Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Bilo ko ,ko se usudi napisati da trenutno imamo boljeg golmana od Begovica dok je Hasagic povrijedjen,je ili nenormalan,ili dobro zaostao,ili nema pojma o nogometu ,i nikada nije utakmicu u zivotu do kraja pogledao Nakon 2 tekme protiv Belgije,sam bio fasciniran odredjenim segmentima djelovanja nase ekipe,ali sam odmah rekao da je Supic covjek koji je zalutao u tu profesiju,pa on ne moze braniti ni u federalnoj ligi,nema niti jednu osobinu golmana,zgurio se nekakav,isto stanga ,nema ni k od konstitucije golmana,jako prepadnuto djeluje,reakcija bukvalno kao u mrtva konja,tako da vas molim,ove koi podrzavaju Supica u odnosu na Begovica ,da preispitate sami sebe prije nego nesto napisete.
Begovica sam i ja gledao protiv Arsenala,i djelovao mi je u par navrata jako sigurno,jako dobro je procjenio putanju lopte ,i kretanje napadaca...naravno ne moze se po tome prosuditi,ali moze po tome kako stoji na golu,kako se pomjera dok lopta kruzi dijagonalno..vidi se da momak zna svoj posao ,i idealno je rjesenje za nas gol.
Jos jedna stvar,jako bitna,nije isto braniti za jednog premierligasa,i igrati protiv Arsenala,i stajati na golu protiv neke tamo Armenije,za reprezentaciju gdje te svi vide kao rjesenje za poziciju golmana...na kraju krajeva,dolazi iz kluba koji je puno veci od vecine klubova nasih reprezentativaca,pa moze imati dodatno samopouzdanje sto se toga tice.
Nemam namjeru nikoga vrijedjati,ali postoji na ovom forumu par likova koji bi,da svi kazu da je mlijeko bijelo,oni pokusavali na sve nacine doci do izrazaja,i pokusati nametnuti tezu da je mlijeko crno,vjerovatno iz razloga sto ih u pravom svijetu ,i zivotu niko ne slusa,ne uzima za ozbiljno,pa su pronasli nacin da se dokazuju...po mojoj procjeni pogresan nacin.
Naravno da svak' ima svoje misljene,koje je vise-manje relevantno ,ali konstantno pokusavati kontrirati nije bas lijepo.
Na kraju da dodam ovima sto spominju Begovica kao antibosanca,nekoga ko je izdajica sto je rekao nesto nekada,..hahahaha...tu se moram prvo nasmijati,i napisati "budite vi patriote kao sto on ima priliku da bude"!!Posebno se odnosi na ove njegove susjede iz Kanade!
I,ako vec pokusavate da vam za repku igraju pravi domoljubi,patriote ,borci za ovu drzavu,lagano kandziju u ruke i u savez,pa opleti po usima sve koji sjede,jer bi oni za marku ovu drzavu,reprezentaciju ,i sve nas prodali..ovaj put necu spomenuti Ciru ,samo cu reci da je on prvi koji bi volio da nema ni B od Bosne...ili H od Hercegovine(mozda se varam sto se tice Hercegovine,ipak je njegov krivousti kolega taj dio zemlje posebno volio).
Begovica sam i ja gledao protiv Arsenala,i djelovao mi je u par navrata jako sigurno,jako dobro je procjenio putanju lopte ,i kretanje napadaca...naravno ne moze se po tome prosuditi,ali moze po tome kako stoji na golu,kako se pomjera dok lopta kruzi dijagonalno..vidi se da momak zna svoj posao ,i idealno je rjesenje za nas gol.
Jos jedna stvar,jako bitna,nije isto braniti za jednog premierligasa,i igrati protiv Arsenala,i stajati na golu protiv neke tamo Armenije,za reprezentaciju gdje te svi vide kao rjesenje za poziciju golmana...na kraju krajeva,dolazi iz kluba koji je puno veci od vecine klubova nasih reprezentativaca,pa moze imati dodatno samopouzdanje sto se toga tice.
