Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 20:41

miky_hz je napisao/la:Mi­ro­slav Bla­že­vić, se­le­ktor no­go­me­tne re­pre­zen­ta­ci­je, izra­zio je za­do­volj­stvo što je Asmir Be­go­vić bra­nio za Por­tsmut, te što su se opo­ra­vi­li na­pa­da­či Mu­sli­mo­vić i Ibi­še­vić. Ipak, se­le­ktor je ma­lo i «za­bri­nut» zbog ve­znja­ka. - Sa­da imam pet, šest su­per kla­snih ve­znja­ka; Mu­ra­to­vi­ća, Ra­hi­mi­ća, Baj­ra­mo­vi­ća, Mi­si­mo­vi­ća, Ibri­či­ća, Pja­ni­ća. Pja­nić se baš ra­zi­grao. Ni­je ma­la stvar ka­da on sa de­ve­tna­est go­di­na u je­dnom Li­onu ima pri­vi­le­gi­ju da izvo­di slo­bo­dnja­ke. To sve go­vo­ri o nje­mu - po­hva­lio je Ći­ro Pja­ni­ća, ko­jeg je du­go držao na klu­pi i uba­ci­vao ugla­vnom na «na­go­vor» na­vi­ja­ča. A, Pja­nić već dru­gu uta­kmi­cu u ni­zu re­še­ta pro­ti­vni­čke mre­že, prvo je na­čeo An­der­le­hta u Li­gi prva­ka, a po­tom u su­bo­tu do­tu­kao Okse­ra u fran­cus­kom šam­pi­ona­tu. - Mi­slim da ne­ću po­če­ti uz­vra­tni meč pro­tiv An­der­le­hta, ima­mo ogro­mnu pred­bnost iz prve uta­kmi­ce, ko­ju mo­gu sa­ču­va­ti igra­či sa klu­pe. Nas ne­ko­li­ko prvo­ti­ma­ca šef će odma­ra­ti za uta­kmi­cu prven­stva ko­ja sli­je­di idu­ćeg vi­ken­da pro­tiv Nan­si­ja. Put Sa­ra­je­va, na oku­plja­nje re­pre­zen­ta­ci­je, bih tre­bao kre­nu­ti odmah na­kon te uta­kmi­ce - ka­zao je za "San" Pja­nić.

O Stilicu ni rijeci,znaci sramotno sa njegove strane,spominju se veznjaci nebitno kvalitetni ili ne,a Stilu ni da spomene,pa kako onda ocekivati da ce mu dati priliku da igra fkt sramota prema momku,da je pametan nikad se ne treba vise odazvat pa nek ga kreten moli na koljenima da mu se vrati :evil:
Jeste kao sto moli i Papca.Svake hefte u Glazgowu :lol:
Pa Ciri bi pao ko kec na desetku kad se Stilic nebi odazvao ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2009, 20:47

