Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Dobro jest los al' si malo sad pretjero,nije velika otkupna cijena ovo igraca ja mislim oko 5 mili,uglavnom je bolji od arsvaina i onog pokusaj napadaca Samaka.Bosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.

Moze ga koristiti kao Jokera.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
Najgore je što neće bit joker
Da znam da hoće ne bih imao ništa protiv...

Ma to je neka novinarska patka sigurno. Prve vjestu su se pojavile na twitteru, a svi znamo da je malo koja vjesti sa twittera istinita. Pa covjek nije dovoljno dobar za Chelsea, sta ce onda u ArsenaluBosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.

- el_ninho_torres
- Kontakt:
Puno je njemu da igra 90 minutaBosco je napisao/la:Najgore je što neće bit jokerDa znam da hoće ne bih imao ništa protiv...

@Profesor
Ocekivao sam taj komentar,ja sam uvijek govorio njegov domet je Wigan,QPR i takvi klubovi.

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Veceras moraju dobiti,igrao sam na kladionici Arsenal a inace ne praktikujem da igram onaj tim za koji navijam. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Mislim da se je negdje spominjala cjena oko 3m. Navodno prima 90k sedmicno a svi znamo Wengerovu politiku, tako da sam 99% siguran da nema od toga nista.
Iako u sampionskoj sezonu Chelsea u 2010/11 Kalou ima statistiku koja i nije losa: 29 Appearances, 15 goals, 6 assists.
Iako u sampionskoj sezonu Chelsea u 2010/11 Kalou ima statistiku koja i nije losa: 29 Appearances, 15 goals, 6 assists.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kad se sjetim da još igra u Arsenalu tačno poželim da se svi nabrojani vrate.Bosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Hoćel' bit prenos igdje?
Ako dolazak Kaloua znaci odlazak Arshe, onda sam ja za.bbcsport_david David Ornstein
Arsenal tell me reports of a deal for Kalou are untrue & that no talks are planned. Waiting to hear back from Chelsea
Sportklub.mandraX je napisao/la:Hoćel' bit prenos igdje?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kalou je odlican napadacBosco je napisao/la:Najgore je što neće bit jokerDa znam da hoće ne bih imao ništa protiv...

Uzmi statistiku ona pokazuje da je to suprotno od smeca.Bosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.
-
- Kontakt:
ma dobro sto se tice Kalua u prosloj sezoni je briljirao, nezz sta se dogodilo u ovoj, mozda prejaka konkurencija stvara dodatni pritisak na njega pa pokazuje slabe rezultate igre...naravno ako bi dosao mogao bi i briljirat, jer neodgovara svakom igracu taktika nekog kluba, a i Chelsea je promijenio trenera da ni drogba vise nije na starom nivou...postoji mnogo igraca koji su propali tako promjenom sredine...opet ovo su sve nagadjanja
Iskreno, ja Kaloua ne smatram WC igračem, al' je sigurno bolja konkurencija Gervinhu nego Arshavin. Kad bi još uspjeli Arshavina uvaliti Cityu mislim da bi ovaj zaostatak koji imamo istopili.
Ok je ako dodje, imaće moju podršku, a ako ne dodje, opet mu želim se najbolje. Posebno, jer je isticao da bi volio igrati u Arsenalu.

Ok je ako dodje, imaće moju podršku, a ako ne dodje, opet mu želim se najbolje. Posebno, jer je isticao da bi volio igrati u Arsenalu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
klupatm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li legende u prvih 11 ? Ima li ga na klupi bar ??
Arsenal: Szczesny, Coquelin, Koscielny, Squillaci, Miquel, Song, Arteta (c), Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.
Substitutes: Martinez, Yennaris, Benayoun, Ryo, Walcott, Park, Henry.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
http://atdhenet.tv/42542/watch-arsenal-vs-leeds-united" onclick="window.open(this.href);return false;
eto link
valjda će ući henry, a poznavajući chamacka, siguran sam da hoće
.
a čitam evo , wenger nije odbacio mogućnost produzivanja posudbe
eto link
valjda će ući henry, a poznavajući chamacka, siguran sam da hoće

a čitam evo , wenger nije odbacio mogućnost produzivanja posudbe

Vođa zna.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Cim vidim Chamakha znam da necemo gol dat' dok ga ne zamijeni(ili eventualno neki nafakaski),a s druge strane kad vidim Squillaci-a odmah znam da cemo kako primit pa sta god da se desi i koliko god dominantni bili...Henry je napisao/la:klupatm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li legende u prvih 11 ? Ima li ga na klupi bar ??
Arsenal: Szczesny, Coquelin, Koscielny, Squillaci, Miquel, Song, Arteta (c), Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.
Substitutes: Martinez, Yennaris, Benayoun, Ryo, Walcott, Park, Henry.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.