Visca!L-Train je napisao/la:Realno u nasoj reprezentaciji je jedino Lulic donekle brz,dok su svi ostali poprlicno spori.Nedostatak pravih krilinih napadaca je to sto nas odvaja od evropske i svjetske elite.
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Maletica si zaboravio. A i Mravac je isto medju brzim.L-Train je napisao/la:Realno u nasoj reprezentaciji je jedino Lulic donekle brz,dok su svi ostali poprlicno spori.Nedostatak pravih krilinih napadaca je to sto nas odvaja od evropske i svjetske elite.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Potpis , jedino Lulic,Spahic (mada ga ne gotivim),Mravac (mada mu fale drugi kvaliteti) , Maletic i donekle Pjanic sto imaju brinzu za najviseg nivoa. Zato mi je stvarno nekada i cudo da smo sa ovakom ekipom dogurali i do baraza.L-Train je napisao/la:Realno u nasoj reprezentaciji je jedino Lulic donekle brz,dok su svi ostali poprlicno spori.Nedostatak pravih krilinih napadaca je to sto nas odvaja od evropske i svjetske elite.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno trebao sam naglasiti da mislim na igrace koji igraju u prvih 11.Moja greska,a sto se tice tih igraca to zasigurno nisu oni koji bi ovu reprezentaciju unaprijedili i odveli nas na neko veliko takmicenje.Znaci trebaju nam 2 krilana napadaca (dobra) pa da se mozemo nositi sa rep. kao sto je Portugal 
EDIT:harishp-naravno,ali npr. zamisli da u Barci igraju svi igraci tipa Xavi i Iniesta koji su klasa od igraca,ali nemaju brzinu,danas je fudbal dosta ubrzao i bez igraca tipa Messi,Pedro ili Sanchez Barca ne bi bila niti blizu onog sto danas jeste

EDIT:harishp-naravno,ali npr. zamisli da u Barci igraju svi igraci tipa Xavi i Iniesta koji su klasa od igraca,ali nemaju brzinu,danas je fudbal dosta ubrzao i bez igraca tipa Messi,Pedro ili Sanchez Barca ne bi bila niti blizu onog sto danas jeste

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 09 jan 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pored znanja treba snaga i korak da pobjegnes protivniku i da se sprovede sve u punoj brzini. Zato i nismo dosli na zavrsnicu jos. Pored tolikih kvliteta , zato i Salihovic u MANU je science fiction. Cime se vracamo na pocetak ove rasprave.harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom.

Al eto mozda je sve moguce pa i Sead me opovrgne u tom slucaju cu mu se javno izvinuti

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kao sto sam i mislio.Ti jarane osim tekmi u repci Salihovica ocigledno nisi pratio.Jedno je sto ga ''zlostavljaju'' na bekovskim pozicijama u repci a drugo njegova prava pozicija.kimbo je napisao/la:Pored znanja treba snaga i korak da pobjegnes protivniku i da se sprovede sve u punoj brzini. Zato i nismo dosli na zavrsnicu jos. Pored tolikih kvliteta , zato i Salihovic u MANU je science fiction. Cime se vracamo na pocetak ove rasprave.harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom....
Al eto mozda je sve moguce pa i Sead me opovrgne u tom slucaju cu mu se javno izvinuti
Itekako zna i moze da potegne korak u duelu,jak ko zemlja,dobar nos za asistenciju o slobodnim udarcima i inace izvodjenjima iz prekida je suvisno i pricati.
Taj isti MANU ispada od Milka ekipe a ti satro pises o science fictionu,kako da ne''svemirci''

Ako nisi upucen,nemoras bas ni......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
haveru koji ti fudbal gledaš matere ti??? mravac, Spahić i pjanić brzi?? hahaha mojne ba toga, jesi ti normalan? Posle Lule Sejo je naš najbrži igrač a ovi što si ih ti nabrojo (mravac, spaha i pjanic) imaju odlike da su dobri u drugim segmentima ali spori ko racku. mojne se provaljivati bezzekimbo je napisao/la:Potpis , jedino Lulic,Spahic (mada ga ne gotivim),Mravac (mada mu fale drugi kvaliteti) , Maletic i donekle Pjanic sto imaju brinzu za najviseg nivoa. Zato mi je stvarno nekada i cudo da smo sa ovakom ekipom dogurali i do baraza.L-Train je napisao/la:Realno u nasoj reprezentaciji je jedino Lulic donekle brz,dok su svi ostali poprlicno spori.Nedostatak pravih krilinih napadaca je to sto nas odvaja od evropske i svjetske elite.
@harishp
Hajde eto da ne idem dalje u ovu raspravu. Tvoj post kaze sve i o tvojoj i o mojoj percepciji poznavanja fudbala i Salihovicu kao brzom igracu.
@Identitet
Eto nek sam docekao da mi neko kaze da je Salihovic brzi igrac od Spahica na ovom forumu.
Hajde eto da ne idem dalje u ovu raspravu. Tvoj post kaze sve i o tvojoj i o mojoj percepciji poznavanja fudbala i Salihovicu kao brzom igracu.
@Identitet
Eto nek sam docekao da mi neko kaze da je Salihovic brzi igrac od Spahica na ovom forumu.

