ma nek su samo ovu tekmu dobili ostalo nije vazno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
tooooooooooooo..hvala ti boze....sad cemo i ovim kompeksasima pokazat ko je fudbalu....dr.van nostrand je napisao/la:28/29.01.2012.
Liverpool-Manchester United
šta ko je fudbalu? misliš ko kome pomaže u fudbalu? ne sumnjam u to, nadaj se da webb bude fitslani grad je napisao/la:tooooooooooooo..hvala ti boze....sad cemo i ovim kompeksasima pokazat ko je fudbalu....dr.van nostrand je napisao/la:28/29.01.2012.
Liverpool-Manchester United
Webb je otpušten na free nakon poraza od Newcastlea.BluesForever je napisao/la:Sad protiv Liverpoola sudi Webb..
Je li po tebi Spahić dobio zaslužen žuti karton nakon starta nad Menezom (Francuska-BiH) ?Narin je napisao/la:Na pitanje da li je Vincent Kompany zaslužio crveni karton, Sir Alex kaže.
"Da, mislim da jeste. Zamislite samo situaciju da Nani nije skočio i izbjegao start. Tada bi naš igrač bio u velikim problemima".
Kakve to veze ima sa temom danasnje emisije ?messilla je napisao/la:Je li po tebi Spahić dobio zaslužen žuti karton nakon starta nad Menezom (Francuska-BiH) ?Narin je napisao/la:Na pitanje da li je Vincent Kompany zaslužio crveni karton, Sir Alex kaže.
"Da, mislim da jeste. Zamislite samo situaciju da Nani nije skočio i izbjegao start. Tada bi naš igrač bio u velikim problemima".
Ako je fer davati crveni karton za "namjeru",onda predlazem da i kada igrac predibla 3 igraca,sutne loptu a ona proleti tik iznad stative da se njegovom timu zabiljezi gol.Za namjeru.- Žao mi je, ali vas moramo osuditi zbog proizvodnje i prodaje rakije! - upita sudac Muju.
- A tko me vidio da proizvodim rakiju? - odgovori Mujo.
- Nisu vas vidjeli, ali su vam u podrumu pronašli za to potreban alat!
- Onda me osudite i za silovanje!
- Zašto za silovanje?
- Imam i za to potreban alat!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.