Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
A hajd da tebe vidim kad ti onako lik padne na koljeno pa da ti nista ne bude , dacu ti sta god zelis 

Napisao sam da je to moja zelja jer nam treba 10-og u zadnjoj liniji U21 pa ako se tu pokaze zasto ne i u A repki...!!!bavarian_bk je napisao/la:A hajd da tebe vidim kad ti onako lik padne na koljeno pa da ti nista ne bude , dacu ti sta god zelis
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Šteta, povrijedio ligament koljena. Neće igrati 6 do 8 sedmica 

- Principatus
- Kontakt:
Bicakcic ce uskoro poceti da trenira sa ostalom ekipom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da ce moci igrati one dvije U21-utakmice u novembru.. Bijo je pozvan za prijateljsku protiv Crne Gore ali eto kad ga nije htjelo.. Tandem "Stuttgart" - "Hamburg" nebi bijo los za vidjet u skoroj buducnosti.. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evo Jagodic ga opet nije zvao...? Momak trenira vec preko mjesec dana prvom ekipom stutgarta...
E jadna nam je majka kad nam kafanski/narodnjacki menadzeri kroje tim repkedrina1992 je napisao/la:Evo Jagodic ga opet nije zvao...? Momak trenira vec preko mjesec dana prvom ekipom stutgarta...

Hebes ti sve kad nam je Usljo (pu pu) ostavio to u amanet ,trebace Osimu dosta vremena da tim minderasima stane u kraj!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
pa Edhem Bicakcic je sigurno bolji od nekih sto igraju za mladu rdpku a dolaze iz ove nase lige..
Sheyi je napisao/la:pa Edhem Bicakcic je sigurno bolji od nekih sto igraju za mladu rdpku a dolaze iz ove nase lige..

e ovako ,ja pratim stuttgart ima sigurno 15 godina.
Sto se tice ovog momka ,znate vjerovatno svi da se povrijedio u mecu kupa prije nekoliko mjeseci, i da se tek pocinje vracati u stari ritam. Zar, realno ne mislite da je rano zvati ovog momka ? Neka odigra koju tekmu za VfB pa neka ga onda zove, ovaj momak ne samo da moze biti oslonac za mladu ekipu nego i za A reprezentaciju ...sto da ne. Nalazi se pri prvoj ekipi, a svi koji prate njemacki fudbal znaju kakvu skolu mladih igraca ova ekipa ima .
Sto se tice ovog momka ,znate vjerovatno svi da se povrijedio u mecu kupa prije nekoliko mjeseci, i da se tek pocinje vracati u stari ritam. Zar, realno ne mislite da je rano zvati ovog momka ? Neka odigra koju tekmu za VfB pa neka ga onda zove, ovaj momak ne samo da moze biti oslonac za mladu ekipu nego i za A reprezentaciju ...sto da ne. Nalazi se pri prvoj ekipi, a svi koji prate njemacki fudbal znaju kakvu skolu mladih igraca ova ekipa ima .
Nije loš nek ga mi imamo, trebat će , zašto ne, polako ,talenat sigurno,pripremat ga uvijek dobro dođe .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ovaj će nam biti glavni štoper reprezentacije za jednu godinu ako ne i prije,bio bi već da ga ne sjeba ova povreda
lik je beton
lik je beton

