RK Bosna Visoko

Dervencanin
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la Dervencanin » 16 dec 2011, 22:53

samo_lijevo je napisao/la:
Rukomet je rukomet je napisao/la:Za sve ostalo tu su sudije u Premier lizi BiH!Sutra sve dogovoreno u Vogošći 1 k'o kuća!!!! :D :) ;)
Ma djaba im sve,bilo je i jacih pa sad ih nema ni na male da razbace.
Meni samo drago zbog one djece sto igraju i uz to pobjedjuju bivse reprezentativce,koji im mogu ocevi biti.
Djeca ne mogu trening odraditi od skole.A ovo za Vogoscu moze svasta biti,mada licno me ne interesuje ni 2%.
I sta imate s ta 3 boda???? opet uvjerljivo zadnji...nama nisu prijeko potrebni, na proljece od 6 domacih tekmi 4 pobjede i za primarni cilj, opstanak, dovoljno..a vama???treba 9 pobjeda sto je nemoguca misija...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jan 2012, 10:20

U Visoko stigli povratnici Maslo i Limo iz RK "Kakanj".... Zal' se ko je još stigao od pojačanja???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 jan 2012, 11:31

Za sada nema vise nikoga.
Cuo sam da je Sirco zvao Vrazalica,Tatara i Halilbegovica da se vrate barem ovo pola sezone.Ima li istine u ovome ne mogu potvrditi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jan 2012, 11:51

samo_lijevo je napisao/la:Za sada nema vise nikoga.
Cuo sam da je Sirco zvao Vrazalica,Tatara i Halilbegovica da se vrate barem ovo pola sezone.Ima li istine u ovome ne mogu potvrditi.
Zvali su se još neki Visočani koji su škartirani jos dok su bili prelazu za seniorski tim...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 08 jan 2012, 13:05

Krila: Maslo-Limo
Bekovi: Halilbegovic-Becar-Vrazalic
Pivot:Begovic
Golman:Ziga

Bila bi to dobra ekipa samo da se jos hoce vratit dvojica Faruka :D
Jos pivota kakvog dobrog i ne gine nam evropa

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jan 2012, 16:16

adn_sah je napisao/la:Krila: Maslo-Limo
Bekovi: Halilbegovic-Becar-Vrazalic
Pivot:Begovic
Golman:Ziga

Bila bi to dobra ekipa samo da se jos hoce vratit dvojica Faruka :D
Jos pivota kakvog dobrog i ne gine nam evropa
A Sirco :lol: :lol: :lol:

Rukomet je rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet je rukomet » 08 jan 2012, 18:02

Znam da su naši u Doboju htjeli Faruka Halilbegovića, ali je ipak Radja odlućio da će mu više pomoći drugi Faruk tj. Vražalić ili Kosta Savić.
A znam da su naše komšije iz Maglaja razgovarale sa Halilbegovićem????
Mada mi to izgleda više nego smiješno! :D :) ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jan 2012, 19:27

Rukomet je rukomet je napisao/la:Znam da su naši u Doboju htjeli Faruka Halilbegovića, ali je ipak Radja odlućio da će mu više pomoći drugi Faruk tj. Vražalić ili Kosta Savić.
A znam da su naše komšije iz Maglaja razgovarale sa Halilbegovićem????
Mada mi to izgleda više nego smiješno! :D :) ;)
Iskreno po meni nema sta biti smijesno da pregovaraju, sta znas mozda i imaju love za tog igraca da finans. jer oni nemaju neke troskove kao dr ekipe...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 feb 2012, 23:27

U nedjelju 19. februara Bosna proslavila 58 godina svog postojanja

http://www.viso.ko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas potpisano 14 dugogodisnjih ugovora

http://www.viso.ko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20" onclick="window.open(this.href);return false;

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 feb 2012, 21:33

ima li ko iz visokog da je gledo bosna-sloga, da mi kaze kako je sloga igrala(ne mislim za rezultat) ? :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 feb 2012, 21:54

po'marke je napisao/la:ima li ko iz visokog da je gledo bosna-sloga, da mi kaze kako je sloga igrala(ne mislim za rezultat) ? :mrgreen:
Nista posebno vjerovatno zbog slabog protivnika.Ja sam licno vise ocekivao,ali sasvim dovoljno za rutinsku pobjedu.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 feb 2012, 21:56

Pa realno, igralo se koliko treba... Nista posebno se i ne treba ocekivati do jacih utakmica, cisto me zanimalo onako kako izgledaju na prvi pogled! Da li je Sloga dala sansu drugom timu?