harishp je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Mi­ro­slav Bla­že­vić, se­le­ktor no­go­me­tne re­pre­zen­ta­ci­je, izra­zio je za­do­volj­stvo što je Asmir Be­go­vić bra­nio za Por­tsmut, te što su se opo­ra­vi­li na­pa­da­či Mu­sli­mo­vić i Ibi­še­vić. Ipak, se­le­ktor je ma­lo i «za­bri­nut» zbog ve­znja­ka. - Sa­da imam pet, šest su­per kla­snih ve­znja­ka; Mu­ra­to­vi­ća, Ra­hi­mi­ća, Baj­ra­mo­vi­ća, Mi­si­mo­vi­ća, Ibri­či­ća, Pja­ni­ća. Pja­nić se baš ra­zi­grao. Ni­je ma­la stvar ka­da on sa de­ve­tna­est go­di­na u je­dnom Li­onu ima pri­vi­le­gi­ju da izvo­di slo­bo­dnja­ke. To sve go­vo­ri o nje­mu - po­hva­lio je Ći­ro Pja­ni­ća, ko­jeg je du­go držao na klu­pi i uba­ci­vao ugla­vnom na «na­go­vor» na­vi­ja­ča. A, Pja­nić već dru­gu uta­kmi­cu u ni­zu re­še­ta pro­ti­vni­čke mre­že, prvo je na­čeo An­der­le­hta u Li­gi prva­ka, a po­tom u su­bo­tu do­tu­kao Okse­ra u fran­cus­kom šam­pi­ona­tu. - Mi­slim da ne­ću po­če­ti uz­vra­tni meč pro­tiv An­der­le­hta, ima­mo ogro­mnu pred­bnost iz prve uta­kmi­ce, ko­ju mo­gu sa­ču­va­ti igra­či sa klu­pe. Nas ne­ko­li­ko prvo­ti­ma­ca šef će odma­ra­ti za uta­kmi­cu prven­stva ko­ja sli­je­di idu­ćeg vi­ken­da pro­tiv Nan­si­ja. Put Sa­ra­je­va, na oku­plja­nje re­pre­zen­ta­ci­je, bih tre­bao kre­nu­ti odmah na­kon te uta­kmi­ce - ka­zao je za "San" Pja­nić.

O Stilicu ni rijeci,znaci sramotno sa njegove strane,spominju se veznjaci nebitno kvalitetni ili ne,a Stilu ni da spomene,pa kako onda ocekivati da ce mu dati priliku da igra fkt sramota prema momku,da je pametan nikad se ne treba vise odazvat pa nek ga kreten moli na koljenima da mu se vrati :evil:
Jeste kao sto moli i Papca.Svake hefte u Glazgowu :lol:
Pa Ciri bi pao ko kec na desetku kad se Stilic nebi odazvao ;)
pa ciro bi tad napravio frku, Stila bi posto najveci drzavni izdajnik iako bi covjek bio vise nego upravu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 20:49

Ma kakva frka.bilo bi eto vidis sine sam sebe dijecko otpisa a toliko sam vijerovao u njega i imao u planu da ga postavim od prve minute u ovu nadolazecu utakmicu :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 20:50

Sramota je velika sto pored sjajnih igraca kao sto Stilic i Zec u reprezentaciju se forsira kloceve poput Radeljica, Nurkovica, Mravca, Sharbinija itd.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 avg 2009, 20:54

sine amire pitanje je dokle ce biti rezultati sa onakvim ophodjenjem cire prema reprezentaciji

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 24 avg 2009, 20:55

je..s ti mene ako se sta ima procitati na ovim forumima...hajte malo pozitive majku mu....kao da nas trenira RATKO MLADIC A POMOCNIK RADOVAN KARADZIC...nikad necemo viditi veliko takmicenje klocevi negativni...kako ste krenuli po DZEKI napravicete HASANA od njega...nebi vam ALLAH udovoljio....doci ce dan normalno kad repka potone na bilinom polju....mogu misliti komentara....BOZE SACUVAJ KAKVIH LJUDI IMA....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 20:56

Tarik14 je napisao/la:Sramota je velika sto pored sjajnih igraca kao sto Stilic i Zec u reprezentaciju se forsira kloceve poput Radeljica, Nurkovica, Mravca, Sharbinija itd.
Ko forsira nema vise ni jednog jedino Mravac koji je uz Spahica najbolje i odigrao u odbrani.
Uostalom Stilic se uvijek poziva u repku a Zec ce igrati u mladoj sad za ove kvalifikacijske meceve.
inace skoro od svih nabrojani su odbrambeni a Stilic i Zec ofanzivci izuzev Scharbinija koji jedino moze igrati za Hrvatsku a ustvari je i pozvan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 avg 2009, 20:58

Da neko ponudi da halalimo ovaj ciklus u zamjenu da ode Ćiro i kompletna garnitura u savezu, mišljenja sam da bi 20% ili manje BH populacije pristalo na takav kompromis.
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 21:02

