Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
I Pepe je dobio isti crveni protiv barcelone za namjeru(doduse mozda je sudija mislio da ga je zakacio)
oK je ako su takva pravila al slabo se to primjenjuje u praksi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma neznam kakve vi fajde imate od toga jel bio penal ili nije jel bio crveni ili nije stvar sudiskog uvjerenja kad je pepe prosle godine dobio crveni karton zbog starta nad alvesom rekao sam nije bilo za crveni al nek mu ga je dao isto sto je trebao dobit crveni i adebayor u tom mecu kao i evra danas zbog udaranja aguera.
medjutim takve stvari se dogadjaju nekad za tebe nekad protiv tebe jednostavno to je fudbal i boze moj zato ga svi volimo. ne bih isticao neke teorije zavjere to su za mene smjesne price jer ako bi krenuli analizirat tako svaku utakmicu bojim se da ova igra uopste ne bi imala smisla.
opet kazem englezi imaju katastrofalno sudjenje, neznam kakva je situacija u drugim ligama njih slabije pratim al kod engleza je to rak rana. iskreno nisam znao da je ovaj sudija sudio onu utakmicu stoke totenham i ne mogu da vjerujem da mu je povjerena i ova utakmica
a mene ovo podsjeca na jednu utakmicu koju je topalbecirevic komentarisao pa kaze ovo je cisti prekrsaj bio pa za par sekundi usporeni snimak gdje nije bilo kontakta uopste a na to ce baho vjerujte postovani gledaoci iz mog ugla je to bio cisti prekrsaj. zato nemojte se bavit stvarima za koje niste kvalifikovani ne poznajete pravila vjerujem da vas pola nije ni gledalo tekmu a sad ste tu samo zbog toga sto je united pobjedio nista vise.
medjutim takve stvari se dogadjaju nekad za tebe nekad protiv tebe jednostavno to je fudbal i boze moj zato ga svi volimo. ne bih isticao neke teorije zavjere to su za mene smjesne price jer ako bi krenuli analizirat tako svaku utakmicu bojim se da ova igra uopste ne bi imala smisla.
opet kazem englezi imaju katastrofalno sudjenje, neznam kakva je situacija u drugim ligama njih slabije pratim al kod engleza je to rak rana. iskreno nisam znao da je ovaj sudija sudio onu utakmicu stoke totenham i ne mogu da vjerujem da mu je povjerena i ova utakmica

a mene ovo podsjeca na jednu utakmicu koju je topalbecirevic komentarisao pa kaze ovo je cisti prekrsaj bio pa za par sekundi usporeni snimak gdje nije bilo kontakta uopste a na to ce baho vjerujte postovani gledaoci iz mog ugla je to bio cisti prekrsaj. zato nemojte se bavit stvarima za koje niste kvalifikovani ne poznajete pravila vjerujem da vas pola nije ni gledalo tekmu a sad ste tu samo zbog toga sto je united pobjedio nista vise.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
To Devilu!Devil je napisao/la:Kakve to veze ima sa temom danasnje emisije ?messilla je napisao/la:Je li po tebi Spahić dobio zaslužen žuti karton nakon starta nad Menezom (Francuska-BiH) ?Narin je napisao/la:Na pitanje da li je Vincent Kompany zaslužio crveni karton, Sir Alex kaže.
"Da, mislim da jeste. Zamislite samo situaciju da Nani nije skočio i izbjegao start. Tada bi naš igrač bio u velikim problemima".![]()
Crveni za Kompanya cist kao suza.![]()
Cak za vise od jedne kazne.

Cim vidis kako je on isao,namjera je jasna..
E jesmo sretni,samo steta sto se ne igra na OT..
Samo da dodam da trebaju ovako ove startove strogo kaznjavati,nebi se smirili dok ne zavrse kao Eduardo da Silva ili Ben Arfa,pa nekome mogu karijeru unistiti,a oni dobiju po par utakmica samo kazne.
Iduci put pamet u glavu.
brate dragi zar se i za ovo dobija crveni kartondr.van nostrand je napisao/la:

Pogledajte suca kada je davao crveni karton,spustio glavu od sramote

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JuveSissoko
- Kontakt:
lik uze loptu hladnoL-Train je napisao/la:brate dragi zar se i za ovo dobija crveni kartondr.van nostrand je napisao/la:![]()
Pogledajte suca kada je davao crveni karton,spustio glavu od sramote

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Naravno da nema nikakve veze , ali iritiraju me ovi što mijenjaju mišljenje kako vjetar puhne , pa rek'o da provjerim jel i @Narin u toj grupi.Devil je napisao/la:Kakve to veze ima sa temom danasnje emisije ?messilla je napisao/la:Je li po tebi Spahić dobio zaslužen žuti karton nakon starta nad Menezom (Francuska-BiH) ?Narin je napisao/la:Na pitanje da li je Vincent Kompany zaslužio crveni karton, Sir Alex kaže.
"Da, mislim da jeste. Zamislite samo situaciju da Nani nije skočio i izbjegao start. Tada bi naš igrač bio u velikim problemima".![]()
Crveni za Kompanya cist kao suza.![]()
Cak za vise od jedne kazne.