Bicakcic presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine. Odlican potez za njegovu karijeru. Igrat ce u timu koji drzi prikljucak za vodecim ekipama u "Cvajti" i moze pokazati ima li potencijala i kvaliteta za vece domete nego li je to "Cvajta".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Halali Mujo materi.Pored Bice vjerovatno ce i Besic da nestane u vidu magle.Velika steta za dva potencionalna reprezentivca.amerosm je napisao/la:Bicakcic presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine. Odlican potez za njegovu karijeru. Igrat ce u timu koji drzi prikljucak za vodecim ekipama u "Cvajti" i moze pokazati ima li potencijala i kvaliteta za vece domete nego li je to "Cvajta".
Eintracht ce jos ovu sezonu nesto ko fol gurati a potom im slijedi treca liga kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tacno tako.
evo besica nema ni na klupi u prijateljskoj hsv...znam da su ga stavili na transfer listu, al nisam jos cula da je negdje presao.
a sto se tice bicakcica...cisto sumnjam da ce imat kakve prilike u repki ovako.
evo besica nema ni na klupi u prijateljskoj hsv...znam da su ga stavili na transfer listu, al nisam jos cula da je negdje presao.
a sto se tice bicakcica...cisto sumnjam da ce imat kakve prilike u repki ovako.
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam jos uvjeren da Bicakcic moze uspjeti. Ono sto sam vidio od njega, prosle sezone u Europa Ligi, je bilo jako pozitivno, jako je dobar u skok igri, slican je tip kao Pandza, samo sto eventualno zna i vise sa loptom.
Tek mu je 21 godina, i ovo je bolje nego da igra u Stuttgartovim amaterima.
Isto vazi za Muhameda Besica, ima iste prespektive kao Ermin, a jos je 3 godine mladji, ne kontam kako ih mozete vec otpisati, a imaju 20ak godina.
Isto vazi za Muhameda Besica, ima iste prespektive kao Ermin, a jos je 3 godine mladji, ne kontam kako ih mozete vec otpisati, a imaju 20ak godina.
Bico mi se svidjao zbog dobre skok igre,ali je zato spor k'o puz.''Trk'' duel,pisi propalo.Einintracht je totalno neambciozan,iako su ljudi i bivsi sampioni.Tamo imamo isto i Vrancica koji je naravno odlaskom u taj klub pao qurcu za usi.Goalgetter je napisao/la:Ja sam jos uvjeren da Bicakcic moze uspjeti. Ono sto sam vidio od njega, prosle sezone u Europa Ligi, je bilo jako pozitivno, jako je dobar u skok igri, slican je tip kao Pandza, samo sto eventualno zna i vise sa loptom.
Besica ce visina vazda vuci ''nazad''jedino kao defazivni vezni ili desni bek da se okusa,ovako.....
To su vecinom problemi koje je jako tesko nadomjestiti za jaci kvalitet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sa ovim si jos jednom pokazao da nemas pojma o fudbalu. Eintracht Braunschweig ti je jedan jako solidan klub predvodjen najperspektivnijim trenerom u cvajti, i Bicakcic moze biti sretan sto je dosao u takav jedan kolektiv u kojem ce dobiti sansu da se afirmise.harishp je napisao/la:.Einintracht je totalno neambciozan,iako su ljudi i bivsi sampioni.Tamo imamo isto i Vrancica koji je naravno odlaskom u taj klub pao qurcu za usi.
@Vendeta pa ko ce drugi nego vendovendeta87 je napisao/la:Sa ovim si jos jednom pokazao da nemas pojma o fudbalu. Eintracht Braunschweig ti je jedan jako solidan klub predvodjen najperspektivnijim trenerom u cvajti, i Bicakcic moze biti sretan sto je dosao u takav jedan kolektiv u kojem ce dobiti sansu da se afirmise.harishp je napisao/la:.Einintracht je totalno neambciozan,iako su ljudi i bivsi sampioni.Tamo imamo isto i Vrancica koji je naravno odlaskom u taj klub pao qurcu za usi.

Za igraca koji bi trebao da pretendira na repku ni u snu nije dovoljno.Kakva afirmacija vise lici na sahranu ziva igraca.Klub jednostavno godinama nema ambiciju za nesto vise,prije ih je grad Braunschweig gurao.Sada ni toga vise nema.Da je recimo situacija kao kod Subasica pa da iz kukruza lige ode u Zvajtu ali odlazak iz prve BL u zvajtu je sa konja na magarca.Pogotovo klub koji je vec godinama uvijek blize trecoj ligi,nego ponovnom ulasku u Bundesku.
Ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto vendimire ako boga znas

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 jan 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ugovor je svega na godinu i po(l), tako da ima vremena da se pokaze i da preseli u nekog prvoligasa.
Ako ni do tada nista ne napravi, j..at ga onda.
Ako ni do tada nista ne napravi, j..at ga onda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: General505 i 30 gostiju.