Nemam namjeru nikoga vrijedjati,ali postoji na ovom forumu par likova koji bi,da svi kazu da je mlijeko bijelo,oni pokusavali na sve nacine doci do izrazaja,i pokusati nametnuti tezu da je mlijeko crno,vjerovatno iz razloga sto ih u pravom svijetu ,i zivotu niko ne slusa,ne uzima za ozbiljno,pa su pronasli nacin da se dokazuju...po mojoj procjeni pogresan nacin.
Naravno da svak' ima svoje misljene,koje je vise-manje relevantno ,ali konstantno pokusavati kontrirati nije bas lijepo.
Na kraju da dodam ovima sto spominju Begovica kao antibosanca,nekoga ko je izdajica sto je rekao nesto nekada,..hahahaha...tu se moram prvo nasmijati,i napisati "budite vi patriote kao sto on ima priliku da bude"!!Posebno se odnosi na ove njegove susjede iz Kanade!
I,ako vec pokusavate da vam za repku igraju pravi domoljubi,patriote ,borci za ovu drzavu,lagano kandziju u ruke i u savez,pa opleti po usima sve koji sjede,jer bi oni za marku ovu drzavu,reprezentaciju ,i sve nas prodali..ovaj put necu spomenuti Ciru ,samo cu reci da je on prvi koji bi volio da nema ni B od Bosne...ili H od Hercegovine(mozda se varam sto se tice Hercegovine,ipak je njegov krivousti kolega taj dio zemlje posebno volio).
Stvarno nemogu shvatit kakvih likova persona osobo il kako god hocete da se izrazim ima, svi govore da je nada da ima talenta da se solidnim pokazo do sad u ovo malo vremena sto je branio i nadje se neko ko kaze da je Begovic 0 od golmana. Da je on 0 od golmana nebi bio tu gdje jest.harishp je napisao/la:Za mene nula od golmana i zdravo.To je moje licno misljenje i ne pokusavaj da mi nametnes druga razmisljanja.BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:@Bhfan tebe nemoze niko napraviti budalom ili jesi ili nisi kao prvo.![]()
Covijek odigrao 19 minuta jer je prvi golman povrijedzen.A ne zbog toga jer je kvalitetniji.
Od tih 19 minuta nije imao cestito odbrane i na osnovu cega ti zakljucujes da si u pravu.
Kad budemo primali golove u odlucujucim tekmama radi greski golmana,naravno ti ces biti vrlo tih.Dok nesto drugo ne iskrsne.
A kako rekoh posto me ne poznajes da mi govoris bilo sta niti imas pravo niti godina.
Druze jel ti vidis da jedini pises negativne komentare u vezi Begovica?
Momak ima potencijala da postane najbolji,mlad je i zamjena Jamesu koji ce u penziju uskoro,mislim i da je trener iznenadjen Asmirom i sto je najbolje on sad ima veliku zelju da brani i da igra,sto je jako dobro za nas,nije dzaba u Engleskoj EPL,isto kad vidis rezerve Manchestera utd i njihov 3 golman Ben Foster je kandidat za A Englesku reprezentaciju,a sto nebi 2 golman Portsmoutha mogao igrati za BIH koja je jedna prosjecna repka sa nekolko sjajnih mladih igraca koji imaju potencijala da od BIH repke naprave tim koji ce biti zapazen u Evropi a i u Svijetu.
Nisam jedini bit ce ih vagon kad ovaj stane na gol ali ce onda biti kasno.To jest kasno se ebenom kajati..
Za razliku od tebe gledam ovog kloca i ama bas nista vidio nisam da nam on bude standardan golman.
Ebo ti golmana od skoro dva metra kad mu lopte u petercu prolaze ko na korzu.
I kazem ti sjasi vise,svako ima pravo za svoje misljenje,prema tome voz.