Ono za Spahića nije vidjelo žutog ,a kao ovo opravdan crveni karton.
Po meni ono nije crveni iz više razloga : 1. Nije ga pipnuo, doduše bilo bi gadno da se Nani nije spasio ,ali se spasio (to je ono najbitnije

2. Ono je bio prvi start Kompanya (ako se ne varam).
3. Bio je početak utakmice i nakon onog utakmica je uništena
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Smio bih se zakleti da su otprilike skoro pa u istim situacijama iskljuceni na OT lani S Gerrard, kao i na Goodisonu protiv L˙poola Jack Rodwell.
Dvije noge=iskljucenje!
Dvije noge=iskljucenje!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pravila su takva,kao sto je martex postavio : FIFA has broadened this definition by saying that "Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force and endangering the safety of an opponent is guilty of serious foul play.....
Primjena ovog pravila nije tako cesta,tako da je vecinu vas to iznenadilo,ali po meni treba ovako reagovati,kao sto sam rekao,ne bih volio vidjeti jos jedan slucaj Ben arfe ili Eduarda da Silve,a taylor je dobio samo 3 utakmice kazne radi onog starta,sta je to za njega,nista?
A sta je Eduardo dobio,godinu dana pauze i nakon sto se vratio nije bio isti kao prije..
Znam da ga nije dotakao,ali namjera je po meni bila jasna,mogao je i drugacije ici na tu loptu..
Primjena ovog pravila nije tako cesta,tako da je vecinu vas to iznenadilo,ali po meni treba ovako reagovati,kao sto sam rekao,ne bih volio vidjeti jos jedan slucaj Ben arfe ili Eduarda da Silve,a taylor je dobio samo 3 utakmice kazne radi onog starta,sta je to za njega,nista?
A sta je Eduardo dobio,godinu dana pauze i nakon sto se vratio nije bio isti kao prije..
Znam da ga nije dotakao,ali namjera je po meni bila jasna,mogao je i drugacije ici na tu loptu..
Dani je bar pao kao da mu je nogu otkinuoRaul_64 je napisao/la:I Pepe je dobio isti crveni protiv barcelone za namjeru(doduse mozda je sudija mislio da ga je zakacio)

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma ajde bjezi tamo,ovo faula nije vidjelo kao sto rece brat @JuveSissoko,uze mu loptu hladnoCLS je napisao/la:a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price

ma ja urota protiv citya ****L-Train je napisao/la:ma ajde bjezi tamo,ovo faula nije vidjelo kao sto rece brat @JuveSissoko,uze mu loptu hladnoCLS je napisao/la:a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
kakve veze sto je zadnji igrac kad nije start s ledja???to je ogromna razlika..CLS je napisao/la:a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nezz jbt, da su ga bar poslije utakmice kaznili sa nekoliko utakmica suspenzije, ovako shebaše dobru utakmicu (msm znali smo ko će pobjediti).L-Train je napisao/la:ma ajde bjezi tamo,ovo faula nije vidjelo kao sto rece brat @JuveSissoko,uze mu loptu hladnoCLS je napisao/la:a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price

EDIT: Čestitke na današnjoj pobjedi.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 08 jan 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kaze scholes imao 71 pas,procenat tacnih dodavanja 97%,bolje nego svi igraci citya. 

**** ???CLS je napisao/la:ma ja urota protiv citya ****L-Train je napisao/la:ma ajde bjezi tamo,ovo faula nije vidjelo kao sto rece brat @JuveSissoko,uze mu loptu hladnoCLS je napisao/la:a ono sto se ne vidi na ovoj slici i ono sto niko ne spomene, a jako je vazno, jeste da je kod ovog starta Company koliko sam ja upratio bio posljednji igrac odbrane sto znaci crveni karton bez price

Velika je razlika kada neko uleti ovako sa dvije noge V i kada neko ovako uleti sa dvije noge II. Valjda vidite razliku ne vidim gdje je ovo bilo za crvenog ali eto vidi se da je i Nani odmah nastavio igrati nije se cak ni bunio.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
j e . . gaL-Train je napisao/la:
**** ???

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ma da,sto je najgore ja mislim da je Nani mislio da nece ni faula dobiti,kad gle cuda sudac iz dzepa vadi nesto crvenoGlupost je napisao/la:Velika je razlika kada neko uleti ovako sa dvije noge V i kada neko ovako uleti sa dvije noge II. Valjda vidite razliku ne vidim gdje je ovo bilo za crvenog ali eto vidi se da je i Nani odmah nastavio igrati nije se cak ni bunio.

Joj scene danas. Radi posla nisam mogao gledati utakmicu, i upratim u kaficu zadnjih 10 minuta naravno TV bez tona. Vidim nekog igraca broj 22. Ne znam ko je. Nikako da ga kamera zumira. I skontam da je Cleverley. Jedino je on moze biti. Oporavio se od ozljede. I dok igra kontam vidi ga isti stil igre ko Schools, ista tehnika, isti pas, isto kretanje. Odlican ce on biti igrac. Zavrsi utakmica, dodjem kuci vidim sastave kad ono stvarno bio Schools

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.