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 26 feb 2012, 01:30

po'marke je napisao/la:Pa realno, igralo se koliko treba... Nista posebno se i ne treba ocekivati do jacih utakmica, cisto me zanimalo onako kako izgledaju na prvi pogled! Da li je Sloga dala sansu drugom timu?

nista posebno SLoga. Sad da li su igrali samo kolko je trebalo ne mogu rec jer ih nisam prije gledo. Sredinom drugog poluvremena Bosna dosla na 2 razilke. i onda promasila 2 kontre, sloga zabila 2 gola i to je prelomilo utakmicu. Sad sta bi bilo da je Bosna zabila te kontre ......

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 mar 2012, 11:52

Rukometaši Bosne-Prevent su napokon uspjeli prekinuti veoma dugu seriju neuspjeha u drugom dijelu sezone i u ovoj godini. U prvenstvu je Bosna nanizala pet poraza, a isto toliko ih je bilo u prijateljskim utakmicama, ali sada je sve konačno zaustavljeno. Večeras je u Visokom gostovala ekipa Konjuha i platila ceh svih frustracija mladih visočkih rukometaša. Od prve minute se kod igrača Bosne-Prevent vidjela velika želja za pobjedom, pa se takav prsitup odmah isplatio i gosti iz Živinica su ostali bez gola u prvih deset minuta meča, a Bosna-Prevent je stigla do 6:0 i već tada je bilo jasno kako će meč završiti. Sredinom prvog dijela je bilo 10:2, što je značilo i miran nastavak susreta u kojem je Bosna imala i deset golova razlike početkom drugog poluvremena, a zbog malog opuštanja domaćih, Konjuh je na kraju izbjegao katastrofu. Konačnih 34:28 donijelo je potreban mir i prekid „crne serije“, ali brige oko opstanka još nisu prebrinute. Jednako važna utakmica Bosnu-Prevent očekuje naredne subote kada u Visoko dolazi puno opasnija ekipa Goražda. Iz Uprave kluba su nam već najavili da će ulaz za tu utakmicu biti besplatan, pa samim tim očekujemo i značajno bolju posjetu i veliku podršku s tribina, ali o tome ćemo više u narednim danima.

KSC“Mladost“. Gledalaca: 400. Sudije: Mladen Dragičević (Doboj) i Vladimir Križanec (Banja Luka). Delegat: Haris Bradarić (Maglaj). Sedmerci: Bosna 5(4), Konjuh 1(1). Isključenja: Bosna 2 min, Konjuh 6 min.

BOSNA-PREVENT: Žiga (9 odbrana), En.Sirćo, Semić, Ahmetaš, Skopljak 3(1), Burić 3, Omanović, Ed.Sirćo 9, Begović 1, Vranac 8(3), Musa, Hasečić, Maslo 4, Ahić 4, Zečević 2. Trener: Samir Jamaković

KONJUH: Kamberović (3 odbrane), Suljanović (7 odbrana), Hadžiomerović 3(1), Pejkušić 1, Muhić, Memić 2, Suhonjić 4, Hamzić 1, Husić, Zildžić 8, Smajić 2, Begić 7, Tufekčić, Pekarić, Suljanović 7. Trener: Emir Junuzović.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 mar 2012, 16:17

