http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... gue-squad-" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma ja, evo ga na aerodromu samo let čeka.Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
oo hvala ti glasnogovornice...Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
cikcanga
08.01.2012. u 16:34
Ne znam zasto je otisao da upozna ovog narkomana, bolje mu je bilo da ode kod najboljeg igraca svih vremena Dennisa Berkgkampa!
Koji je to kraljBosco je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaa čitam na rajvosa-x komentare na članku o tome kako je RvP posjetio Maradonu i pogledajte na šta naletim
cikcanga
08.01.2012. u 16:34
Ne znam zasto je otisao da upozna ovog narkomana, bolje mu je bilo da ode kod najboljeg igraca svih vremena Dennisa Berkgkampa!
Wiltourda,Ljunberga,Jeffersa(salim seAllGunsBlazing je napisao/la:Ne moze odmah od najveceg uciti, mora prvo od slabijeg, pa kad njeg prevazidje onda ide tek Dennisu, tj. Dennis ce tada doci vec u Arsenal... Ja bih najradije volio sutra vidjeti Dennisa,Henrya,Piresa i Adamsa pa makar izgubili sa 15:0![]()
Neko mi rece da je banovan trajno jer je trolovao po nekim temama.Profesor je napisao/la:hahahah kad smo vec kod Paje, gdje se je on izgubio? Nema ga vec neko vrjeme. Nedostaju mi ti njegovi provokatorski postovi
Jesi našao ovo kad smo već bili pred ispadanjemBosco je napisao/la:Ma ja, evo ga na aerodromu samo let čeka.Aldinn1 je napisao/la:Evo stizem vam mladi Visca u Arsenal
Sutra Henry protiv Leedsa! Prisjetimo se kako ih je znao i sam pobjeđivat.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma ta mi je utakmica ostala u sjećanju, tad sam još bio dijete jbg.mexy_whites je napisao/la: Jesi našao ovo kad smo već bili pred ispadanjemPazi ovaj kojim smo scumu nažalost donijeli titulu:
[youtube][/youtube]
Sutra se nadam da nećemo doživjeti katastrofu. U zadnje dvije godine smo igrali sjajne mečeve protiv Scuma na Trashfordu, Tottenhama na Laneu, pa i vas na Emiratesu. Međutim, u ovoj sezoni imamo najviše problema s povredama, a odbrana škripi ko nikad. Barnsley nam je zabio 4 komada prije dva kola i tu se vidjelo kol'ko smo loši. Jedino nas napaljenost zbog protivnika može spasiti.
Yup.Thunderstruck je napisao/la:Je l' to Henry igra večeras?
Znači vrijedi gledati Arsenal večeras.Bosco je napisao/la:Yup.Thunderstruck je napisao/la:Je l' to Henry igra večeras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.