P.S Mozda cak bi se i preslo preko tog njegovog ,,kvaliteta,, ali mi frajer u onim intervjuima o tome kako on uopste nije vezan za BIH i kako mu je ,,prava,, domovina Kanada i da uopste ne prica i ne razumije Bosanski i budali dosta.
naravno te izjave mijenja ko trijeba gace zavisno gdje se nalazi.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Begovic je sigurno veliki potencijal,njegovo vrijeme tek dolazi! Siguran sam da ce za koju godinu biti medju najboljim golmanima u premier ligi!.. Mislim da je on u boljoj formi od Supica,i dao bi mu prednost na golu protiv Armenije i Turske! To su historijske utakmice za Bih i sigurno da Begovic ima veliki moptiv da se dokaze.. Uostalom Ciro ce znati procjeniti trenutnu formu golmana koji su mu na raspolaganju!
Dugo nisam procitao ovako dobar post,svaka cast.velez_mostar je napisao/la:Bilo ko ,ko se usudi napisati da trenutno imamo boljeg golmana od Begovica dok je Hasagic povrijedjen,je ili nenormalan,ili dobro zaostao,ili nema pojma o nogometu ,i nikada nije utakmicu u zivotu do kraja pogledao Nakon 2 tekme protiv Belgije,sam bio fasciniran odredjenim segmentima djelovanja nase ekipe,ali sam odmah rekao da je Supic covjek koji je zalutao u tu profesiju,pa on ne moze braniti ni u federalnoj ligi,nema niti jednu osobinu golmana,zgurio se nekakav,isto stanga ,nema ni k od konstitucije golmana,jako prepadnuto djeluje,reakcija bukvalno kao u mrtva konja,tako da vas molim,ove koi podrzavaju Supica u odnosu na Begovica ,da preispitate sami sebe prije nego nesto napisete.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Po svemu sudeći, Begović će na gol protiv Armenije. Momak brani u Porsmuthu, i ubrzo bi trebao počinjati tekme od početka. Supić nema kluba i nemože biti u formi, jer je drugačije kada golman ima 2-3 treninga sedmično i jednu u takmicu, nego kad golman uopšte nema kluba.
Stoga, mislim da će na gol protiv Armenije i Turske stati Begović.
Stoga, mislim da će na gol protiv Armenije i Turske stati Begović.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- miralem444
- Kontakt:
apsolutno se slazem sa svim sto si napisio...asmir na gol protiv armenije..velez_mostar je napisao/la:Bilo ko ,ko se usudi napisati da trenutno imamo boljeg golmana od Begovica dok je Hasagic povrijedjen,je ili nenormalan,ili dobro zaostao,ili nema pojma o nogometu ,i nikada nije utakmicu u zivotu do kraja pogledao Nakon 2 tekme protiv Belgije,sam bio fasciniran odredjenim segmentima djelovanja nase ekipe,ali sam odmah rekao da je Supic covjek koji je zalutao u tu profesiju,pa on ne moze braniti ni u federalnoj ligi,nema niti jednu osobinu golmana,zgurio se nekakav,isto stanga ,nema ni k od konstitucije golmana,jako prepadnuto djeluje,reakcija bukvalno kao u mrtva konja,tako da vas molim,ove koi podrzavaju Supica u odnosu na Begovica ,da preispitate sami sebe prije nego nesto napisete.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Za ovih 20-tak minuta protiv Arsenala više mi se dopao kao golman od svih dosadašnjih naših golmana a posebno u odnosu na Supića. Kao pojava,visok ,snažan ,brz ,dobro prati igru i kreće se po svom prostoru uvijek spreman za intervenciju. Smatram da će nam biti od velike koristi u daljem toku kvalifikacija i da će sa Spahićem i ostalim igračima u odbrani znati sve posložiti onako kako treba. U pravu su svi oni koji kažu da on nije slučajno u Engleskoj ligi ,sigurno vrijedi a njegovo vrijeme tek dolazi jer je veoma mlad .