U prostorijama RK“Bosna-Prevent“ je održana press konferencija na kojoj su se prisutnim novinarima obratili v.d predsjednika kluba Emir Fejzović i trener Samir Jamaković, a povod su bila tri događaja. Prvi je utakmica prošlog prvenstvenog kola u kojoj je Bosna-Prevent zabilježila vrijednu pobjedu nad Konjuhom, a prihod od prodatih ulaznica je bio namjenjen za liječenje našeg sugrađanina Muamera Semića. Ovom prilikom je gospodin Fejzović i službeno saopštio da je ukupan prihod bio 704 KM i iz kluba se zahvaljuju svima koji su došli na utakmicu kupili ulaznicu i tako pokazali svoju humanost, te svojim navijanjem pomogli igračima Bosne. Drugi povod ove press konferencije je dogovor o potpisivanju sponzorskog ugovora sa kompanijom BH Telecom. Fejzović je istakao veliko zadovoljstvo urađenim poslom po tom pitanju i otkrio da se radi o godišnjem ugovoru vrijednom 15.000KM, koje će itekako pomoći u ovim teškim finansijskim uslovima. Treći povod je izuzetno važna utakmica narednog kola Premijer lige u kojoj Bosna-Prevent dočekuje ekipu Goražda. Goražde je vrlo kvalitetan i opasan protivnik, a Bosni treba pobjeda kako bi i definitivno prebrinula brige oko opstanka, pa je stoga Upravni odbor kluba odlučio da ulaz na tu utakmicu bude besplatan, a trener Jamaković je pozvao navijače da dođu u što većem broju i obećao maksimalno zalaganje igrača. Pohvalio je dobru partiju povratnika Ahića i Zečevića, ali i potvrdio neizvjesnost oko nastupa Balte. Inače, saznali smo i da su igrači dobili sva zaostala dugovanja, tako da imaju dodatni motiv protiv Goražda u utakmici koja se igra u subotu u KSC"Mladost"sa početkom u 19:00 sati

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 14 mar 2012, 17:31

Mislim da su Vam male sanse da pobijedite Gorazde. Dobili smo Vas u pripremnom periodu u Visokom a i ekipa je igracki kvalitetnija u usponu forme. U svakom slučaju bice dobra utakmica. Pozdrav za grad rukometa i suhog mesa :lol:

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 14 mar 2012, 21:46

jedan od rijetkih istinskih derbija u BiH...Bosna - Goražde , bez obzira na stanje na tabeli i igrački kadar bilo koje ekipe, u ovim utakmicama se daje 200%...tako je uvijek bilo i tako će i biti...utakmice pravih sportskih prijatelja i ljutih rivala, utakmice autentičnih rukometnih škola u BiH...vakat je da Gorazde pobjedi u Visokom, jer to nismo uspjeli ni u jednoj zvaničnoj takmici ni u jednom takmicenju poslije rata 8-) 8-) sretno žuti, čekamo lijepe vijesti u subotu 8-) 8-)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 14 mar 2012, 22:11

sveznadar je napisao/la:Mislim da su Vam male sanse da pobijedite Gorazde. Dobili smo Vas u pripremnom periodu u Visokom a i ekipa je igracki kvalitetnija u usponu forme. U svakom slučaju bice dobra utakmica. Pozdrav za grad rukometa i suhog mesa :lol:

Bossna u pripremam nije nikog uspjela pobjedit. Tako da to nista posebno ne treba da znaci. U bosnu su se vratili Ahic koji je odlican srednji bek te Zecevic koji odlicno igra odbranu. Uglavnom bice dobra utakmica :D

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 14 mar 2012, 22:37

Mislim da je Goražde prvi put pobjedio Konjuh u gostima pa se nadam da će se to desiti i sa Bosnom.

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 16 mar 2012, 10:00

kaca je napisao/la:Mislim da je Goražde prvi put pobjedio Konjuh u gostima pa se nadam da će se to desiti i sa Bosnom.
Sve osim ubjedljive pobjede Goražda će biti smiješno i jadno! Valjda više Konjičanin ne može sve naštimati kao nekad... Al Bosna neće ispast,ima i Prijedora kući,a po meni može puno lakše dobiti Zrinjskog!! Al et što su ti naša posla: sad će Bosna zagulit do krvi protiv goražda i eventualnom (otetom i nategnutom pobjedom,jer samo takva je moguća) pobjedom eliminisati Goražde iz prve tri pozicije,a samim tim iz evropskih takmičenja,al će zato kada dođe Zrinjski lagano bez pritiska poduvat 5-6 razlike,neće navijače ni pozivati,ulaz neće biti besplatan i na kraju će Zrinjski u opuštenoj igri bez pritiska pobjediti... E Bosno(mislim na državu) moja,što nisu mogli u ratu uspjet će u miru!!! Čestitam unaprijed!!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.