Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 09 jan 2012, 17:06

Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 09 jan 2012, 17:09

Bosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.
Dobro jest los al' si malo sad pretjero,nije velika otkupna cijena ovo igraca ja mislim oko 5 mili,uglavnom je bolji od arsvaina i onog pokusaj napadaca Samaka. ;)
Moze ga koristiti kao Jokera.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 jan 2012, 17:13

Najgore je što neće bit joker :D Da znam da hoće ne bih imao ništa protiv...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 jan 2012, 17:15

Bosco je napisao/la:Kalou se vraća natrag u London zbog pregovora s Arsenalom. Dosta izvora priča o ovome. Iskreno, mislim da bi to bio najgljuplji potez Arsenea Wengera ikad, čak gluplji i od dovođenja Cygana, Stepanovsa, Silvestrea, Squillacija i sličnih levata. Yebo mu Kalou mater, smeće od igrača.
Ma to je neka novinarska patka sigurno. Prve vjestu su se pojavile na twitteru, a svi znamo da je malo koja vjesti sa twittera istinita. Pa covjek nije dovoljno dobar za Chelsea, sta ce onda u Arsenalu :D

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 09 jan 2012, 17:17

Bosco je napisao/la:Najgore je što neće bit joker :D Da znam da hoće ne bih imao ništa protiv...
Puno je njemu da igra 90 minuta :D realno Messi ne moze pored RVP igrati u prvoj postavi. :D

@Profesor
Ocekivao sam taj komentar,ja sam uvijek govorio njegov domet je Wigan,QPR i takvi klubovi. :mrgreen:
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 09 jan 2012, 17:19

Veceras moraju dobiti,igrao sam na kladionici Arsenal a inace ne praktikujem da igram onaj tim za koji navijam. :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 jan 2012, 17:21

Mislim da se je negdje spominjala cjena oko 3m. Navodno prima 90k sedmicno a svi znamo Wengerovu politiku, tako da sam 99% siguran da nema od toga nista.
Iako u sampionskoj sezonu Chelsea u 2010/11 Kalou ima statistiku koja i nije losa: 29 Appearances, 15 goals, 6 assists.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 09 jan 2012, 17:35

slika
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 jan 2012, 17:36

Kad se sjetim da još igra u Arsenalu tačno poželim da se svi nabrojani vrate. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2012, 17:39

Hoćel' bit prenos igdje?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 jan 2012, 17:40

bbcsport_david David Ornstein
Arsenal tell me reports of a deal for Kalou are untrue & that no talks are planned. Waiting to hear back from Chelsea
Ako dolazak Kaloua znaci odlazak Arshe, onda sam ja za.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jan 2012, 17:40

mandraX je napisao/la:Hoćel' bit prenos igdje?
Sportklub.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 jan 2012, 17:43

Bosco je napisao/la:Najgore je što neće bit joker :D Da znam da hoće ne bih imao ništa protiv...
Kalou je odlican napadac :D istina ima svojih momenata, al dosta je pomogao Chelsiu, samo kad se sjetim ubacaja za Riisea :lol:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 09 jan 2012, 19:03

Uzmi statistiku ona pokazuje da je to suprotno od smeca.

Nepobjedivi
Kontakt:

Post Postao/la Nepobjedivi » 09 jan 2012, 19:09

ma dobro sto se tice Kalua u prosloj sezoni je briljirao, nezz sta se dogodilo u ovoj, mozda prejaka konkurencija stvara dodatni pritisak na njega pa pokazuje slabe rezultate igre...naravno ako bi dosao mogao bi i briljirat, jer neodgovara svakom igracu taktika nekog kluba, a i Chelsea je promijenio trenera da ni drogba vise nije na starom nivou...postoji mnogo igraca koji su propali tako promjenom sredine...opet ovo su sve nagadjanja

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 jan 2012, 19:23

Iskreno, ja Kaloua ne smatram WC igračem, al' je sigurno bolja konkurencija Gervinhu nego Arshavin. Kad bi još uspjeli Arshavina uvaliti Cityu mislim da bi ovaj zaostatak koji imamo istopili. :mrgreen:

Ok je ako dodje, imaće moju podršku, a ako ne dodje, opet mu želim se najbolje. Posebno, jer je isticao da bi volio igrati u Arsenalu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 09 jan 2012, 19:53

Ima li legende u prvih 11 ? Ima li ga na klupi bar ?? ;)
TM87

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 09 jan 2012, 19:57

tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li legende u prvih 11 ? Ima li ga na klupi bar ?? ;)
klupa

Arsenal: Szczesny, Coquelin, Koscielny, Squillaci, Miquel, Song, Arteta (c), Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.

Substitutes: Martinez, Yennaris, Benayoun, Ryo, Walcott, Park, Henry.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jan 2012, 20:13

http://atdhenet.tv/42542/watch-arsenal-vs-leeds-united" onclick="window.open(this.href);return false;
eto link
valjda će ući henry, a poznavajući chamacka, siguran sam da hoće :mrgreen: .
a čitam evo , wenger nije odbacio mogućnost produzivanja posudbe :mrgreen:
Vođa zna.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 09 jan 2012, 20:14

Henry je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Ima li legende u prvih 11 ? Ima li ga na klupi bar ?? ;)
klupa

Arsenal: Szczesny, Coquelin, Koscielny, Squillaci, Miquel, Song, Arteta (c), Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.

Substitutes: Martinez, Yennaris, Benayoun, Ryo, Walcott, Park, Henry.
Cim vidim Chamakha znam da necemo gol dat' dok ga ne zamijeni(ili eventualno neki nafakaski),a s druge strane kad vidim Squillaci-a odmah znam da cemo kako primit pa sta god da se desi i koliko god dominantni bili... :x
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.