi sad dobili 3 miliona i na ljeto 5, što su za Poulsena čekali 2 godine za Caceras bi čekali 5 mjeseci.
Nek' ga odmah puste i to je to.
Ako dođe Caceres, treba preći u 3-5-2 formaciju. Da igramo nešto slično kao Barca.

Ž '21!
Buffon
Licht Barzagli Chiellini
Pepe Pirlo Vidal Marchisio Caceres
Matri Vučinić
'vako nešto cobra?

Licht Barzagli Chiellini
Pepe Pirlo Vidal Marchisio Caceres
Matri Vučinić
'vako nešto cobra?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj, jok
Ja to skroz drugačije zamišljam

E ovako bi ih ja složio...
Ovako bi izgledala napadačka formacija, a kad se igra odbrana, to se tranformiše u 4-5-1, moderni fudbal je čudo, zahvaljujući itekako dobroj fizičkoj spremi današnjih igrača, moguće je mjenjati dosta formacija tokom utakmice...
Ja mislim da bi ovo moglo funkcionisati...
Ja ne želim igrača od 25 ili 30 golova po sezoni, ne želim igrače od 40 ili 50 miliona u ekipi, ja želim Juventus koji zabija po 100 golova u sezoni

Ja to skroz drugačije zamišljam

Ovako bi izgledala napadačka formacija, a kad se igra odbrana, to se tranformiše u 4-5-1, moderni fudbal je čudo, zahvaljujući itekako dobroj fizičkoj spremi današnjih igrača, moguće je mjenjati dosta formacija tokom utakmice...
Ja ne želim igrača od 25 ili 30 golova po sezoni, ne želim igrače od 40 ili 50 miliona u ekipi, ja želim Juventus koji zabija po 100 golova u sezoni

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
@ramiral vala Caceres bi na toj poziciji isti bio ko Estigarribia... nista posebno u napadu, vise defanzivno orijentisan ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma jok to, ostaviti samo zamijeniti Chiello umjesto Bonuccia i Caceres tamo na boka i to je to, ne treba vise nista ekspermentirati kada smo ovako vec bez poraza pola sezone
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Kako se kaže na crnskom ja čitam?Bianconeri1988 je napisao/la:Joj, jok![]()
Ja to skroz drugačije zamišljam![]()
Ja ne želim igrača od 25 ili 30 golova po sezoni, ne želim igrače od 40 ili 50 miliona u ekipi, ja želim Juventus koji zabija po 100 golova u sezoni![]()

Hehe dobra, jedna korekcija i sve se mijenja. Nije loša ova postavka samo me malo hastra lijeve strane, nije Chiellini nivo jednog Pessota svojevremeno da to zatvori sve, morali bi ga dooobro pokrivati trkači - Marchisio i Vidal, naravno moguća je uz besprijekornu fizičku spremu + psihičku sposobnost za takvo nešto ratnik par exellance
- harebianconero
- Kontakt:
A uz to i igrace koji bi svakog od tih na terenu dostojno zamjenilič
Kako kada bi igrao beka, neće samo stajati lijevo k'o drvena marija, a vala on i nije neki statičarharebianconero je napisao/la:@ramiral vala Caceres bi na toj poziciji isti bio ko Estigarribia... nista posebno u napadu, vise defanzivno orijentisan ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To je neka moja iluzija
Svakako ne treba sad mjenjati ništa na polusezoni, ove neke nove taktičke zamisli treba isprobati na ljeto, uglavnom znam da 4-2-4 više nikad nećemo igrati i drago mi je zbog toga
Ma pokrila bi to životinja u vidu Chiellinija, ja samo pokušavam da primjenim model Barce na ovom našem Juventusu...
Recimo kad Abidal od 33 godine može pokrivati Iniestu na lijevom boku, može i Chiellini Marchisia, još ako se uzme u obzir kako smo mi fizički spremni to ti sve govori.
A i u formaciji sa 3 igrača nazad, ovi igrači sa strana su ujedno i štoper i bekovi.
Ovako ću ja igrati na PES-u kad dođe Caceres, samo umjesto Pepea će igrati Alex ili Eta Beta