Naravno da kaze,za razliku od tvojih postova.kimbo je napisao/la:@harishp
:
Fakat si cudan,po tvojim nagadjanjima Usein Bolt bi pored atletike k'o s poslom mogao i potpisati ugovor sa MANU,brz coek

A da li zna pimplati loptu,ko da je to vazno kad ti @kimbo kaze.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 jan 2012, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
druze ne znam te niti sam kad polemisao oko ičega, ali i necu vise. jeste, u pravu si, spahic je munja za salihovica. mojne me peglat matere ti 

Kazem moguce je bola i da je Salihovic najbrzi i da te covjek prvi citira replicira i onda napise mojne me peglati ...Identitet je napisao/la:druze ne znam te niti sam kad polemisao oko ičega, ali i necu vise. jeste, u pravu si, spahic je munja za salihovica. mojne me peglat matere ti

@harisp
Kada je mogao Dragisa Binic sa Zvezdom zasto ne bi ovaj sa MANU ..
e onda je do mene. izvini semira ti tucea 

ZiZu je bio brzkimbo je napisao/la:Kazem moguce je bola i da je Salihovic najbrzi i da te covjek prvi citira replicira i onda napise mojne me peglati ...Identitet je napisao/la:druze ne znam te niti sam kad polemisao oko ičega, ali i necu vise. jeste, u pravu si, spahic je munja za salihovica. mojne me peglat matere ti
@harisp

You talkin' to me ?
Jest ,u onakvoj tada Zvezdi bi i Obad bio vrhunski igrackimbo je napisao/la:Kazem moguce je bola i da je Salihovic najbrzi i da te covjek prvi citira replicira i onda napise mojne me peglati ...Identitet je napisao/la:druze ne znam te niti sam kad polemisao oko ičega, ali i necu vise. jeste, u pravu si, spahic je munja za salihovica. mojne me peglat matere ti
@harisp

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izgleda da Pjanica prati, Pjana je plaho brzharishp je napisao/la:Kao sto sam i mislio.Ti jarane osim tekmi u repci Salihovica ocigledno nisi pratio.Jedno je sto ga ''zlostavljaju'' na bekovskim pozicijama u repci a drugo njegova prava pozicija.kimbo je napisao/la:Pored znanja treba snaga i korak da pobjegnes protivniku i da se sprovede sve u punoj brzini. Zato i nismo dosli na zavrsnicu jos. Pored tolikih kvliteta , zato i Salihovic u MANU je science fiction. Cime se vracamo na pocetak ove rasprave.harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom....
Itekako zna i moze da potegne korak u duelu,jak ko zemlja,dobar nos za asistenciju o slobodnim udarcima i inace izvodjenjima iz prekida je suvisno i pricati.
Taj isti MANU ispada od Milka ekipe a ti satro pises o science fictionu,kako da ne''svemirci''.
Ako nisi upucen,nemoras bas ni......

Ihh Salihagic bi mogao biti ono sto je Beckham bio nekad u Manu 

A Višća novi Ljungberg.Sheyi je napisao/la:Ihh Salihagic bi mogao biti ono sto je Beckham bio nekad u Manu

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nemogu sam sebi da vjeruje. Al evo priv tvoj post koji ima smisla i sa kojim se u potpunosti slazem.harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom.
- Principatus
- Kontakt:
Salihovic je jedan od najbrzih, ako ne cak najbrzi igrac u Hoffenheimu.kimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
A oni bas nemaju spor kadar.
Nedavno su u jednoj utakmici mjerili brzinu i objavili podatke, Salihovic je bio najbrzi sprinter.
Citao sam na Hoffenheim forumu, neda mi se traziti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, MrPink, soko i 22 gosta.