Kod: Označi sve
http://****/ywgJo7

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kod: Označi sve
Znam, uvijek je tu standardnih 2-3 hiljade bolesnika, i mi ćemo doći po bilo kakvom vremenu i bez obzira na protivnika... Da je TVŽ modus kako treba privući raju, relativno jeste, ali ima tu i dosta drugih popratnih aktivnosti... Što se tiče huliganstva, navijači Željezničara nikada nisu pokrenuli takvo nešto, samo što se igra igra dvostrukih aršina, a mi dobro znamo ko i kako to radi i čemu sve to vodi... A što se tiče tog moljenja, par puta nisam bio u mogućnosti da dođem na početak utakmice i puste oni zaštitari na ulazu iako nemaš kartu, pogotovo na poluvremenu, ali htio sam reći to da bih uveo praksu dovođenja mlađih kategorija na prvenstvene utakmice, iako se čini možda i glupo, ali tako se to radi...dado55 je napisao/la:Onaj ko voli Želju nemu ni netreba marketing da bi dolazio na utakmice, ali imas ljude koji su ogorceni prvo stanjem u drzavi pa onda kvalitetom fudbala i na kreju huliganstvom na tribinama i zbog tih stvari ljudi jednostavno nezele da dolaze na tekme, iako vole zelju kao i ovih 4000 navijaca, u kubu se dosta lijepo radi, ali da bi popravili prosjek gledatelja na utakmicama moramo na svaku utakmicu privuci "derbi navijace" e sada kako to uraditi, upravo onako kao sto se radilo prije dvije tri godine tj TVŽELJO, da grbavica postane mjesto subotnjeg izlaska, mjesto gdje ce roditelji dovasati djecu da uzivaju 90 minuta, gdje ce cijela familija doci da gleda zelju bez straha od negativnih stvari koje imamo na tribini. Marketing treba da uradi neke stvari po pitanju godisnjih i polugodisnjih karti, npr karta za Invalide, penzionere, za mladje od 18 godina sto je veoma bitno, da ta djeca ne mole na ulazu da ih uvedemo mnego da i ona osjete slast da pokaze da je clan zelje i da ne nabrajam... opropstite zbog gramatickih gresaka, brzo sam pisao.
Hvala ti jarane. Pročitao sam i onaj naprijed postavljeni, povećavši ga na 207%, al' opet jedva. Mutno do bola. Ako možeš gdje nađi i postavi iz Avaza Žujin intervju (na cijeloj strani).BolanBolan je napisao/la:Evo link ko hoće intervju u PDFu:Kod: Označi sve
svima njima je san jednom da obuku plavi dres, za bolje uslove definitivno treba i bolja infrastruktura. Traba na i Fun Shop, mnogi ce reci ma koji ce nam, ali evo odem jucer da kupim nesto iz ponude, kad nema, kazu bit ce jos uskoro. e zbog toga mi treba Shop da kupim dres, kapu, sal i sve ostalo da odvedem malog rodjaka pa i njemu da kupim jer tako ce i ona zavoliti, ali mozemo mi laprdati ovdje koliko hocemo, kad bi buku i dzelo citali ovaj forum mislim da bi dosta dobrih ideja mogli naci na njemu.KB-TM87 je napisao/la:Znam, uvijek je tu standardnih 2-3 hiljade bolesnika, i mi ćemo doći po bilo kakvom vremenu i bez obzira na protivnika... Da je TVŽ modus kako treba privući raju, relativno jeste, ali ima tu i dosta drugih popratnih aktivnosti... Što se tiče huliganstva, navijači Željezničara nikada nisu pokrenuli takvo nešto, samo što se igra igra dvostrukih aršina, a mi dobro znamo ko i kako to radi i čemu sve to vodi... A što se tiče tog moljenja, par puta nisam bio u mogućnosti da dođem na početak utakmice i puste oni zaštitari na ulazu iako nemaš kartu, pogotovo na poluvremenu, ali htio sam reći to da bih uveo praksu dovođenja mlađih kategorija na prvenstvene utakmice, iako se čini možda i glupo, ali tako se to radi...dado55 je napisao/la:Onaj ko voli Želju nemu ni netreba marketing da bi dolazio na utakmice, ali imas ljude koji su ogorceni prvo stanjem u drzavi pa onda kvalitetom fudbala i na kreju huliganstvom na tribinama i zbog tih stvari ljudi jednostavno nezele da dolaze na tekme, iako vole zelju kao i ovih 4000 navijaca, u kubu se dosta lijepo radi, ali da bi popravili prosjek gledatelja na utakmicama moramo na svaku utakmicu privuci "derbi navijace" e sada kako to uraditi, upravo onako kao sto se radilo prije dvije tri godine tj TVŽELJO, da grbavica postane mjesto subotnjeg izlaska, mjesto gdje ce roditelji dovasati djecu da uzivaju 90 minuta, gdje ce cijela familija doci da gleda zelju bez straha od negativnih stvari koje imamo na tribini. Marketing treba da uradi neke stvari po pitanju godisnjih i polugodisnjih karti, npr karta za Invalide, penzionere, za mladje od 18 godina sto je veoma bitno, da ta djeca ne mole na ulazu da ih uvedemo mnego da i ona osjete slast da pokaze da je clan zelje i da ne nabrajam... opropstite zbog gramatickih gresaka, brzo sam pisao.