Svakako ne treba sad mjenjati ništa na polusezoni, ove neke nove taktičke zamisli treba isprobati na ljeto, uglavnom znam da 4-2-4 više nikad nećemo igrati i drago mi je zbog toga

Ma pokrila bi to životinja u vidu Chiellinija, ja samo pokušavam da primjenim model Barce na ovom našem Juventusu...
Recimo kad Abidal od 33 godine može pokrivati Iniestu na lijevom boku, može i Chiellini Marchisia, još ako se uzme u obzir kako smo mi fizički spremni to ti sve govori.
A i u formaciji sa 3 igrača nazad, ovi igrači sa strana su ujedno i štoper i bekovi.

Ovako ću ja igrati na PES-u kad dođe Caceres, samo umjesto Pepea će igrati Alex ili Eta Beta

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Pa vidio si protiv Udinesea (cini mi se), igrali smo 3-5-2, Estigarribia je tamo igrao ...ramiral je napisao/la:Kako kada bi igrao beka, neće samo stajati lijevo k'o drvena marija, a vala on i nije neki statičarharebianconero je napisao/la:@ramiral vala Caceres bi na toj poziciji isti bio ko Estigarribia... nista posebno u napadu, vise defanzivno orijentisan ...
Jednostavno kazem, slicni su mi ...
Ma treba naci svoj stil neki, ne treba nikoga kopirati, zbog tog mi se najvise i ne igra tako ali postavka nimalo nije losa samo bi trebalo imati igrace i na klupi koji mogu trcati kao ti na terenu a nema tih mnogo po niskoj cijeni po kojoj bi ih Marotta trazio 

Ma ni blizu brate. Garib uz dužno poštovanje nije još taj nivo. On je malo bio pogubljen, malo prepadnut i još mu Conte strogo rekao da čuva stranu.
Sa Caceresom bi bila druga priča : drzak, mangup, bezobrazan mnogo više bi pružio tamo
Sa Caceresom bi bila druga priča : drzak, mangup, bezobrazan mnogo više bi pružio tamo
- harebianconero
- Kontakt:
Ili sta mislite za ovu, dobra je jer bi i Elia mogao igrati ...

- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ramiral
Nije Caceres za krila, nikako...
On je klasični odbrambeni igrač, dobro si ga opisao, on je za štopera ili za beka, u ovom slučaju kod nas će igrati na lijevom beku, čitavu Coppa Americu je igrao lijevo, znam da Messi nije mogao meda protiv njega u 1/4 čini mi se...
Jedina njegova prednost u odnosu na Chiellinija u napadu je ta što ima tehniku, a i duga lopta mu nije slabija strana, kad vidim da Chiellini desnicom prebacuje stranu, srce mi stane
@glupost
Conte je i uveo neki novi stil barem u italijanski fudbal, prvo što se svi igrači puno trče, drugo što napadamo sa 8 igrača, tj. gajimo napadačku igru što je u Italiji misaona imenica, jedino smo protiv Udinesea odigrali taktičku utakmicu.
Svi spominju tog nekog igrača koji čini razliku, da nam fali takav itd. Mi ustvari imamo takvog, njegovo ime je Antonio Conte!
Nije Caceres za krila, nikako...
On je klasični odbrambeni igrač, dobro si ga opisao, on je za štopera ili za beka, u ovom slučaju kod nas će igrati na lijevom beku, čitavu Coppa Americu je igrao lijevo, znam da Messi nije mogao meda protiv njega u 1/4 čini mi se...
Jedina njegova prednost u odnosu na Chiellinija u napadu je ta što ima tehniku, a i duga lopta mu nije slabija strana, kad vidim da Chiellini desnicom prebacuje stranu, srce mi stane

@glupost
Conte je i uveo neki novi stil barem u italijanski fudbal, prvo što se svi igrači puno trče, drugo što napadamo sa 8 igrača, tj. gajimo napadačku igru što je u Italiji misaona imenica, jedino smo protiv Udinesea odigrali taktičku utakmicu.
Svi spominju tog nekog igrača koji čini razliku, da nam fali takav itd. Mi ustvari imamo takvog, njegovo ime je Antonio Conte!