Ja jedva čekam kada dođe u Sarajevo na okupljanje pa kad ga oni naši novinari safataju
baš me zanima da vidim kako priča Bosanski, ako ga uopšte i priča 

James je strašan golman, ko je gledao posljednu utakmicu zna o čemu ja pričam. Teško če Asmir pored njega, ostario je James a možda Asmir i dobije priliku od sljedeće sezone.
Prica se i da ce James u Tottenham....Rz88 je napisao/la:James je strašan golman, ko je gledao posljednu utakmicu zna o čemu ja pričam. Teško če Asmir pored njega, ostario je James a možda Asmir i dobije priliku od sljedeće sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa dobro, koliko tu sada ima istine. Čovjeku je 39 godina. Mislim da je malo prestar za neke transfere.
Bez obzira sto ce Begovic biti tu protiv Armenije i Turske, mislim da ce Ciro postaviti prvog golmana Supica, nebrane ni jedan, jedan rezerva a drugi bez kluba, samo treniraju,ali ce mislim ipak Supic biti prvi, tu je od ranije i vec je saradjivao sa ostalim igracima. Nekazem da Begovic nije dobar ali ipak je on rezerva u klubu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
da, da a ovaj ne moze biti rezerve kad nema kluba...amir je napisao/la:Bez obzira sto ce Begovic biti tu protiv Armenije i Turske, mislim da ce Ciro postaviti prvog golmana Supica, nebrane ni jedan, jedan rezerva a drugi bez kluba, samo treniraju,ali ce mislim ipak Supic biti prvi, tu je od ranije i vec je saradjivao sa ostalim igracima. Nekazem da Begovic nije dobar ali ipak je on rezerva u klubu.
Supica sve sto vise gledam (u reprezntaciji, u klubu ne mogu jer ga nema), sve mi se vise i vise cini da on nije bas kvalitet za reprezentaciju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Halo ba, pa Sama činjenica da čovjek igra u Premiership-u govori ne samo da je to golman koji nama treba, nego golman zbog kojeg nam mogu zavidjeti velike svjetske velesile... a da ne govorim o komšiluku 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Vi ko biva zaboravili da je Uske glavni za sredjivanje papira Begovicu,tako da ja vise nemogu od smijeha.......hajte vi 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sve je to obavljeno, Uske za divno cudo bio vrijedan.....harishp je napisao/la:Vi ko biva zaboravili da je Uske glavni za sredjivanje papira Begovicu,tako da ja vise nemogu od smijeha.......hajte vi

sad se ceka FIFA
Momak jeste rezerva,kome?Jamesu,budimo realni da bi slabo koji golman izbacio Jamesa iz pve postave!Uz Cecha,Reinu.van der sara,Greena ,najbolji je u Engleskoj.
12.9.2009.
Nije za divno cudo neboj se.Nece Uske da vrti gdje nema koristi.calcio je napisao/la:sve je to obavljeno, Uske za divno cudo bio vrijedan.....harishp je napisao/la:Vi ko biva zaboravili da je Uske glavni za sredjivanje papira Begovicu,tako da ja vise nemogu od smijeha.......hajte vi![]()
sad se ceka FIFA
Inace ja u cuda ne vjerujem a ti @calcio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imali kakvih vijesti o James-ovoj povredi ili je to bilo nesto bezveze i da li ce braniti u slijedecim utakmicama?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Polahko sa Begovicem prvo treba da dobije pravo da zaigra za nas pa tek onda ga stavljajte na gol protiv Armenije...
A ko se je zauzeo za taj posao nisam bas optimista da ce biti u Armeniji,daj boze da se varam i da grijesim...
A ko se je zauzeo za taj posao nisam bas optimista da ce biti u Armeniji,daj boze da se varam i da grijesim...

Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Skojevska i 45 gostiju.