U ovom nasem timu nije niko nezamjenjiv osim Zebe i Bogija.pintol_TM87 je napisao/la:Nyema ipak ne ostaje i ono sto je bilo napisano je čista laz.
Ide u tursku ili rusiju barem tako on kaze.
tako su se dogovorili da ce amar prihvatit ponudu koja zadovoljava klub a to je u ovom slucaju nekih 100 hiljada euralottdogg je napisao/la:ako nece da potpise novi ugovor onda je najbolje da ode naravno uz neko solidno obestecenje
nisam pitao za koliko para ide uglavnom neće ostati ali sta znas mozda se opet nesto promijeni..zeljo1 je napisao/la:tako su se dogovorili da ce amar prihvatit ponudu koja zadovoljava klub a to je u ovom slucaju nekih 100 hiljada euralottdogg je napisao/la:ako nece da potpise novi ugovor onda je najbolje da ode naravno uz neko solidno obestecenje
ako klub ne dobije otprilike ovu sumu on ce i ostati do isteka.....al mislim da bi sef kao sto bih i ja vise volio pare nego da sjedi na klupi pola sezonepintol_TM87 je napisao/la:nisam pitao za koliko para ide uglavnom neće ostati ali sta znas mozda se opet nesto promijeni..zeljo1 je napisao/la:tako su se dogovorili da ce amar prihvatit ponudu koja zadovoljava klub a to je u ovom slucaju nekih 100 hiljada euralottdogg je napisao/la:ako nece da potpise novi ugovor onda je najbolje da ode naravno uz neko solidno obestecenje
rusija,turska,grcka,slovacka i neke jos ekipe iz azije ne reci mi koje al on misli da bi mu najbolje bilo u turskoj radi klime i paraDANDY je napisao/la:Pa gdje sad ide Nyema u Tursku il Rusiju,ne kontam.
vaga najvise izmedju turske i rusije..kako god nek mu je sretno..ostade mu cura ovdje haha(kcerka od predraga pasica)zeljo1 je napisao/la:rusija,turska,grcka,slovacka i neke jos ekipe iz azije ne reci mi koje al on misli da bi mu najbolje bilo u turskoj radi klime i paraDANDY je napisao/la:Pa gdje sad ide Nyema u Tursku il Rusiju,ne kontam.
Meni je ovo u neku ruku i jasno,al' opet ne kontam Sira,ako imas igraca koji je ajmo rec kvalitetan,sto ga ne iskoristiti do kraja,kad ce ti i ovako i onako oticialeksandar_veliki je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/muha ... yemu/71927" onclick="window.open(this.href);return false;DANDY je napisao/la:Znači ide a ne zna ni on gdje...Prosto nevjerovatno,da je ovo onaj Željo od prije 4 godine pa da čovjek i povjeruje.....
Ide, ide, al na tribine ako ne produzi ugovor. Karic najvjerovatnije ponovo dobija sansu. Cao, nekih novina nema, to je to otprilike. Da, dva dana prije nego je preuzeo Sarajevo Jovic zvao Amara da vidi za Savica, odnosno njegov povratak u Zvijezdu. Moguce je da ode Savara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.