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Trebao bi Conte reci Bonucciu da ne salje one duge lopte, nego da uvijek dodaje najblizem igracu. On dosta puta pogrijesi u pasovima, pa nas to iznervira ...
Nije on po meni uopste los u defanzivi
Nije on po meni uopste los u defanzivi

@Bianconeri razumijemo se perfektno.
A ova postava @haretova je solida možda protiv nekih ''slabijih'' timova ili u nuždi.
Vučko jeste dobar ali mislim da ne bi sam izdržao pritisak neke jače odbrane - Milanove ili interove npr.
Koliko god mi htjeli da igra Elia vidjeli smo da mu još treba meda i čimbura
A Bonucci kad šalje dug pas meni srce stane..
(k'o kad kakva dobra gara prođe)

A ova postava @haretova je solida možda protiv nekih ''slabijih'' timova ili u nuždi.
Vučko jeste dobar ali mislim da ne bi sam izdržao pritisak neke jače odbrane - Milanove ili interove npr.
Koliko god mi htjeli da igra Elia vidjeli smo da mu još treba meda i čimbura
A Bonucci kad šalje dug pas meni srce stane..

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ne bi vraga sam izdržao
Pa sjećaš li se tekme protiv Milana, Vučinić ih je sam vozao kako je htio, imao 4 ili 5 odličnih šuteva, Nesti je kroz noge par puta probacio, naš najbolji igrač tu utakmicu iako je Marchisio zabio dva gola.
Vučinić da zna zabiti gol on bi bio taj top igrač kojeg svi spominju, ovako je idealan na krilu, kad on igra Matri zabija i lakše dolazi u prilike, njih dvojica su trenutno najbolja kombinacija u našem napadu.
Bonucci možda i nije loš u defanzivi, ali to ne znači da je dovoljno dobar. Svaku utakmicu on napravi par početničkih grešaka, protiv Leccea promašuje loptu i Chiellini radi njega dobiva žuti i neće igrati u nedjelju.
Bonucci je najslabija karika ove ekipe, njegova sreća je što imamo Buffona, Chiellinija i Barzaglia pa ga oni pokrivaju i protivnik ne kažnjava te njegove greške.
Zašto baš Conte traži tog odbrambenog igrača nego da zamjeni Bonuccija!?

Pa sjećaš li se tekme protiv Milana, Vučinić ih je sam vozao kako je htio, imao 4 ili 5 odličnih šuteva, Nesti je kroz noge par puta probacio, naš najbolji igrač tu utakmicu iako je Marchisio zabio dva gola.
Vučinić da zna zabiti gol on bi bio taj top igrač kojeg svi spominju, ovako je idealan na krilu, kad on igra Matri zabija i lakše dolazi u prilike, njih dvojica su trenutno najbolja kombinacija u našem napadu.
Bonucci možda i nije loš u defanzivi, ali to ne znači da je dovoljno dobar. Svaku utakmicu on napravi par početničkih grešaka, protiv Leccea promašuje loptu i Chiellini radi njega dobiva žuti i neće igrati u nedjelju.
Bonucci je najslabija karika ove ekipe, njegova sreća je što imamo Buffona, Chiellinija i Barzaglia pa ga oni pokrivaju i protivnik ne kažnjava te njegove greške.
Zašto baš Conte traži tog odbrambenog igrača nego da zamjeni Bonuccija!?
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.