Žil Kretenie je napisao/la:Da neko ponudi da halalimo ovaj ciklus u zamjenu da ode Ćiro i kompletna garnitura u savezu, mišljenja sam da bi 20% ili manje BH populacije pristalo na takav kompromis.
Bi :lol: a onda bi opet bilo Danska na Kosevu,i SCG na Marakani ili u prevodu igraj da bi sto vise zadovoljio protivnika i nedao bog savladao i otisao na to prvenstvo.
Dok se opet nebi naslo Flokova i Zalosnih sova koje bi naravno nasli druge zrtve.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2009, 21:28

harishp je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Da neko ponudi da halalimo ovaj ciklus u zamjenu da ode Ćiro i kompletna garnitura u savezu, mišljenja sam da bi 20% ili manje BH populacije pristalo na takav kompromis.
Bi :lol: a onda bi opet bilo Danska na Kosevu,i SCG na Marakani ili u prevodu igraj da bi sto vise zadovoljio protivnika i nedao bog savladao i otisao na to prvenstvo.
Dok se opet nebi naslo Flokova i Zalosnih sova koje bi naravno nasli druge zrtve.
ma ne bi ni 5% pristalo na to...takvi smo ti mi, svi bi da odu ovi iz saveza, a da ne ode ciro (koji je opet gori i od ovih iz saveza)

ma ovo je sve cisto veliko sranje, da vece tesko da moze biti
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 avg 2009, 21:29

Tarik14 je napisao/la:Sramota je velika sto pored sjajnih igraca kao sto Stilic i Zec u reprezentaciju se forsira kloceve poput Radeljica, Nurkovica, Mravca, Sharbinija itd.
ovo je stvarno presmjesno- covjek bi stilica stavio u odbranu JER NA POZICIJI GDJE IGRA JE U OVOM TRENUTKU TEK TRECA OPCIJA!!!! ja bih stvarno volio da je stilicu dao sansu ali pored misketa i pjanica (kojem je ciro dao sansu) u ovom trenutku stila bi trebao biti zadovoljan i sa klupom. i niko ni ne pomisli da bi se ne daj boze misle mogao povrijediti ili da pjanis dobije neki crveni pa ne bude igrao ili.....
dajte ljudi!!!! Ja mravca bas i ne volim ali ako ciro ima povjerenja u njega i stalno ga ubacuje u vatru a da posljednjih par meceva i odigrao ok sta reci....
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2009, 21:32

džakailibu je napisao/la:
ovo je stvarno presmjesno- covjek bi stilica stavio u odbranu JER NA POZICIJI GDJE IGRA JE U OVOM TRENUTKU TEK TRECA OPCIJA!!!! ja bih stvarno volio da je stilicu dao sansu ali pored misketa i pjanica (kojem je ciro dao sansu) u ovom trenutku stila bi trebao biti zadovoljan i sa klupom. i niko ni ne pomisli da bi se ne daj boze misle mogao povrijediti ili da pjanis dobije neki crveni pa ne bude igrao ili.....
dajte ljudi!!!! Ja mravca bas i ne volim ali ako ciro ima povjerenja u njega i stalno ga ubacuje u vatru a da posljednjih par meceva i odigrao ok sta reci....
e sve dok se bude imalo povjerejnja u ciru za reprezntaciju ce nam igrati igraci koji ne smiju biti ni blizu reprezentacije...

samo imam jedno pitanje...ko je bio onaj Sadovic...na kojoj poziciji on igrac, gdje ga je ciro to gledo...sta je htio sa njim..
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 21:36

Sta sta bi Marinko Cutuk rekao.koji je bio razlog a razlog pa zaebo se :lol:
Kazu da ga je ,,pohvalio ,,na treningu poslije i rekao mu Ebo te onaj ko trenirao i ko te meni preporuci :mrgreen:
inace je Sadovic tihi ubica to jest napadac a tih je sto nema ni minute igre u onom svom Austrijskom gigantu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 25 avg 2009, 00:25

