To što si rek'o inače bi bilo smješno, al' u našem slučaju to je žalosno, jer imamo i trenera koji odgovara opisu gore navedenihkimbo je napisao/la:Hajde da se zamisliom da ta pojacanja , da smoj u nekoj "sve je moguce" j dimenziji ... tu treba skrivenu kameru pa snimati intrukcije sa klupe ... hahaha![]()
![]()
Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...
moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........kimbo je napisao/la:Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...![]()
![]()
![]()
Ovaj voz je davno stao Indijanci ga napali i opljackali ...AlemC85 je napisao/la:moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........kimbo je napisao/la:Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...![]()
![]()
![]()
oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
kimbo je napisao/la:oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?![]()
![]()
![]()
![]()
Nema mjesta , konkurencija jaka na njegovoj poziciji.
Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?
http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni meni nije tata ratni profiter. Ni ja nisam u Norveskoj. Poslao sam pare za bus.NeToBoLa je napisao/la:Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?
http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;
Voliš Velež više od mene ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.