Bilic pozvao Sarbinija u Repku protiv Bjelorusije i Engleza!!!!
E sad Cirini ljubitelji kazite mi kako to da ga Ciro spominje kao pojacanje za BIH a umjesto Cire zovnu ga Bilic..???
Nekako bi bilo previse slucajnosti da ga se Bilic sjeti bas kad i Ciro...
Ljudi Ciro je dosao ovamo da sacuva guzice u foteljama saveza ovim drzavnim neprijateljima odnosno neprijateljima sirotinje u BIH kojoj je jedina radost i razlog za zivot nasa Repka,a ne nikako da uradi nesto dobro za nasu drzavu i reprezentaciju...
A sto su se rezultati poklopili bas kad je Ciro dosao na kormilo repke je jos jedan dokaz koliko mi kao narod nemamo srece i koliko smo nesto zgrijesili kod boga...
Ovu reprezentaciju su stvorili Kodro,Bolic,Barbarez a nikako Ciro...
Kodro je pokusao da radi kako prilici jednom treneru na toj poziciji samo dobrobit za repku i svi znamo kao je zavrsio...
Zaista se upitam gdje smo mi kao nacija pogrijesili toliko da ovako ispastamo i nemamo srece...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 25 avg 2009, 00:31

jarane po tvom postu se moze zakljuciti da ako Ciro ode sa momcima na SP da je to samo zato da sacuva fotelje savezu bagri.Drugo kako su Bolic i Barbarez molim te stvorili ovu repku kad je Kodro vodio samo dvije utakmice i to prijateljske ...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 25 avg 2009, 00:36

Ciro previse baljezga stvori kod raje nadu u nesto sto je nemoguce npr da ce za BH igrat Sammiri i Anas, a sto se tice igraca samo mi je sumnjiv za Stilica
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 25 avg 2009, 00:45

newbie je napisao/la:jarane po tvom postu se moze zakljuciti da ako Ciro ode sa momcima na SP da je to samo zato da sacuva fotelje savezu bagri.Drugo kako su Bolic i Barbarez molim te stvorili ovu repku kad je Kodro vodio samo dvije utakmice i to prijateljske ...
Ne Ciro je stvorio :(
I Musovic :(
Zaista ti pamcenje neradi,sjeti se samo koliko je Ciro pricao da ce dovesti dosta novih igraca samo da izmiri malo situaciju na relaciji BIH vs savez i na kraju niti i jedno otkrovljenje za BIH ali zato za Hrvatsku radi dobar skauting (Sarbini)...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 25 avg 2009, 00:57

gringo1 je napisao/la:
newbie je napisao/la:jarane po tvom postu se moze zakljuciti da ako Ciro ode sa momcima na SP da je to samo zato da sacuva fotelje savezu bagri.Drugo kako su Bolic i Barbarez molim te stvorili ovu repku kad je Kodro vodio samo dvije utakmice i to prijateljske ...
Zaista ti pamcenje neradi,sjeti se samo koliko je Ciro pricao da ce dovesti dosta novih igraca samo da izmiri malo situaciju na relaciji BIH vs savez i na kraju niti i jedno otkrovljenje za BIH ali zato za Hrvatsku radi dobar skauting (Sarbini)...
al ima likova ne upucine kako bih ovaj sarbini matere ti igraao za nas bas me interesuje
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 25 avg 2009, 00:59

Kako bi ovaj sarbini matere ti igraao za nas bas me interesuje
Mama mu vuče korijene iz BiH.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 25 avg 2009, 01:01

MT87TM je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:
al ima likova ne upucine kako bih ovaj sarbini matere ti igraao za nas bas me interesuje
To pitanje trebas postaviti Ciri koji je davao takve izjave samo da bi Bilicu skrenuo paznju na njeg dok nije kasno...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.